Serk@nYT'in Butun Ytpara Ailesine Bir Mesaji Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 bin az bu foruma arkadaşlar bazılarının 2-3 günlük kazancı. Yardıma devam konu yukarı.

En az 50 k toplanması lazımdı.500 aktif kazanan ve min 100 tl bağış olarak hesaplandığında.Yinede bağış yapan arkadaşlardan Allah razı olsun.Duyarlı oldukları için ve vefalı oldukları için.

Quiz Bi Paypala Yatırsın Parayı Bi Miktar Daha Bağışlayacam Arkadaşlar Bu Arada Herkes Her Ay Ödeme Aldıktan Sonra Bi Miktar Parasını Camiye Bağışlasın Hayır Yapmak İçin Fırsat Size :)

arkadaşlar inşaat camiye benzemiyor gibi yorumlar gördüm inanınki avrupada bir mescit yapmak bile okadar zor ki şuanki inşaat olabildigince iyi minare koymanız imkansız :(

ve avrupada çalışmış biri olarak çalışanlarda bilir orda ezan sesine nekadar hasret kalındıgını

Bir tarafta minare dikilmesine izin vermeyen Avrupa,bir tarafta çanların çaldığı Türkiye.

Avrupa demokratikti değilmi,? isteyen dini rahatça yaşardı değilmi ??? Avrupa ******** ve adidir.Türkiye'de çanların çalması,musevi ve hatta zerduşların bile ibadetlerini yapması serbetsken taksimde,kadıköyde pazar günleri çanlar çalarken Avrupa bir minare dikmek yasak oluyor.İşte bu yüzden iki yüzlü,sömürgeci,******** ve her daim yalancı olan Avrupa'nın gerçek yüzü.Ama biz yardımlarımız ile oradaki müslümanlara yardımcı olacağız.

hayırlı olsun bu fikir çok güzel bende katkıda bulunmak isterim hep böyle bişey isterdim yapmayı ama bi türlü imakanım olmuyordu staj maasımı almadım henüz elimde kullanmadığım yt kanalları versem bi faydası olurmu ?

konuyu belki yardım yapanlar olur diye güncelliyorum bende quiz odemelerimi aldıktan sonra nasip olursa yardım ederim

Quiz Ödemelerinin birazı yapıldı. 3-5 daha yettiğince hesabıma göre yolladım. Konuyu güncelledim belki ödemelerden sonra yardım etmek isteyen olur..

Bizlerede yardım etme fırsatı verdiğiniz için saolun abi

mayıs ayın da güzel para kaldıracağım adsense den inşallah bir destekte benden inşallah. ALLAH yardımcın olsun kardeşim.

Hayırlara vesile olur İnşallah. Küçük bi' miktar paypaldan katkıda bulundum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri