Sonunda Aranan Kan-allar Bulundu

M
  • Kullanıcı malkomxahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

malkomxahmet

Guest
Forumdaki Üstadlarımızın kanallarına ulaşmış bulunmaktayım. Çok şükür 2 ay sonunda fazla kazanca ulaşıyorum. Üstadlar darılmasın kanallar itina ile sömürülecektir....
Darısı diğer arkadaşların başına...

Yöntemleri çok tuttum. Süper düşünülmüş. :D ilk günden kazanç ibresi 5 $ arttı.. ikinci gün 8 $ artış oldu. Bakalım kanalları sömürmeye devam ediyorum. Kanalların aynı kişilere ait olduğu çok belli. Sistemi hep aynı tutmuşsunuz..

Hayırlısı olsun artık. Sonunda bir gün içinde 3 haneli kazançlara ulaşmayı ümit ediyorum...
Herkese Youtube Kazanç kapısında bol kazançlar..

Neşem yerine geldi..

o kanallardan 1-2 tane bana paslasan hocam

ilk gelene promosyon gibi

Aynen hocam paylaşın bir tane görsün millet kanal nasıl oluyor pm attım yardımcı olursanız.

Bugün forumda bir tane konuya denk geldim. Muslera hocam birisine sanırım YOUTUBE işini öğretmiş. o kişide onun kanallardan birine denk gelmiş. Muslera hocam onun olduğunu bilmeyerekten hakaret etmiş. ben hakaret etmeden şunu söylemek istiyorum.

Harbiden bulduğum kanallardan gördüğüm kadarıyla Parayı amuduyla mamuduyla götürüyormuşsunuz. Eğer ki bulduğum kanallar Muslera hocama aitse, ona ait olmasa bile kime ait olursa olsun kanımca o kanalların sahibi Paraya Para demiyor artık. Kendisi sanırım yeni bir PARA birimi oluşturmuştur..

Yetkililerden açıklama bekliyoruz :D

Böyle konuları gördükçe @Muslera06 bir kez daha hak veriyorum, adam insalar bişiler öğrensin en doğru şekilde öğresinler ama kendileride azimli olsunlar diye o kadar uğraşıyor. Gelinen noktaya bak kimi geldiği o yüksek tepeden oraya çıkartanı unutup küfür ediyor.Kimi senin gibi şerefini yan cebine koyup aman darılmasın diyor Allah sizin gibileri ıslah etsin .

"Utanç Verici Zevklerin Zevki Gider Utancı Kalır"

Neyzen Teyfik

Şimdi bazen arkadaşlar konularda diyorki. Öyle boş boş konuşmaya gerek yok. Varsa bir bildiğin yaz diyorlar. Bende öyle düşünüyordum ama yazılmıyormuş harbiden. Şimdi yazayım desem kanallardan birkaçtanesini zaten o yeterli olur diğerlerini bulmak için.
Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım....

Ben burda hem sevincimi paylaşmak istedim hemde kanalların ifşa olduğu duyurulsun istedim :D kanalların sahibi ile artık kazançlar bölünecek gibi görünüyor. yani her aramada hem onun videoları hem benimkiler çıkacak bakalım. benim kazançlar artıyor çok şükür.

Foruma Döndünüz Zaman Kuralları Okuyun.

Kanalların açıklamasında mı yazıyor kime ait olduğu

Bu arkadasi banlamasaydiniz keske biraz sevinseydi. :D:D:D

Boyle bos konu mesajlara kanmayin arkadaslar,buldugu birsey yok.Biraz dikkat cekmek istemis sanirim kendisine o kadar.Kaynagi belli gerisi teferruat.Buldugu kanallarida somurebildigi kadar somursun kiminse benim dahi olsa ama her bu tur konuya hangi kanalmis bizede paylas vs gibi dusmeyin.Bu arkadas Ortadogu Bilgisayar Muhendisligi okumus bir Universiteli ama su yazisi ve uslubu 12 yasindaki cocugun uslubu.Okulu bosuna okumus :) :D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri