Sonunda Özgün Video'mu Çektim..

• Kullanıcı Kaanbulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Kaanbulut

Yasaklanmış
Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar sonunda çektim. O kadar konular açtım vs. Son olarak video'yu çekmiş bulunmaktayım.

Şuanda anladığım kadarıyla video editleyeceğim sonrasına Allah büyük. Nasıl izlettireceğime dair hala hiç bir fikrim yok ama. Videomdan eminim sağlam video tutar diye düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ?

Yardım etmek amaçlı videonu beğeneyim veya yardımcı olayım diyen varsa pm istesin atayım linki. Şimdiden sağolun desteğiniz için.

helal olsun insallah tutarda kazanırsın

video tanıtım konusunda daha öncede sizinle konusmustuk ek olarak sunuda yapabilirsiz bazı botlar var forumlarda otomatik üye olup konu açıyor ve sizin istediginiz seyi paylasıyor iyi bir baslık ve açıklama ile konu açabilirsiniz videonuzu tanıtmak için, baya oldu bi forumda raslamıstım sanırım 500 kadar farklı foruma girip konu açan bi bot vardı arastırırsanız bulabilirsiniz üstelik fiyatıda hesaplıydı

bence at youtube a sonra,2. sini yap at,sonra 3. sünü yap at bu şeklide devam et kanalın keşfedilince yaptığın çalışma kaliteliyse tüm videoların patlar diye düşünüyorum

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler. Bilen biliyordur gerçi de açtığım konulara da rast gelen vardır. bU VİDEOYU uzun süredir çekmeyi düşünüyordum ve çektim. Bakalım herkesin yorumunu ciddiye alacağımdan emin olabilirsiniz. Çünkü yapacak başka bir şeyim yok :)

Hayırlı olsun videon kardeş. Ben sabırsızım biraz bekleyemıyorum uzun sure.hemen bişeyler olmasını beklıyorum o yuzden bırıncı cektıgım vıdeoda kalıyorum hep. sabredersen ıkıncı ucuncu dersen tutacagına emınım.okadar cok sacmalayan gordumkı adamların abonesı 30 k.

Valla açıkçası şöyle söyliyeyim hep söyledim konularımda. Bu video'yu bir kişide gördüm 1 haftalık araştırmama rağmen. Oda 25 k izlenim almış amatör bir çekim para kazanmak amacıyla açılmamış video en son 2 yıl önce yüklenmiş ben sadece bu videoyu kendim çekip aktifleştirdim. Tabi sony vegas'ı çözebilirsem :D

Hocam hazırladım da arkadaşımın izlemesini bekliyorum. Valla açıkçası bu tarz şeyleri ev halkı pek sevmez ama bunu beğendiler :) Yani belki de ben yaptım diye beğendiler orası tartışılır ama güveniyorum videoma. Ayrıca arkadaşlık güvenlik açısından herkese gönderemeyeceğim link'i.

Tamam atarım da atmasına hayat durmuş gibi bende şuan :)

en azından masraf çıkar :D bir kaç tık alcaksın forumdan ;) yanlız değilsin...
link beklıyoruz...
BENCE TUTAR, YABANCILARDA GORUYORUZ... ONLAR BİZİM ŞUAN YAPTIKLARIMIZI YILLAR ÖNCE TERK ETTİ.. BİZDE ZAMANLA TERK EDİCEZ... SEN ERKEN YOL ALDIN YANI..

Bir kaç arkadaşa attım video linkini. Görüşlerini yazarsa o arkadaşlar memnun kalırım.

Bir kaç arkadaşa daha attım güvendiğimden dolayı. Arkadaşlar ben böyle bir şey yaptım umarım faydalı olur.

Diger arkadaslar ne dusunurler bilmiyorum fakat ben begendim acikcasi. Bayagida guldum, ozellikle rusta kahkaha attim. Ileride yapacagin videolarda muhakkak daha profesyonel olursun. O zaman cok daha iyi is cikar. Ozel mesajdada soyledigim gibi bunun ingilizce versiyonlarini falanda yapabilirsin. Soylemen gereken metinler hakkinda falan yardimci olabilirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri