Site amacının dışına çıkıyor

Konu dışı yönetici onaylı olmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    106
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu anlamıyorum hocam hoşunuza gitmiyorsa komple "konu dışı" bu forumda acılmış konuları okumayın yani çok saçma yazdığınız insanlar istediğini paylaşmakta özgürler tabi ki sınırlar çerçevesinde "konu dışı" sınırı belli yani bence saçma olmuş.

Konu dışı tamamen kapansın '' youtube adına bir şey var mı gelişme yeni eklenti v.s diye giriyoruz bi ton konu. ''

yani ilk sayfada son yazılan 15 konu içinde yer almasın

Aslında vbulletin de okunmayan konulara dahil olmasını istemediğimiz kategorileri secebiliyorduk. [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam forumdisplay.php yanına bir şeyler yazıp hallediyorduk ona profilimize eklesen.

mobil mesaj

Bana göre en olumlu yorum bu olmuş :) Öyle birşey mümkünse tabi...

Konu dışı bölümünün kapatılmasına da Yeni mesajlar bölümünden kalkmasına da sıcak bakmıyorum. Arada gülmek eğlenmek de gerekiyor. Onun haricinde kategorilere uymayan ama önemli olabilecek şeyler oluyor. Veyahut Spor bölümü, etkinlikler ve şikayetler de hep orada. O yüzden Yeni mesajlar bölümünden kalkması bence doğru değil.

Mesela okumayı istemediğim yada görmekten usandığım konuları engeleyebileceğim bir tercih getirilmeli.
O konuya girip engelle dediğim zaman o konu artık yeni mesajlar listeside bana görünmemeli.

yahu anlamıyorum hocam hoşunuza gitmiyorsa komple "konu dışı" bu forumda acılmış konuları okumayın yani çok saçma yazdığınız insanlar istediğini paylaşmakta özgürler tabi ki sınırlar çerçevesinde "konu dışı" sınırı belli yani bence saçma olmuş.

Hocam en azından top10 dan kaldırılmalı çünkü gereksiz konular yüzünden önemli konular altlara düşüyor

bence şu şekilde olabilir
konu dışı üstte top 15den kaldırılsın, ancak Bilgisayar sorunları ile alakalı bir kategori açılsın
atıyorum bilgisayarımızda donanımsal vs bir sorun olduğunda mecbur konu dışında konu açıyoruz

diğer geyik konuları çok önemli değil konu dışında açılan konular

ADI ÜSTÜNDE KONU DIŞI.

Herkes istediğini paylaşıp konuşabilir sonuçta burası hapishane değil herkesin özgürce hakları olan bir forum. Konu dışında sizi geren ne var bilmiyorum. En azından saçma sapan sorun konularından iyidir forumu konu dışında AKTİF tutmak. İyice saçmalamaya başladınız ya bu insanlar hep çalışacak mı ? Kafa dağıtmayacak mı ? Robot muyuz biz ya duygusuz yaşayamıyoruz valla ama yaşayanlar varsa buyursunlar kapatsınlar sorun yok.

ADI ÜSTÜNDE KONU DIŞI.

Herkes istediğini paylaşıp konuşabilir sonuçta burası hapishane değil herkesin özgürce hakları olan bir forum. Konu dışında sizi geren ne var bilmiyorum. En azından saçma sapan sorun konularından iyidir forumu konu dışında AKTİF tutmak. İyice saçmalamaya başladınız ya bu insanlar hep çalışacak mı ? Kafa dağıtmayacak mı ? Robot muyuz biz ya duygusuz yaşayamıyoruz valla ama yaşayanlar varsa buyursunlar kapatsınlar sorun yok.

Kimse kusura bakmasın bu bencillik olur benim görüşüme göre.

Konu dışı kalksın ya da onaylı diyen arkadaşlara bir bakayım dedim,
Bu konuyu açan [MENTION=12572]narhosting[/MENTION] arkadaşın konu dışı bölümüne açtığı son konuya baktım sadece:

http://www.ytpara.com/konu-disi/62505-zaman-ne-kadar-cabuk-geciyor.html

Yani bu konunun http://www.ytpara.com/geyik-resimler-videolar/47291-efsane-youtube-paketi-48-adet.html altına yorum olarak yazılabilecek ve yazılması gereken bir mesajı yeni konu olarak açmışsın.

Ondan sonra da forum amacının dışına çıkıyor, yönetici onaylı olsun :)

İçinde iğne çuvaldız geçen bir atasözü deyim vs vardı getiremedim şimdi...

Son düzenleme:
arkadaslar acılacak konumu kaldı allah askına
kanal satısı
adsense odemesi
toplu kapanmalar
bu tıp konular hep ekranda duruyor zaten,

Evet Bazen Çok Gereksiz ve Forumun Amacının Dışına Çıkan Konularla Karşılaşabiliyoruz ama Orası için Samimiyetin Arttığı Bölüm Diye Nitelendiriyorum Ben... Bazen İnsan Sevinçli, Hüzünlü, Kederli Olduğunda Yaptığı Paylaşımlarla Gönül Birliği Yapacak Arkadaşlar Buluyor Kendine... Bırakın İnsanları Robotlaştırmayı. Forumun Genelinde Kategori Paylaşımı Yasak, Taktik Paylaşımı Yasak, Kazanç Paylaşımı Yasak. O Yasak Bu Yasak... Kullanıcının Bir Sorunu Olsa ve Ona İstinaden Konu Açsa Çoğu Yardım Etmekten Aciz. Eee! O Zaman Forumun Açık Olmasının Bir Amacı Kalmıyor. En iyisi Kapatsınlar Forumu Bakalım O Zaman Neyin Anketini Yapacaksınız... Konu Dışını Zaman Kaybı Olarak Gören Arkadaşlar Var. Emin Olun Bu Anket de Bir O Kadar Zaman Kaybı ve Gereksiz...

Son düzenleme:
konu dışı bölümünün amacı bu zaten. :D frmtr'de bir eklenti vardı hala var mı bilmiyorum.

kontrol panelinden istemediğiniz bölümleri işaretliyorsunuz ve o bölümler anasayfada görünmüyor. bu eklenti olabilir. istemeyen istediği bölümü görmez. istediği zaman da panelden düzenleyip görebilir.

yeni mesajlar butonunu kullanıyorum diyorsanız sık kullanılanlara aşağıdaki kodu ekleyin. 72 kodu konu dışı bölümünün ID'si. görmek istemediğiniz bölümlerin ID'sini virgül ile yazarsanız ( 72,42,56 ) yeni mesajlara basınca gözükmez. :o

http://www.ytpara.com/search.php?do=getnew&exclude=72

ne alakası var kardeşim iş yerinde işten başka konu konuşmak yasaklansın demek gibi bir şey bu

Herkes istediği konuyu açsın, özgür insanlarız "konu dışı" kategorisi varsa neden değerlendirmeyelim diyen arkadaşların, bu konuyu açan arkadaşa "saçmalamışsın, bu konuyu bile açmamalısın" tavırları enteresan.. Ne istediğinize bir karar verin bence

Konuya gelirsek ben özellikle ticaret yapan arkadaşların (mail açan, kanal satan, bot-program satan, tasarım yapan vs) konularının daha üstlerde kalması, daha çok insana hitap edebilmesi için konu dışına kesinlikle bir sınır getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi konu dışı kategorisi kaldırılsın demek yanlış olur ama şu şekilde yapılabilir;

Konu dışı kategorisinde herkes dilediği gibi konularını açsın ama sadece "konu dışı" muhabbet etmek isteyenler görsün. Yeni mesajlarda görmek zorunda olmayalım. İsteyen konu dışı kategorisine girip baksın bu konulara.

Belki bir alt kategori oluşturulup bazı önemli ya da güncel konular yöneticiler aracılığıyla o kategoriye taşınıp herkesin görmesi sağlanabilir. Örneğin; Serk@nYT'nin Cami projesi, geçenlerde kaybettiğimiz Yeteneck arkadaşımız için başlatılan hatim konusu herkesin göreceği kategorilere taşınabilir. mert0507'nin acil durum var başlığıyla açtığı konu fikir sahibi arkadaşların yardımcı olabilmesi açısından bir kaç gün bu kategoride kalabilir. Bunların dışında ben Konyaspor - Fenerbahçe maçı konusunu görmek zorunda olmayayım. O konuları da isteyen arkadaşlar gerekli kategoriye giderek görebilsinler. Zaten yt ile ilgili konulardan sıkılan arkadaşlar kendilerini sürekli o kategoride bulacaktır.

Ya da tam tersi şekilde arkadaşların dediği gibi biz istediğimiz kategoriyi engelleyebilelim. Yinede bu benim çok kafama yatmıyor çünkü istediğim zaman bende konu dışı kategorisinde ne varmış diye bakabilmeliyim

Kimse kusura bakmasın bu bencillik olur benim görüşüme göre.

Konu dışı kalksın ya da onaylı diyen arkadaşlara bir bakayım dedim,
Bu konuyu açan [MENTION=12572]narhosting[/MENTION] arkadaşın konu dışı bölümüne açtığı son konuya baktım sadece:

Yani bu konunun http://www.ytpara.com/geyik-resimler-videolar/47291-efsane-youtube-paketi-48-adet.html altına yorum olarak yazılabilecek ve yazılması gereken bir mesajı yeni konu olarak açmışsın.

Ondan sonra da forum amacının dışına çıkıyor, yönetici onaylı olsun :)

İçinde iğne çuvaldız geçen bir atasözü deyim vs vardı getiremedim şimdi...

Demek istediğimizi anlamadınız sanırım önce bir okuyun bakın sonra yazın sadece yorum yazdım demek için yazmayın

Ben katılmıyorum konu dışı olmazsa forumda zaman geçirecek yer kalmıyor

çok absurd konu dışı olan konulara mudahale ediliyor zaten, onun dışında bir şeyler paylaşmak konuşmak hatta tartışmak faydalı diye düşünüyorum.
ne yazık ki forumda pek çok örneği oldu, kötü niyetli insanlar kol gezmekte, konu dışında az çok birbirimizi tanıyoruz, ilerde ona göre ticaret ya da bilgi alışverişi yapılıyor.

takip ettiğim tek forum ytpara
yt dışındaki birçok bilgiyide burdaki konu dışı bölümünden öğreniyorum
bence böyle bir sıkıntı yok

Demek istediğimizi anlamadınız sanırım önce bir okuyun bakın sonra yazın sadece yorum yazdım demek için yazmayın

Valla şahsen okuduğumu da yazdığımı da gayet iyi anlayabiliyorum.

Konu dışı bölümünde başka bir konuyla alakalı olan bir durumu ve o konuya yanıt olarak yazabileceğiniz hatta yazmanız gereken bir iki cümleyi sıfırdan bir konu açarak paylaşmışsınız, şimdi de burada forum amacının dışına çıkıyor, gereksiz konular açılıyor diyerek anket yapıyorsunuz.

İğne & çuvaldız ya da perhiz & lahana turşusu...

http://www.ytpara.com/geyik-resimler-videolar/47291-efsane-youtube-paketi-48-adet.html

Valla şahsen okuduğumu da yazdığımı da gayet iyi anlayabiliyorum.

Konu dışı bölümünde başka bir konuyla alakalı olan bir durumu ve o konuya yanıt olarak yazabileceğiniz hatta yazmanız gereken bir iki cümleyi sıfırdan bir konu açarak paylaşmışsınız, şimdi de burada forum amacının dışına çıkıyor, gereksiz konular açılıyor diyerek anket yapıyorsunuz.

İğne & çuvaldız ya da perhiz & lahana turşusu...

http://www.ytpara.com/geyik-resimler-videolar/47291-efsane-youtube-paketi-48-adet.html

O konuda haklısınız bir şey demiyorum ama yorumları okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri