Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam önemli olan ünlem![]()
arkdaşlar bu programı iki kez satın aldım ama renderdan sonra görüntü çözünürlüğü bozuk çıkıyordu hep iyi değildi yani. videonti sürekli hata veriyor o yüzden bu programı tekrar denemek istiyorum. engelleri geçmek için hangi değerleri girmeliym acaba ben becerememiştim bir türlü bu programı iyi bilen tecrübeli arkdaşlar bana pm atarsa sevnrm
hocam deniyim dedim 40 dk video çerçeveli şekilde 20-25 dk sürüyor bir video render aynı şekilde neden böyle uzun videontide 8-10 dk da render alıyorum yavaş gibime geldi .
Bir sorunmu var normalmi bu
normal değil hocam 8 dakika falan olması lazım 1 saatlik videonun render süresi, ayarlarla ilgili değil de vds ile ilgili olabilir her vds de aynı render hızını yakalayamıyoruz malesef
---------- Spam Engelliyici 00:38 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------
Bayram Süresi Boyunca (Pazartesi Gününe Kadar, Pazartesi Günü de dahil) Yazılım Ücretsiz'dir, Tüm Üyeler Yararlanabilir, yeni kayıt olan üyeler de bu olaya dahildir.
https://www.youtube.com/watch?v=piADNsoeuOY
https://www.youtube.com/watch?v=xmC5Hw9t_FI
Hocam 32 gb ram 8 cpu xenon e3 işlemci ssd disk aynı video videonti ile 7-10 dk arası sürüyor
maşALLAHŞimdi hocam bir önerim var bu kadar güncelleme yapıyorsunuz aklıma gelen. Küçük resim alıyoruz ya o küçük resme de yazı yazılabilse mesela olabilir mi
![]()
altyazı özelliği var mı acaba videolara?
mkv uzantılı dosyaları neden cok uzun renderliyor hocam 40 dklık videolar
birde ben deniyim hocam
aynen deneyin hocam diger uzantılarda cok fazla surmuyor gayet başarılı fakat mkv sıkıntılı sanırım 20 30 dk sürüyor tek video
![]()
aynen deneyin hocam diger uzantılarda cok fazla surmuyor gayet başarılı fakat mkv sıkıntılı sanırım 20 30 dk sürüyor tek video
![]()

hocam farklı yöntemler deniyorum
- aynı videoyu birleştirip çıktı alma yani video bitince birkez daha başlıcak 2 kez oynatılacak
- videonun başından istenilen süre kesilip sonuna ekleyebilme
- videoyu hızlı bir şekilde intro kaydedip introyu ekleyebilme
intro - outroyu düzeltene kadar bu özellikleri yazicam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.