şehitlerimiz var.! Milletimizin başı sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=29232]Ledpurple[/MENTION] vatanımın ekmeğini yeyipte böle yapanlara cevab yoktur.Seninle tartışıpta gereksiz yere forumdan banlanmak istemem.

Çocuklar okula gidemiyor, sokağa çıksa ölüyor sen buna rahat yaşamak mı diyorsun?

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

Türk olarak Kürtleri savunuyorum ve faşist oluyorum. Bravo kardeşim siyaset bilimcisi olacak adamsın.

hdp ye oy veripte o zülmü görenler düşünsün ! şuan tüm çalışmalar devam ediyor orada onca operasyon yapılıyor bunları görmüyorsunuz hendek kazarken bana sormadı oradakiler belediyedeki dozerlerle kazmışlar bide düşün vatan hainleri işte

Son düzenleme:
Çocuklar okula gidemiyor, sokağa çıksa ölüyor sen buna rahat yaşamak mı diyorsun?

Ulan yüzsüz herif. Kaldı ki güvenlik güçleri orda zor mücadele ediyor. Evler harabeye dönmüş, yollar bombalarla, mayınlarla dolu. Millet sokağa çıksın diyorsun.

Ya beyler şu beyaz show'a katılıp pkk propagandası yapan bir sahte ayşe öğretmen vardı. Yoksa o arkadaş bu mu. Konuşmalarına çok benziyorda.

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:29 ----------

@mNote, [MENTION=12512]Serkan1905[/MENTION] apaçık pkk propagandası yapmıştır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ulan yüzsüz herif. Kaldı ki güvenlik güçleri orda zor mücadele ediyor. Evler harabeye dönmüş, yollar bombalarla, mayınlarla dolu. Millet sokağa çıksın diyorsun.

Ya beyler şu beyaz show'a katılıp pkk propagandası yapan bir sahte ayşe öğretmen vardı. Yoksa o arkadaş bu mu. Konuşmalarına çok benziyorda.

Üslubuna dikkat et canımı sıkma.

türkler, kürtlerin yıllardır elektriğini, suyunu ödüyor.. devlet çocuklarına bakıyor, dillerini ve sosyal haklarını ifade etmesine izin veriyor. ayrıca hakkarinin şırnağın dağlarından gelip türklerin güzelim sahil şehirlerin de özgürce dolaşırsınız kimse ses etmez.

aga türkler daha ne yapsın size. ama PKK ya tepksiz kalmaya devam ederseniz. şehit olan askerin polisin tabutuna omuz atmazsınız türkler daha da size bakmaz.

Haklısınız, önce Kürtler PKK'ye edi bese demeli. Devletin yaptığı insan hakkı ihlallerine de önce biz Türkler yeter demeliyiz. Ölen her sivilde bizim de sorumluluğumuz var. Kürt'lerin psikolojik olarak kopmasına izin vermemeliyiz onların yanında olduğumuzu, kanımız kardeşimiz olduklarını hissettirmeliyiz.

bunların dini imanı yok serefsiz ermeni soyları memleketin anasını aglattılar ama insallah kökleri kuruycak

[MENTION=29232]Ledpurple[/MENTION] vatanımın ekmeğini yeyipte böle yapanlara cevab yoktur.Seninle tartışıpta gereksiz yere forumdan banlanmak istemem.

Ne yapmışız güzel kardeşim? Demişim ki Kürtler PKK'ye dur desin biz devlete sivillerin can, mal güvenliğini sağlayabileceksen operasyonları sürdür diyelim. 25 günlük abluka mı olur? Bu devirde böyle şey olur mu yahu? Bu apaçık ordaki insanların psikolojisini, maneviyatını her şeyini çökertmektir. Halkı bir cehenneme itmektir. Bu cehennemden orda yaşayan sivil halkı çıkarmak PKK'nin sorumluluğunda değil, devletin sorumluluğu bu. Plansız, programsız ezbere iş yapıyorlar. Hassas meseleler bunlar. 90'larda asker eliyle yapılan vahşetler malum, bunları tekrarlamaya başladık, çok tehlikeli. 90'lar bize radikal milliyetçi bir Kürt nesli miras bıraktı. Şimdi yetişen nesil ise çok daha tehlikeli olabilir. Bunu devlet düşünmeli, her şeyi hesaba katmalı.

Haklısınız, önce Kürtler PKK'ye edi bese demeli. Devletin yaptığı insan hakkı ihlallerine de önce biz Türkler yeter demeliyiz. Ölen her sivilde bizim de sorumluluğumuz var. Kürt'lerin psikolojik olarak kopmasına izin vermemeliyiz onların yanında olduğumuzu, kanımız kardeşimiz olduklarını hissettirmeliyiz.

Ya ne sivili ALLAH aşkına konuya bir bakın adam hala sivil diyor milleti tahrik ediyor [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Terörün dili yok. Yüzü yok. Milliyeti, ırkı, vicdanı yok. Duygusu, karakteri yok. Acıması, dini, mezhebi, inancı yok. BİZİMDE KORKUMUZ YOK.

Genelde bu tür konulara uğramamaya çalışıyorum. Zira söz konusu "siyaset" olduğunda ülkenin tutarsız fikirleri şelale gibi akıveriyor maşallah. Tartışma kültürü de gelişmediğinden her şey bir çıkmaza, açmaza takılıyor. "bu forumda siyaset yasaktır." diyip yazıyı sonlandırabilirim, lakin madem burada siyasi kimliğini vurgulayıp kin kusanlar ceza almamış ve kaç saattir bir ban ya da mesaj editi söz konusu olmadığından ben de bulaşayım dedim.

Yine de bir gelişme var. Mesela şehitlerin, çatışmaların, söylemlerin "siyasi" olduğunu biliyoruz artık. bu da bir gelişme! Fakat kimse de dememiş "filler tepişiyor, biz eziliyoruz." diye. Çünkü belirttiğim gibi tutarlılık yok. Genelde çok yüce, ulu, bir ferdi tüm dünyaya bedel olan über milletimiz ne kadar ezildiğini, ezikliğini hiç düşünemeyip bu fillerden birisinden taraf olabiliyor. Çünkü alışmışız ezilmeye. En çok ezenlere, en kötülere her zaman bir "hayranlık" duymuştur bu millet. İster "güç arzusu" diyin, ister "zengin hayranlığı". Kalkıp bir katilin sözlerini (örneğin çatlı) gururla paylaşabiliyoruz. Çünkü eziğiz biz, gerçek bu. Max Stirner'ın bir sözünü hatırlattı bana:

"Büyükler neden büyüktür, bilir misiniz? Biz, dizlerimizin üstüne çökmüşüz de ondan. Artık kalkalım!" Söz konusu "büyükler" zamiri, filleri temsil ediyor. Millet diz çökmekle kalmayıp bu filleri hayranlıkla izliyor. Sadist bir zevk gibi bizi ezenlere hayranlık duyuyoruz. Fil der ki, "ben sizin büyüğünüzüm, bana itaat edeceksiniz. İtaat etmeyenler ise haindir. Çünkü ben büyüğüm. Çünkü benim sözüm geçerli. Siz sadece bana uyacaksınız. Uymazsanız, siz de hainsiniz." Bu yüzden otoriter ve tamamen tolatilerleşmiş bu sistem içerisinde biz ezilenlere iki yol sunuluyor: Köle olmak, Hain olmak! Tarafınızı seçin.

Başka sözüm yok.

Son düzenleme:
Ulan en çok neye gülüyorum biliyo musnuz? hani bu pkk lılar varya biz kürtlerin hakkını savunuyoruz felan iyide güzel kardeşim,kardeşim denmez o tür insanlara ama ey vatan hayini ben ne hakka sahipsen sende aynı hakka sahipsin derdin ne? benim soludğumu sende soluyosun yediğimi sende yiyosun benim sahip olduğum imkanlara sende sahipsin derdin ne?
En çok güldüğüm nokta ise buna çok gülüyolar harbi ben Erzurumda doğma büyümeliyim selattin demirtaşın dayak yediği tek il Erzurumdur herneyse bir pkk savunucusuna dedimki lan şimdi seni burda ağzını burnunu birbirine soksam gebertsem senin leşini sersem yere seni kim elimden alacak biliyomusun dedim hani o taşladığınız polis gelip alacak seni elimden seni gebertsem yaktığın ambulans leşini kaldıracak sonra öldürdüğünüz doktorlar sizi iyileştirecek hadi geberdiniz diyelim yine devletin imamı namazını kılacak i* herif onuda geçtim yine devletin toprağına gömüleceksin haysiyetsiz kansız.Demekki eşitmişiz sizede böyle davrandıklarına göre bence belanızı aramayın oturun şükredin Yarabbi Çok Şükür Diyin!
Allah Vatanıma Milletime Zeval Vermesin Vermeye Çalışanında Önünü Kesssin Tüm Hain Emellerini Kendi Başlarına Yıksın!

Ya ne sivili ALLAH aşkına konuya bir bakın adam hala sivil diyor milleti tahrik ediyor [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Yapmayın etmeyin bu kadar tahammülsüz olmayın bu çocuk nasıl terörist olabilir, sivildir bu:

151226162802_miray_bebek_624x351_dha_nocredit.jpg

Bu kadar nefretle dolmayın, orda yaşayan koca bir halk var. Ve iki ateş arasında ölüyor, biz buna bir dur demeyecek miyiz?

Yapmayın etmeyin bu kadar tahammülsüz olmayın bu çocuk nasıl terörist olabilir, sivildir bu:

Bu kadar nefretle dolmayın, orda yaşayan koca bir halk var. Ve iki ateş arasında ölüyor, biz buna bir dur demeyecek miyiz?

klavye delikanlılıgıyla dur denilmiyor dostum işine bak uzatmayın şu konuyu !
milleti tahrik edikte üste çıkmaaya çalışmayın akıllı sanıyorsunuz kendinizi

bu çocuğa kimse terörist demiyor. kürtlere kimse terörist demiyor....

sana küfür edilmesini tasvip etmiyorum ama insanlar sana şunu soruyor. neden bir asker polis cenazesin de 3 5 tane ya kürt var yada yok ?
neden pkk, karadeniz de zıplamıyor da doğu da zıplıyor ?

Boşver ne söylenen boş

yc80s
Ledpurple
Serkan1905

---------------

Yukarıda isimleri yazan üyelerin mesajlarına cevap vermeyin gerekli işlem yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri