Serk@nYT Bulundu Vol - 3 :)

Gençler 8 sayfanın tamamını okudum.... siz şu [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] yi boş verin bu adamın devri bitti ....Sultan süleyman bile devrildi , devri bitti vesseleman bu [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] denen deliknalınında devri bitti artık BEYTO33 devri başladı....

Yaşasın direniş , yaşasın özgürlük !!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

esajin icin sagol ustad tesekurler.Diger ise gelince sadece dallandirip budaklandirmayalim diye detaya girmiyorum.Ibrahim (iwocan) yogun sekilde ugrasiyor.Onay filan alindi bekliyoruz bizde sizin gibi.Sadece birazcik sabir insallah iyi olacak.Olursada zaten spam network filan olmayacagiz bunun onune gecelim bu sekilde yazilmasi tanitilmasinada karsiyim.Normal quize gibi life gibi bri network olacaz.......................

spam network degilde,spamada izin veren network olarak düşünüyorum bende zaten hocam hani gizza (ismini yanlış hatırlamıyorsam eger :) ) sadece özgün kabul ediyor ya o yüzden öyle söylüyoruz.yoksa ytr networkte benim özgün,yarı özgün bikaç kanalımda var.her ne kadar dogru dürüst bi para getirmeselerde :) yani arkasından sizin oldugunuz,sahibinin siz oldugu partnere özgün,yarı özgün,spam tüm kanalları sokmak niyetindeyim ben.inşallah bian önce konusunu açarsınız,merakla ve heyecanla bekliyoruz.mnye siz önayak oldunuz,adamlar bianda en popüler firmalar arasına geldi biliyorsun ki hocam.inşallah sizin yeni networkde popüler firmalar arasına girer sayemizde.

abi blokelerden dolayı moralimiz bozuk. bizi sarıtutkuya götürde kendimize gelelim :)

Serkan abi evin zengin çocugu gibisin bir süre yok oluyorsun artık nerelere gidiyorsan sonra geri geliyorsun :D Hoşgeldin aramıza ama buralar blokeler dolu, banlar dolu, işleme girmemeler dolu için kararacak :D

ya yanlış anlaşılma olmasın [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] forumun ilk açıldığı dönemlerde r10dan buraya geçiş yapmıştım. Hiç bir zaman tam anlamıyla spammer olmadım ve videolarınızı da neredeyse hiç izlemedim :D ama aklıma takılan bir olay var Muslera ile siz aynı kişi miydiniz?

ya yanlış anlaşılma olmasın [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] forumun ilk açıldığı dönemlerde r10dan buraya geçiş yapmıştım. Hiç bir zaman tam anlamıyla spammer olmadım ve videolarınızı da neredeyse hiç izlemedim :D ama aklıma takılan bir olay var Muslera ile siz aynı kişi miydiniz?

eski nick muslera06 :p

Bahsettiğini bu iki kişi kim ?

Şuan burda bu forumdaysak Serkan abi sayesinde :)

2012 aralıkta falan r10 da konu açtığında ışığı görüp takibe almıştım :D skype ta 2012 de gene 2-3 kere sesli sohbet etmiştik uzun süre ondan sonra gene forum tam var mıydı yok muydu hatırlamıyorum ama galiba yoktu r10 da ki lerle beraber Serkan abi önderliğinde 20-30 kişilik skype sohbet i yapıyorduk ondan sonra zaten forum açılmıştı ondan sonrada Türkiye de bu iş aldı başını gitti :d herhalde dönüm noktasınıda 2013 Haziranda TR de reklamların tekrar aktif olmasıyla yaşadı bu iş..

Bi kez daha Teşekkürler Serkan abi :)

Ben halen bu quize in bloke olayina inanamiyorum cunki bloke olaydi ki olmus okeyde nedir necidir bilmiyom adamlar beni kara zindanlarda bloke eder zincire vururlardi.:D:D
Neyse yasayip gorecez hep birlikde bunun seyi iyice belli olur birdahaki odemelere.Ayrica suda var bazi firmalar uyandi islere artik telif pesinde kosmayi birakip network firmalari ile iritibata gecip kanal kazanclarini aliyorlar buda bazi icerikler icin odememe bloke durumu olabilir.
abi sen adsense için ödeyecekler inanıyorum dedin 2 hafta sonra bütün adsense hesaplarını banladılar, gözünü seveyim karışma sen bu konulara. :D :D :D

@Serk@nYTSerkan hocam hoş geldin uzun zaman oldu forumunda zamanında tadı tuzuda sendin aslında ne güzeldi youtube den canlı buluşurduk, hatta bir radyo kurmuştun DJ liğini yapıyordun ben Orhan Baba dan parça istiyordum sen elimizde yok Cengiz Kurtoğlundan çalayım diyordun vaybe abi, içinde ter temiz bu kadar insana alternatif ekmek kapısı açmışsın hiç üşenmeyip zamanında youtube den para kazanırken başkalarınında bundan yararlanması için elinden gelenin en iyisini yapmışsın senle birlikde o zamanlar yönetimdeki muslera triqualx bunlarında hakkı büyükdür, iyiki varsınız bizlere birşeyler aktarıp hayata daha umutla bakmamıza sebep olmuşsunuz, sizleri özlüyorum, iyiki varsınız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri