Sistemden Şikayetçiyim

bugün lise 3 başladım meslek lisesinde her şey hoş güzel ders programları dağıtıldı bir baktım ne matematik var ne geometri müdüre var sorum öğretmen yetmiyor dedi böyle bi saçmalık varmı onca atanmaya bekleyen öğretmen varken benim bölümüm web tasarım yani sayısal ben nasıl üniversite kazanıcam lise 4 desen okula uğramıyoruz bi akıl verin napmam lazım
Bilişim Teknolojisi Alanı, Web Programcılığı Dalında okuyorsan eğer, aşağıya resimlerini koydum malesef bu alanın bulunduğu Endüstiri Meslek Lisesi, Teknik Lise, Anadolu Teknik Lise, Anadolu Meslek Lisesi okul türlerinde 9. sınıftan sonra ne Matematik ne de Geometri dersleri yok...Bu Bakanlığın resmi çerçeve öğretim programıdır...Burada suçlu aranacaksa okullar ya da müdürleri değildir..Okullar bu formatın dışına çıkamazlar...Haaa Seçmeli ders olarak seçilebilirdi belki ama adı üzerinde seçmeli ders...Günümüzde kaç öğrenci senin gibi gelecek kaygısı içerisine düşüpte böyle zor dersleri seçer ki orası da tartışılır... Bence sen yapabiliyorsan maddi gücünüz varsa şimdiden hatta hemen (Çünkü gelecek yıl kapatılacakları söyleniyor) dersane desteği al...Umarım yardımcı olabilmişimdir.
hocam eml de zaten matematik yok bende lise 3 kadar bilişimde okudum doğru değil mi sadece lise 1 de gördük 2 3 de yok sonra zaten fransaya geldim sistem değiştimi ? birde sadece teknik lise ve anadoluda matematik filan vardı

Sevgili kardeşim allah sana ve senin gibilere yardımcı olsun.
Benim zamanımda(neredeyse abdülhamit zamanı)tek defterle lise bitiriyorduk.

[MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] bilgi için teşekkürler ama seçmeli olarak çıkması lazımdı topluca seçtik dersleri ben yine şansımı denicem cuma günü

[MENTION=9400]cosgunum[/MENTION] bilgi için teşekkürler ama seçmeli olarak çıkması lazımdı topluca seçtik dersleri ben yine şansımı denicem cuma günü

Seçmeli olarak toplu bir şekilde seçtiyseniz o zaman durum başka...Tabiki sonuna kadar haklısınız...Seçmeli derslerde öncelik öğrencinin isteği doğrultusudur mantık olarak her zaman...Ama bu durum okul şartları, öğretmen durumu vs. gözetilerek değişebiliyor mu tam emin değilim...Sonuna kadar hakkını aramaya devam et...

Boşa deneme sonuç çıkmaz EML de mat dersi yoktur kendimden biliyorum görmedik biz. Anadolu teknik vb isen vardır mat dersi hocam

Boşa deneme sonuç çıkmaz EML de mat dersi yoktur kendimden biliyorum görmedik biz. Anadolu teknik vb isen vardır mat dersi hocam

evet anadolu teknik olması lazım bizde matematik olmayışı hoca eksikliğinden istese ayarlayabilir geçen sene istediğiniz ders varsa koyayım demişti (okulda 3 tane mat hocası var)

evet anadolu teknik olması lazım bizde matematik olmayışı hoca eksikliğinden istese ayarlayabilir geçen sene istediğiniz ders varsa koyayım demişti (okulda 3 tane mat hocası var)

Benim arkadaş web tasarımda idi vardı matematik dersi ankarada okuyor o ben eml idim ağ işletmenliği mi ne dalındaydım bizde mat fizik kimya biyo falan yoktu o yüzden seçtiydim çünkü sayısalım yok benim

KArdeş aynısı bizim lisede oldu. Peder müdüre gitti ya matematik dersini koyacaksın seçmeli olarak dedi yada arkana bakmadan bu okuldan gidersin dedi, sonuç olarak matematik dersini hem o sene hemde ertesi sene aldık. Meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü.

sistemle alakası yok bu işin bilgisizlikden bir çok kişi 14 15 yaşlarında seçiyor eml veya aml yi derslerden uzak kalıyorlar esas seçmeniz gereken atl iken.

eml de matematik ve geometri yok, anca seçmeli ders olarak seçerseniz var. o yüzden öğretmen kıtlığı olabilir.

[MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
Eml de matematik yok diye birşey yok. Üniversite sınavında mf4 den sorumlu tutmasını biliyorlar.
Veliler toplansın müdürün yanına gitsin. Ya sayısal dersleri seçmeli olarak bunlara ver yada biz dilekçemizi yazalım desin, ondan sonra bakın bakalım nasıl seçmeli mat alıyorlar. Biz 4 saat seçmelli matematik aldık eml 3. sınıfta. İlk başta öğretmen sıkıntısı var dediler. sonra paşa paşa seçmeli mat geldi.

[MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
Eml de matematik yok diye birşey yok. Üniversite sınavında mf4 den sorumlu tutmasını biliyorlar.
Veliler toplansın müdürün yanına gitsin. Ya sayısal dersleri seçmeli olarak bunlara ver yada biz dilekçemizi yazalım desin, ondan sonra bakın bakalım nasıl seçmeli mat alıyorlar. Biz 4 saat seçmelli matematik aldık eml 3. sınıfta. İlk başta öğretmen sıkıntısı var dediler. sonra paşa paşa seçmeli mat geldi.

ben mat görmedim görmemek için eml gittim benim için sıkıntı yok lise bitti zaten ünideyim

bugün lise 3 başladım meslek lisesinde her şey hoş güzel ders programları dağıtıldı bir baktım ne matematik var ne geometri müdüre var sorum öğretmen yetmiyor dedi böyle bi saçmalık varmı onca atanmaya bekleyen öğretmen varken benim bölümüm web tasarım yani sayısal ben nasıl üniversite kazanıcam lise 4 desen okula uğramıyoruz bi akıl verin napmam lazım

Onun için açık liseye geçtim. Ne biyoloji ne kimya ne fizik ne matematik nede geometri vardı. Birde 11.sınıf full bölüm ağırlıklı olduğu için. Açık lise kaydını yaptırdığım yerdeki hoca suç bizde. Öğrencileri yönlendirmiyoruz. Sistem çok kötü. Çocukların yeteneklerini baz alan bir sistem yok ülkede diyor.

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

Birde bu dersleri görmemenin sebebide okulda hocam olmadığı için değeil Endüstri Meslek Lisesi olduğun için.

Yorum yapmıyim dedim 20 sn dayanamadım...

Sene 1925 olması gerek yanlışta hatırlıyor olabilirim...

"Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır..."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Sene 2014...

Matematik geometri dersi yok, sebep? öğretmen yok...

Yorumsuz...

bi oyunun ya da proğramın kırekini, küreğini, ilacını 2 saat araştırıyoruz değil mi?

yarın bulusalım aynı okula gıdıyoz bırbırımızı tanımıyoz :D

bende son sınıfken okudugum bölüm kapandı egıtımler devam ettirilmedi 5 cocukla ortada kalmış kadın gibiyim egitim sistemi bizim ülkemizde böyle okul değiştirmeyi düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri