Sizce bu yöntem işe yarar mı?

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Cevap: Sizce bu yöntem işe yararmı

Serkan abiye sordum yansır dedi

Lütfen bu iki soruya bir açıklık getirelim
gerçkten böyle hayat memat meselesi

bütün adminleri davet ediyorum

bende sonradan bağladım yansımadı hocam.Reklam çıkıyor tabı para kazanma aktif yapınca ama adsenseye bağlı olmadıkça bir kazanç olmuyor

kesinlikle haklisin, yanlis bilgilendirme yapmayalim, hicbir zaman cevap olsun diye yazmiyorum, yararli olsun diye paylasiyorum, onlarca kanalimda bizzat denedim, kimini 1 ay kimini 6 ay, para kazanma aktif olur, reklam cikar ama adsense yoksa kazanc yoktur, mantiken de olmamasi gerekir, kimse o zaman adsense hesabini riske etmez, kimse clickbomb denilen olay riskine girmez, kimse adsense ban sezonunu beklemez, kanal uyur kazandirir habire, ayni mantikla adsenseye yansiyabilirse partnere de yansir, onlarin amaci spami bitirmek o yuzden bize bol bol spam yapma imkani da tanirlar bu sekilde, yani isini duzgun yapana ceza, spamciya odul olur bu olsaydi, ama maalesef, denemesi bedava :)

Kanalın Para kazanmasını açın AdSenseye Bağlamayın. Adsense panelinizde anlık göremezsiniz, Para kanalda biriksin Kanalda Para çok az yada 0 olarak gözükür ama ona aldanmayın ! Gelecek ayın 11-12 si gibi AdSensenizle ilişkilendirdiğiniz kanalın parası AdSense hesabınıza Toplu olarak yansır .

---------- Mesaj saat 16:07:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:02:19 civarında gönderildi. ----------

yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen

kesinlikle haklisin, yanlis bilgilendirme yapmayalim, hicbir zaman cevap olsun diye yazmiyorum, yararli olsun diye paylasiyorum, onlarca kanalimda bizzat denedim, kimini 1 ay kimini 6 ay, para kazanma aktif olur, reklam cikar ama adsense yoksa kazanc yoktur, mantiken de olmamasi gerekir, kimse o zaman adsense hesabini riske etmez, kimse clickbomb denilen olay riskine girmez, kimse adsense ban sezonunu beklemez, kanal uyur kazandirir habire, ayni mantikla adsenseye yansiyabilirse partnere de yansir, onlarin amaci spami bitirmek o yuzden bize bol bol spam yapma imkani da tanirlar bu sekilde, yani isini duzgun yapana ceza, spamciya odul olur bu olsaydi, ama maalesef, denemesi bedava :)

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Ama yanlış bilgilendiriyorsunuz
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] konuya davet ediliyorsunuz :)

Konuyu okudum okudukcada aklim beynim kafam birbirine girdi,bildigimide unuttum :):):D:D:D

Simdi ben bildiklerimi diyeyimde herkes gene test etsin denesin baksin vs.Zaten youtube'un gunu gununu tutmadigi icin benim yada bir baskasinin ne dedigininin dogruluguna kesin cevap vermek zor.

mrb arkadaşlar
öncelikle bu konuyla ilgili nasıl başlık yazıcağımı bilemedim
konuyu başlıktan dolayı kapatmazsanız sevinirim

şimdi malüm son iki gündür para kazanma kapatma olayı yaşıyoruz
Aklıma iki fikir geldi sizce olurmu acaba ve oluyorsa ben bu iki soruya cevap bulmak için konuyu açtım

1- kanalı adsenseye bağlamadan para kazanmayı açsak bu para sonra kanalı adsenseye bağladığımızda geçermi
bu sorudan maksat hani youtub son günlerde adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanmasını kapatıyor ya kanallar adseneye bağlı olmasa belki bir çözüm olur

2- bir kanal birkaç mebla kazandırdı diyelim
bu kanalın para kazanmasını devre dışı bıraksak sonra ilerde tekrar para kazanmayı açsak bu kanalın parası uçarmı yoksa adsenseye yansırmı

forumda falan aradım bu iki soruyla ilgili başlıkları ama bulamadım
bir kusurum olduysa affola saygılar

1- Kanalina videolarini atarsin,para kaznamayi aktif edersin,Reklamlar cikarmi cikar,Ancak adsense bagli olmadigi icin Anlik gunluk ne aldin ne ettin bunu goremezsin.Ama para kazanirsin.Ay sonu yada 6 ay sonra 1 yil sonra kanal adsense iliskini yaparsan,Youtube sana bu para kazanamsi acik olan videolarindan gelen reklam tiklamalari,goruntulemeler vs gibi birsey kendi algoritmasi ile hesaplayarak adsensene yansitir toplu olarak.Bunun binlerce ornegi var.Forumda Youtube size bir odeme hediye gonderdi yazanlar,kendi basima gelenler,yada Haberlerde Tv lerde,para kazanmasi acilmis ama adsense nedir bilmeyipde unutulmus kanallarda videolarin patlamasiyla izlenmesi ile bunu yillar sonra farkedip Youtube'dan Milyon dolarlar,yuzbin dolarlar alanlar gordukde okudukda.Bu yuzden alirsin kazancini ama 100/100mu oder,100/50 mi o youtube'un insafina kalmis.

2-Bir kanalin kazanci varen kazaniyorken devre disi birakirsan kazanclarini alamazsin,taki para kazanmasini aktif edip sonra adsense iliskisi yaptikdan sonra kazanclarin yansir.

bonus olarak bi miktar yansır, ne kadar para yansıyacagı youtube elinde...kazandıgın kadar yansımaz yani

Yani bunu kimse net cevaplyamaz haklisin ama genede sonuc odemesini yapar.

eger bir kanal adsense ile bagli ise ve sonra bir baska adsense baglanirsa kazancin o aya ait kismi yeni adsense hesabina yansir ama hic adsense baglamadan kanal durup dururken kazanc daima 0 olur ve yansimaz, onlarca kanalimda bizzat denedim, adsense yoksa kazanc yoktur.

Aynen,kanal ay ortasinda adsense degisirse yeni adsenseye yansir kazanc,Adsense baglamassanda zaten kazanc yansimaz hic bir yere ki yine adsense ile iliskilendirene kadar.

Harikasın abi :) işte demek istediğimde budur . Arkadaşları doğru bilinçlendirdiğin için tekrar teşekkür ederim [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] :)

Harikasın abi :) işte demek istediğimde budur . Arkadaşları doğru bilinçlendirdiğin için tekrar teşekkür ederim @Muslera06 :)
Ben bildigimi gordugumu yaziyorum,dogrudur veyahut yanlisdir herkes kendi deneyimi ile dogruyu gorsun bulsun kendi calismalari ile ve fikirlerini paylassin.Dedigim gibi benim gordugum bildigim bu,mantiklisida bu,ama youtubeun saati saatini tutmadigi icin kesin cevap mi bu yazdiklarim 100/70 diyebilirim.

Paylastigim videonun 7. dakikasinda da aynen sunu soyluyor " eskiden adsense baglamadan youtube para kazanmayi aktif etmemize izin vermiyordu ama sistem degisti.Artik para kazanmayi aktif edip,adsense'e sonra baglayabiliyoruz."

Bunu ben yeni duydum valla. Para kazanmayı aktif ediyorduk ama ben o paranın bize geleceğini bilmiyordum doğrusu. Aslında bu riskli iş yapanların riskini azaltır. :)

Bunu ben yeni duydum valla. Para kazanmayı aktif ediyorduk ama ben o paranın bize geleceğini bilmiyordum doğrusu. Aslında bu riskli iş yapanların riskini azaltır. :)

aynen üstadım çoğu kullanıcı kanalı açıp adsenseye bağlıyor. ve çoğu kanalımız oradan kekleniyor hedef alınıyor. Adamlar bizi istediği gibi kontrol edebiliyor. Kimi arkadaş spamdan gittik diyor, kimisi para kazanmam devre dışı kaldı diyor ve türlü türlü sorunların temelinde kanalları hemen adsenseye bağlamak yatıyor.. O yüzden bende diyorum ki Kanalların para kazanmasını açın Adsenseye bağlamayın.. Para nasıl olsa birikiyor arkadaşlar siz orada kazançların 0 olduguna bakmayın. [orada neden kazançlar 0 gösteriyor çünkü kanalları adsenseye bağlamaya teşvik ediyorlar ] yani Orası tam bir aldatmaca taktiği. Daha sonra kanalları Adsenseye bağlayın Toplu olarak yansıdığını göreceksiniz.

Ben bildigimi gordugumu yaziyorum,dogrudur veyahut yanlisdir herkes kendi deneyimi ile dogruyu gorsun bulsun kendi calismalari ile ve fikirlerini paylassin.Dedigim gibi benim gordugum bildigim bu,mantiklisida bu,ama youtubeun saati saatini tutmadigi icin kesin cevap mi bu yazdiklarim 100/70 diyebilirim.

konuya yazdığınız mesajlar için tşkler

youtube'un yaptığı açıklama;

YouTube iş ortağı olmadan ÖNCE etkin bir AdSense hesabımın olması gerekir mi? https://support.google.com/youtube/answer/1152905?hl=tr-TR&ref_topic=1101184

Hesabınız için para kazanmayı etkinleştirdiyseniz bir AdSense hesabını YouTube hesabınızla ilişkilendirmeden uygun video içeriklerinden para kazanabilirsiniz.

Size ödeme yapılabilmesi için bir AdSense hesabını ilişkilendirmeniz gerekir ancak henüz bunu yapmaya hazır değilseniz size daha sonra hatırlatacağız.

İki hesabı başarıyla ilişkilendirmenizden sonra YouTube, AdSense hesabınıza bir miktar bonus yatırabilir. Bonus yatırmanın amacı, bir AdSense hesabını ilişkilendirmenizden önce video para kazandırma katkınızla orantılı bir düzeyde size teşekkür etmektir. AdSense ve YouTube arasında başarılı bir şekilde bağlantı kurmanızdan sonra gelecekte videolarınızda görüntülenen reklamlardan edineceğiniz kazançlar AdSense ve YouTube Analytics'de görüntülenebilir.

Hesabınızın para kazanma özelliğini etkinleştirdiğinizde AdSense hesabınızı bağlamadan videolarınızdan para kazanmaya başlayabilirsiniz. https://support.google.com/youtube/answer/72866?hl=tr-TR&ref_topic=1101184

Her şey açık bence.

youtube'un yaptığı açıklama;

YouTube iş ortağı olmadan ÖNCE etkin bir AdSense hesabımın olması gerekir mi? https://support.google.com/youtube/answer/1152905?hl=tr-TR&ref_topic=1101184

Hesabınız için para kazanmayı etkinleştirdiyseniz bir AdSense hesabını YouTube hesabınızla ilişkilendirmeden uygun video içeriklerinden para kazanabilirsiniz.

Size ödeme yapılabilmesi için bir AdSense hesabını ilişkilendirmeniz gerekir ancak henüz bunu yapmaya hazır değilseniz size daha sonra hatırlatacağız.

İki hesabı başarıyla ilişkilendirmenizden sonra YouTube, AdSense hesabınıza bir miktar bonus yatırabilir. Bonus yatırmanın amacı, bir AdSense hesabını ilişkilendirmenizden önce video para kazandırma katkınızla orantılı bir düzeyde size teşekkür etmektir. AdSense ve YouTube arasında başarılı bir şekilde bağlantı kurmanızdan sonra gelecekte videolarınızda görüntülenen reklamlardan edineceğiniz kazançlar AdSense ve YouTube Analytics'de görüntülenebilir.

Hesabınızın para kazanma özelliğini etkinleştirdiğinizde AdSense hesabınızı bağlamadan videolarınızdan para kazanmaya başlayabilirsiniz. https://support.google.com/youtube/answer/72866?hl=tr-TR&ref_topic=1101184

Her şey açık bence.

Şimdi her şey daha net. O zaman yeni strateji bu yönde olmalı da tabi kanalı bağlayana kadar. Bağladıktan sonra her şey aynı...

Videoları yükleyin para kanalın para kazanmasını açın kanalın es kimesine müsade edin daha sonra Hesapları tek tük adsenseyle ilişkilendirin . Böylelikle her türlü tehlikeyi en aza indirmiş olacağız

kanalı atıyorum 2 ay sonra adsenseye bağlasak, 2 aylık kazanç mı yansır yoksa son 1 ay mı? Kazanç birikiyorsa kanalları yavaş yavaş ortalama 2 ay sonrasında bağlarız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri