Sınırsız Upload Özellikli DailyMotion Kanallar

• Kullanıcı JaquestTeam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sımdı bunlar gunde 5dakikadan 200 vıdeo atsam sınıra gırmezmı ne olur hocam ? Yarın sabah 1tane test alayım eger olursa 10tanr alıcam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen bu şekilde 4-5dk'lık günlük 200+ video yüklenebilecekse ben de alayım bir tane

Sımdı bunlar gunde 5dakikadan 200 vıdeo atsam sınıra gırmezmı ne olur hocam ? Yarın sabah 1tane test alayım eger olursa 10tanr alıcam

Hocam süre sınırı yok. Mesela normal şimdiki hesaplarda 60dk sınır var ama bu hesapla 2 saatlik video atabilirsin. Bir arkadaşım bir günde 12 adet 1 buçuk saatlik video atmış. Ama fazlasını yaparsanız yine sınır yersiniz

Hocam süre sınırı yok. Mesela normal şimdiki hesaplarda 60dk sınır var ama bu hesapla 2 saatlik video atabilirsin. Bir arkadaşım bir günde 12 adet 1 buçuk saatlik video atmış. Ama fazlasını yaparsanız yine sınır yersiniz

Teldeyım kbkmayın bana mesaj atında dursun yarın sabah ılk deneme 1 olumlu olursa toplu alıcam

videoların toplam yükleme süresi 120dk'yı geçince engel geliyor mu ? örneğin 7 8 yane 25dk lık video yükleyince engel geliyor.Ben 50 tane yüklemek istiyorum bu mümkün mü ?

videoların toplam yükleme süresi 120dk'yı geçince engel geliyor mu ? örneğin 7 8 yane 25dk lık video yükleyince engel geliyor.Ben 50 tane yüklemek istiyorum bu mümkün mü ?
Az Önce denemelik 2 saat 1dklık Video yükledim yüklendi. Ama günde 50 tane yüklemene izin verir mi bilmem.

İki adet teslim alınmıştır.

arkadaşlar benim de elimde 2007 yılına ait bir hesap var ve sınırsız yazıyor. Ancak toplamda bunda da 2 saat sınırı var. Konuyu baltamak gibi olmasın ama Dailymotion destek ekibine mail atmıştım geçenlerde ve bana gelen cevapta "Eski hesap da olsa artık yeni politikalar gereği spamı engellemek için sınırlama getirdik" dediler. Yani kısacası, eski ve yeni pek bir anlamı yok. En son aldığım bilgi buydu. Ona göre bir yön çizin.

hocam o video yüklediğiniz kanala tekrar video yüklemeyi denedinizmi
Sınır verdi hocam bu hesabın tek avantajı tek seferde 3 saatlik video da atabilirsiniz ama başka Video yükleyince yüklemeyi askıya alır. Yani bu hesaplar daha çok film veya uzun Video çalışacak arkadaşların işine yarayacak.
arkadaşlar benim de elimde 2007 yılına ait bir hesap var ve sınırsız yazıyor. Ancak toplamda bunda da 2 saat sınırı var. Konuyu baltamak gibi olmasın ama Dailymotion destek ekibine mail atmıştım geçenlerde ve bana gelen cevapta "Eski hesap da olsa artık yeni politikalar gereği spamı engellemek için sınırlama getirdik" dediler. Yani kısacası, eski ve yeni pek bir anlamı yok. En son aldığım bilgi buydu. Ona göre bir yön çizin.
Hocam tek seferde 2saat üstü Video atılabiliyor tek avantajı bu sanırım. Sonra sınır veriyor dün denediğim hesap sınır verdi. Ama bazı hesaplar hala sınırsız arkadaşımda var bir hesap onunla benim arasında hiçbir fark yok ama o bir günde 12 adet 1buçuk saatlik video yükleyebildi.

Sınır verdi hocam bu hesabın tek avantajı tek seferde 3 saatlik video da atabilirsiniz ama başka Video yükleyince yüklemeyi askıya alır. Yani bu hesaplar daha çok film veya uzun Video çalışacak arkadaşların işine yarayacak.

Hocam tek seferde 2saat üstü Video atılabiliyor tek avantajı bu sanırım. Sonra sınır veriyor dün denediğim hesap sınır verdi. Ama bazı hesaplar hala sınırsız arkadaşımda var bir hesap onunla benim arasında hiçbir fark yok ama o bir günde 12 adet 1buçuk saatlik video yükleyebildi.

o zaman şans olabilir hocam. Daha önce ben de denemiştim. 2 adet 1 saat 10 dk video, o zaman olmuştu. Bir seferinde yine bu uzunluklarda attığım 2 videodan ikincisi toplamda 2 saati geçtiği için yayınlanmamıştı. Hatta şans eseri 3 hafta sonra baktığımda hala yayınlanıyor yazıyordu.

Son olarak birkaç gün önce denedim 5-6 video denedim 15-25 dk uzunluklarında. Onlarda da toplam uzunluk 2 saati bulunca yükleme sınırı verdi. Durum bu yani.

Bu kötü.Gece kanalın birine 11 tane birden film yüklemek istedim.İki taneyi yükledi.Diğerlerinde sınır çıktı yüklenmedi.
Şimdi 24 saat geçince tekrar uzun video atabilecek miyim ?
Eğer olmuyor ise , 24 saat sonra uzun video atılmıyorsa :(

Bu kötü.Gece kanalın birine 11 tane birden film yüklemek istedim.İki taneyi yükledi.Diğerlerinde sınır çıktı yüklenmedi.
Şimdi 24 saat geçince tekrar uzun video atabilecek miyim ?
Eğer olmuyor ise , 24 saat sonra uzun video atılmıyorsa :(
24 saat sonra yine film atabilirsiniz hocam.

Hocam müsadenizle bir sorum olacak ,

Arkadaşlar DailyMotion dan hiç ödeme alan oldu mu ?

Hergün 1 adet uzun video atabiliyoruz dimi avantajı bu mu?

kısa videolar sınırsız atılabiliyor mu ?
Tek seferde 60dk üstü video atılabiliyor. Ama sonra sınır geliyor günlük, sınır gelmeyen arkadaşımda var onu çözemedim. Film çalışaksan avantajlıdır hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri