Spam Benim İçin Bitmiştir.

Sonuçta ne olursa olsun yaptığın iş tam anlamıyla sana ait değil hocam.

Senin emeğinin karşılığını alabilmen birilerinin kararına bağlıysa yada birileri bir şekilde çalışmalarına müdehale edebiliyorsa o iş senin işin değildir.

İnternet üzerinden de olsa ciddi bir iş yapacaksan, yaptığın işte, kullandığın platform da kendi mülkün olacak.

peki sizce, örnek veriyorum resimli sesli slaytlı yabancı kanal yapılırsa, sonra kısa süre içinde partnere geçirilse acaba partnerler kabul eder mi, ve kanal kapandığında itiraz şansımız olur mu, sonuçta seslendirme bize ait

peki sizce, örnek veriyorum resimli sesli slaytlı yabancı kanal yapılırsa, sonra kısa süre içinde partnere geçirilse acaba partnerler kabul eder mi, ve kanal kapandığında itiraz şansımız olur mu, sonuçta seslendirme bize ait
Hocam onu özgün şeklinde düşünemezsin, her ne kadar seslendirme vs sana ait olsada resimler sana ait değil. Yarı özgün gibi düşünebilisiniz. Kapanırsa itiraz ederek açtırma şansın zor. Parnerlik konusu göreceli, şartlarına bağlı.

Eğer iyi kötü kazanıyorsan başka alanlara yatırım yapmak daha mantıklı, sonuçta yt bu şekilde sonsuza kadar devam etmez. Ne gibi alanlar dersen mobil uygulama mobil oyun ve web site işleri en mantıklısı bana göre.

tek vıdeolu spam kanal partnerde olsa acılırmıydı acaba ya ıyı getırcektı mılyonu gecmıstı ızlenım

---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------

Bunu meslek olarak yaparsan hayatın zindana döner, relax olmak gerekir. 9 ununda banka bilgisini girdikten sonra bir daha girmedim:) Her ay yatana bakıyorum, kanalları ise günlük takip ediyorum, kanal kapanır veya video sayısı eksilirse hiç incelemeden kanalı komple siliyorum. Gelen para benimdir, gelemeyen ise hiç benim olmamıştır:) Bu işi hobi olarak yani ek iş olarak yapmak gerek. Buna göre ev geçindirme veya planlar yapılırsa insan her anında terler

katılıyorum...
hocam bende yanıldım bakacak oldum

Hem 2013 kuşağı hem de Trabzonsporlu bir yıldızın daha kaymasına üzüldüm. Bundan sonraki hayatında başarılar hocam. En azından hem yeni şeyler öğreneceksiniz hem kanal kapanmaları, telif vs stresiniz olmayacak.

Şubat ayında ben de bırakmıştım. Yaklaşık 7 ay boyunca. Sonra bir ara boş zamanımda tekrar denedim. Baktım birkaç günde birkaç yüz lira getirince devam ettim ama her an ben de bırakabilirim temelli kopmamak şartıyla.

Spam senin için bitmiş olabilir yolun açık olsun.
Asıl Spam yeni başlıyor.
:D

hocam sizi yakalamışken ben bir soru sorayım :) şimdi php derslerine başladım dersler hep şu şekilde misal siteye veri ekleyecem ders videolarında bu işlemi şu şekilde yapıyor anasayfada formum var diyelim textboxlar buttonum derste buna ekstra veriekle.php açıyorlar anasayfadan bu sayfaya yönlendiriyor buttonu yani işlem verieklede yapılıyor ben bunu anasayfada nasıl yaparım acaba? yani ekstra php sayfasına gerek yok :) buttona basınca sayfa üstünde yazdığım php fonksiyonum çalışsın sayfa içindede 1den çok fonksiyon yazabileyim ;) kolay birşey olduğunu düşünüyorum ama bulamadım :)
saygılar...

Oncelikle formu ana sayfaya post ettiriyorsun veya action kismini bos birakin bulundugu sayfaya post eder. Daha sonra anasayfanin ustune altina veya neresine istersen if sorugusu ile formdan gelen verinin post edilip edilmedigini kontrol ediyorsun eger post edilmisse islemlere baslarsiniz. Suanda telefondan yazdigim icin detayli yazamadim ama takilirsaniz pm atin pc ye gecince yardimci olurum

İyi kazanç elde ediyorsanız bırakmayın. Şu an eğer bir mesleğiniz yok ise YouTube ile 1 haftada 1k alıyorsanız işe girince 1 ayda 1,300 alacaksınız. Piyasa da düzgün iş yok bilginiz olsun.

Valla hocam bende bıraktım 1 sene baya boşluk oldu sonra alıştım nyse dedim bi bakim foruma anaaa hala kazanan var bende tekrar denemeye karar verdim
Suan 3 5 bseler geliyor
Bence bu iş de zevk meselesi ben yt ye aybi gün için hem çok sövdüm hem çok tsk ettim
Bu iş böyle ustad dha geçen gün gnde 4 rakama giden kanal kapandı yine de seviyorm yt ile ilgilenmwyi milletin videolara yorum yapmasını talan çok eğlenceli sana bol şans dosrum :)

1 Yıldır bende boştayım tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım ne olacak.

HTML tamam diyorsun güzel, sıra PHP ve CSS az buçuk bişiler öğrendi mi yeter hocam. Çok iyi şeyler yapabilirsiniz tabii içinizde olursa. Site işlerinin ucu bucağı yoktur nereye kadar giderseniz gidersiniz yarın bi gün aa adsensem mi banlandı aa yok kanal mı kapandı derdi yok. Kapı gibi iş ister ücretli tasarım yaparsın ister açarsın siteni günde 3-5 özgün içerik girersin ekmeğini yersin.

Şimdi bi çok kişi diyecek ki site işlerinden sen ayda 300-500 zor kazan ben onu 1 ayda 5 katını kazanıyorum, kazan arkadaşım sen ben ömür boyu kazanırım tabiri caize yastığa kafamı rahat koyarım ama seni bilemem. :)

Allah utandırmasın hocam güzel bişiler yaparsın inşAllah ileride yüzün güler.

Vesselam..

1,5 senedir spam yapmıyorum.Öyle özledim ki geçen sene olan quiz faicasından önceki zamanlarımı 2013 ve 2014 ahhh ulan ahhh ayda 3,5 binlerr ahhhhh ahhhhhh tek video film ile 3,5 binlerr ahhhh ulannn ahhh.Youtube çok ahhh çektirttin ama sayende bir ara baya para kazanmıştım:D:D şimdi başlasammı diyorum ama acayip isteksizlik var nedensee ya.Quizin patlamadan önceki gibi bir partner olsa şuan başlardım aslında ama neyse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri