Sınıfta kalacam

Oda bişimi la :)
Ben lise anılarımı anlatsam olay çıkar burda.
Lise 1 ve Lise 2 de Özürsüz Devamsızlık 19.5 a kadar dayandı.
2. olarak; bu Devamsızlıkların ilk 15 günü 1. Dönem Yapıldı.
3. Olarak; Nerdeyse 20 güne yakın, Raporlu gözüküyorum ( İşin ilginç Tarafı Raporları Evde Basıyordum ( Sahte Raporları, Yuttu herkes )
Okula 10 günden Fazla Sahte Rapor verdim nerdeyse..
Oldukça Riskli ama riske girmeden hiç bir şey yapılamaz :cool:

bende dönemin yarısında devamsızlıktan 6 dersten kalmıştım.annem rapor bulmuştu.sene sonunda 8dersten devamsızlıktan kalmıştım:D lanet olası kredili sistem.bir derse giri 2 sine girme diye diye ne hale geldik :D

Lise son'da 19.5 gun devamsizlik vardi,Alparslan Turkes vefat ettigi gun,mudur yardimcisinin yanina 4 kisi (hepimizin devamsizlik ayni 19.5 gun- Zaten sinifta bize 19.5 Grubu derlerdi) ciktik durumu anlattik,sagolsun oda bize 1 gun izin verdi ve bizide cenaze torenine goturdu arabasi ile kendiside geldi toplam 20.5 gun ile lise sonu bitirdik. :)

Sanada tavsiyem raporsuz filan devamsizlik yapmadan bitir okulu.Ozel gunlerin izin filan lazim oldugundada cik mudur yada yardimcilarinin karsisina acikca belirt durumunu,verirlerse verirler vermezlerse canlari sagolsun.

deki: sana bir iş öğretecem milyarlar götürüceksin şu deri kolduğunda, böyle esrarengizce youtube işini anlat ve senden bi ricam var de sil de sana 1 kanal verecem de ne bilim işte bi yolunu bul olmadı çökeriz müdürün tepesine bende plastik tabanca var gerçek diye kandırırız çıkar paraları deriz sonra acıdım devamsızlığı sil yeter deriz ben ne çok boş saçmalıyorum dimi yorumu silsemmi silmesemmi silsemmmi.... Cevapla.

---------- Mesaj saat 15:47:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:44:40 civarında gönderildi. ----------

Bide Beni sorun Mesela [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ya Sorun benim Okul Hayatımı o cevaplasın. hiiç öyle dertlerim yok

Merhaba arkadaşlar ben lise 3 gidiyorum devamsızlık 8 gün olmuş kaldı 2 günüm :(
notlarım iyi 50 den yüksek alıyorum hiç zayıfım yok :( devamsızlıktan sınıfta kalacam sizce ne yapmalıyım?
Kardeşim bence dişini sıkıp gitmelisin bak altta bir kardeşimiz abimiz demiş biz tam gün görürken yarım güne gelemiyorlar diye haklı herşey senin kafanda olaya nasıl baktığına kurduğuna bağlı bu arada iyi düşün iyi olsun bu günde okul var ofya nasıl geççek dedinmi hergün geçmez bu iş hayatında herşeyde böyle oluyor bana sorarsan
uzatmayım fazla uzatıyom zaten :D
Şimdi açıktan giderim demekle olmuyor kalırsa gitti okadar sene açıktan direk 10 'dan başlarsın kaçtan kaldın önemli değil o senelere yazık açıkta öyle yıllarını yer yaş kaç olcak sonra onu düşün o imkanlar durumlar dağilinde son çare zaten bizim zamanda 2 yıl üst üste kaldınmı normal lisse bile almadığı için açık tek şanstı

Ben gül gibi Karabağlar Atatürk mesleği anadolu tekniği kazandım yıllar önce bölüm makina inan 2 sene salaklık yaptım kafanı duvarlara vurusun dediklerinde ben öle olmıcam okucam dedim salklık yaparken ne pişmanım anlatamam :(
Şimdi arada bir sene boşlukla mesleki açığa geçtik ordada kayıplar derken bak ilk dönem benim okul bitiyor kaybettiğim yıllara yazık gençliğin en güzel zamanlarını geçte olsa verimli kullanmaya başladım kıymetini bil şimdi yaş 23 lisse bitcek daha öle böle üni askerlik saymıyom yaş kaç olcak :(

o yıllar kaybedilmez milyarların geride getirmez dişini sıkıcaksın benim dönem arkadaşlarımı bırak benim kaldığım zaman altımdan gelenler bile askere giden evlenen üniye gidip hatta bitiren var kardeşim lisseye başladı bn yeni bitiriyom çok uzun yazdımda umarım etkilenirsin :D :)

Aynen abi

Son sene sınıfta kaldıktan sonra yapacağın işinde hayrı olmaz kardeşim. Dikkatli ol aynı eziyeti 1 sene çekmeye değer mi youtube falan filan..
Aynen abi katılıyorum benim uzun hikayemde yazdığım gibi iş bir seneylede bits keşke gençli gidiyor gelmicek bu günlerimiz birdağa vakit varken har manada iyi olarak değerlendirmeli ve doğru yaşamalıyız :)

Düşünmeden iş yapacak yaşlardasınız heralde..
Kalp fokur fokur oynuyor..Özgürüm diyor..
Ama şu YT işiyle ilgileniyor olmanız bile hayatta paranın ne kadar önemli olduğunu anladığınızı gösteriyordur..
Para saygıdır , para güçtür , gerçek özgürlük parayladır..
Ha parayla bulamayacağın bişey diyeyim o da temiz kalpli seni çok seven bir kadına sahip olmaktır.O kadın fakir olsan dahi hayatını güllük gülistana çevirir ama onu mutlu etmek istersin sen de , güzel kıyafetler fln almak güzel yerlere götürmek istersin..
Üçüncüsü ise inançlı olmak..Hiçbirşeye inanmıyor olsak bile bi inanç oluyo , insan inançsız kendini kum torbası gibi hissediyor , ara sıra yaşadınız belki..

Kısacası hayatta mutlu olmak için para , senin için fedakarlık yapmaktan çekinmeyen bir kadın ve inanca,ruha ihtiyacın var..

Büyüdükçe özellikle para ve kadın kısmı yüzüne yüzüne tokat gibi vurdukça pişman olmayacak mısın..

Hala fırsatın varken toparla kendini de at bi yere kapak :) Öyle uğraşmadan etmeden , acı çekmeden ne YT de ne hayatta ne öbür dünyada ödül alamıyorsun , hayatın kuralı bu :)

Biraz düşün bu dediklerimi..
:)

Meslek lisesine sabah gider akşam gelirdik.Şimdi yarım gün dayanamıyor gençlik.
:)
Oda bişimi la :)
Ben lise anılarımı anlatsam olay çıkar burda.
Lise 1 ve Lise 2 de Özürsüz Devamsızlık 19.5 a kadar dayandı.
2. olarak; bu Devamsızlıkların ilk 15 günü 1. Dönem Yapıldı.
3. Olarak; Nerdeyse 20 güne yakın, Raporlu gözüküyorum ( İşin ilginç Tarafı Raporları Evde Basıyordum ( Sahte Raporları, Yuttu herkes )
Okula 10 günden Fazla Sahte Rapor verdim nerdeyse..
Oldukça Riskli ama riske girmeden hiç bir şey yapılamaz :cool:
Senle sonra görüşcez :D

Lise son'da 19.5 gun devamsizlik vardi,Alparslan Turkes vefat ettigi gun,mudur yardimcisinin yanina 4 kisi (hepimizin devamsizlik ayni 19.5 gun- Zaten sinifta bize 19.5 Grubu derlerdi) ciktik durumu anlattik,sagolsun oda bize 1 gun izin verdi ve bizide cenaze torenine goturdu arabasi ile kendiside geldi toplam 20.5 gun ile lise sonu bitirdik. :)

Sanada tavsiyem raporsuz filan devamsizlik yapmadan bitir okulu.Ozel gunlerin izin filan lazim oldugundada cik mudur yada yardimcilarinin karsisina acikca belirt durumunu,verirlerse verirler vermezlerse canlari sagolsun.

Toprağı bol olsun rağmetlinin .

Edit : Hayatta hiç birşey içinde geç değildir yaşın kaç olursa olsun ama herşeyi zamanında yaşamak en güzeli

Ben mudur yardimcisinin eokul yonetim sifresini elime gecirdim son 2 senedir yil sonunda notlarimi degistiriyorum devamsizligimi dusuruyorum cok rahatim allah sabir versin kardesim

10.sınıfım devamsızlık 10gün ile sınırlı kardeş velini götürüp geçmiş tarihe imza attırabilirsin. Başka çare yok..

Derslerde kopya çekersin, daha okullar açılalı 3 ay oldu devamsızlığın son safhalarındasın. Okula gidiş amacın belli değil.Okuma sen bence açıktan oku. Sanayide eleman ihtiyacı çok.

ben lise 3 te sadece sınavlara gitmiştim vay be hey gidi günler hep gezer tozardık :D

Benim geçen sene 24 gündü 17 ye çektiler eğer arızalı bi öğrenci değilsen düşürürler merak etme ama sende elinden geldiğince devamsızlık yapmamaya çalış :D

10 gün yap müdürden özür dile velin gelsin silerler devamsızlığını

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri