6 adet satılmıştır. Kalan stok 24 adettir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
6 adet satılmıştır. Kalan stok 24 adettir.
Sımdı bunlar gunde 5dakikadan 200 vıdeo atsam sınıra gırmezmı ne olur hocam ? Yarın sabah 1tane test alayım eger olursa 10tanr alıcam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam süre sınırı yok. Mesela normal şimdiki hesaplarda 60dk sınır var ama bu hesapla 2 saatlik video atabilirsin. Bir arkadaşım bir günde 12 adet 1 buçuk saatlik video atmış. Ama fazlasını yaparsanız yine sınır yersinizSımdı bunlar gunde 5dakikadan 200 vıdeo atsam sınıra gırmezmı ne olur hocam ? Yarın sabah 1tane test alayım eger olursa 10tanr alıcam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam süre sınırı yok. Mesela normal şimdiki hesaplarda 60dk sınır var ama bu hesapla 2 saatlik video atabilirsin. Bir arkadaşım bir günde 12 adet 1 buçuk saatlik video atmış. Ama fazlasını yaparsanız yine sınır yersiniz
Az Önce denemelik 2 saat 1dklık Video yükledim yüklendi. Ama günde 50 tane yüklemene izin verir mi bilmem.videoların toplam yükleme süresi 120dk'yı geçince engel geliyor mu ? örneğin 7 8 yane 25dk lık video yükleyince engel geliyor.Ben 50 tane yüklemek istiyorum bu mümkün mü ?
Az Önce denemelik 2 saat 1dklık Video yükledim yüklendi. Ama günde 50 tane yüklemene izin verir mi bilmem.
Sınır verdi hocam bu hesabın tek avantajı tek seferde 3 saatlik video da atabilirsiniz ama başka Video yükleyince yüklemeyi askıya alır. Yani bu hesaplar daha çok film veya uzun Video çalışacak arkadaşların işine yarayacak.hocam o video yüklediğiniz kanala tekrar video yüklemeyi denedinizmi
Hocam tek seferde 2saat üstü Video atılabiliyor tek avantajı bu sanırım. Sonra sınır veriyor dün denediğim hesap sınır verdi. Ama bazı hesaplar hala sınırsız arkadaşımda var bir hesap onunla benim arasında hiçbir fark yok ama o bir günde 12 adet 1buçuk saatlik video yükleyebildi.arkadaşlar benim de elimde 2007 yılına ait bir hesap var ve sınırsız yazıyor. Ancak toplamda bunda da 2 saat sınırı var. Konuyu baltamak gibi olmasın ama Dailymotion destek ekibine mail atmıştım geçenlerde ve bana gelen cevapta "Eski hesap da olsa artık yeni politikalar gereği spamı engellemek için sınırlama getirdik" dediler. Yani kısacası, eski ve yeni pek bir anlamı yok. En son aldığım bilgi buydu. Ona göre bir yön çizin.
Sınır verdi hocam bu hesabın tek avantajı tek seferde 3 saatlik video da atabilirsiniz ama başka Video yükleyince yüklemeyi askıya alır. Yani bu hesaplar daha çok film veya uzun Video çalışacak arkadaşların işine yarayacak.
Hocam tek seferde 2saat üstü Video atılabiliyor tek avantajı bu sanırım. Sonra sınır veriyor dün denediğim hesap sınır verdi. Ama bazı hesaplar hala sınırsız arkadaşımda var bir hesap onunla benim arasında hiçbir fark yok ama o bir günde 12 adet 1buçuk saatlik video yükleyebildi.
24 saat sonra yine film atabilirsiniz hocam.Bu kötü.Gece kanalın birine 11 tane birden film yüklemek istedim.İki taneyi yükledi.Diğerlerinde sınır çıktı yüklenmedi.
Şimdi 24 saat geçince tekrar uzun video atabilecek miyim ?
Eğer olmuyor ise , 24 saat sonra uzun video atılmıyorsa![]()
Stok 20 adet kalmıştır.
Hergün 1 adet uzun video atabiliyoruz dimi avantajı bu mu?
kısa videolar sınırsız atılabiliyor mu ?
Tek seferde 60dk üstü video atılabiliyor. Ama sonra sınır geliyor günlük, sınır gelmeyen arkadaşımda var onu çözemedim. Film çalışaksan avantajlıdır hocam.Hergün 1 adet uzun video atabiliyoruz dimi avantajı bu mu?
kısa videolar sınırsız atılabiliyor mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.