Bilişim Teknolojisi Alanı, Web Programcılığı Dalında okuyorsan eğer, aşağıya resimlerini koydum malesef bu alanın bulunduğu Endüstiri Meslek Lisesi, Teknik Lise, Anadolu Teknik Lise, Anadolu Meslek Lisesi okul türlerinde 9. sınıftan sonra ne Matematik ne de Geometri dersleri yok...Bu Bakanlığın resmi çerçeve öğretim programıdır...Burada suçlu aranacaksa okullar ya da müdürleri değildir..Okullar bu formatın dışına çıkamazlar...Haaa Seçmeli ders olarak seçilebilirdi belki ama adı üzerinde seçmeli ders...Günümüzde kaç öğrenci senin gibi gelecek kaygısı içerisine düşüpte böyle zor dersleri seçer ki orası da tartışılır... Bence sen yapabiliyorsan maddi gücünüz varsa şimdiden hatta hemen (Çünkü gelecek yıl kapatılacakları söyleniyor) dersane desteği al...Umarım yardımcı olabilmişimdir.bugün lise 3 başladım meslek lisesinde her şey hoş güzel ders programları dağıtıldı bir baktım ne matematik var ne geometri müdüre var sorum öğretmen yetmiyor dedi böyle bi saçmalık varmı onca atanmaya bekleyen öğretmen varken benim bölümüm web tasarım yani sayısal ben nasıl üniversite kazanıcam lise 4 desen okula uğramıyoruz bi akıl verin napmam lazım
hocam eml de zaten matematik yok bende lise 3 kadar bilişimde okudum doğru değil mi sadece lise 1 de gördük 2 3 de yok sonra zaten fransaya geldim sistem değiştimi ? birde sadece teknik lise ve anadoluda matematik filan vardı