akradaşlar spam bitmemiş pin geldi 3 aylık adsense hala açık ödeme bekliyorum sanırım olayı çözdüm
ADSENSE ÇÖP KUTUSU YÖNTEMİ
olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7: (eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın
olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .
Unutmuşum(kesinlikle vds mantığı çalışmak gerekiyor vds adsense açıp token bağlayacağız)
ADSENSE ÇÖP KUTUSU YÖNTEMİ
olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7: (eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın
olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .
Unutmuşum(kesinlikle vds mantığı çalışmak gerekiyor vds adsense açıp token bağlayacağız)
Son düzenleme: