Spam Bitmemiştir

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
akradaşlar spam bitmemiş pin geldi 3 aylık adsense hala açık ödeme bekliyorum sanırım olayı çözdüm
ADSENSE ÇÖP KUTUSU YÖNTEMİ :)
olay şudur arkadaşlar.
1: spam kanalları açıyoruz.
2: izlenim iyice yükselene kadar adsenseye bağlamıyoruz.
3: Yeterince izlenim aldığı zaman 2 adsense açıyoruz.
4: İlk önce x adsensesine kanalımızı bağlıyoruz.
5: kesinlikle 1 den fazla kanal bağlamıyoruz.
6: Kanala telif yada eşleşen vs gelirse o kanalı SİLMİYORUZZZZZ.
7: (eskiden kanalı ayın 1inde adsenseden başka adsenseye taşırsak para eski adsensede kalır diye biliyorduk. HAYIR ayın kaçında taşıdığımızın önemi yokmuş yada sistem değişti. adsensede para ne görünüyorsa o görünen para olarak kesinleşiyor. taşıdığınız günden itibaren yeni adsenseye kazandırmaya başlıyor.)
Yani. Bir kanala telif vs gelirse 1 video silindi diyelim . hemen o kanalı 'y' adsensesine taşıyoruz. kanalı kesinlikle silmiyoruz.
8: ayın 11üne kadar açık kalan kanalı yinede farklı bir adsenseye taşıyın

olay budur arakdaşlar. ben 3 aydır deniyorum inş işimize yarar. eleştiren dalgaya alan olsada paylaşıyorum .

Unutmuşum(kesinlikle vds mantığı çalışmak gerekiyor vds adsense açıp token bağlayacağız)

Son düzenleme:
baran 13 yaşında arkadaşları ona einstein diyor.

evet herkes olayı çözüyor . 3 senedir bu işteyim bi ben çözemedim:)

"beyin" bedava.

olayı anlat hocam nasılmış öğrenelim [MENTION=28307]mhmtdrn0[/MENTION]

akradaşlar spam bitmemiş pin geldi 3 aylık adsense hala açık ödeme bekliyorum sanırım olayı çözdüm

neye göre bitmemiş, bir aylık ödeme alıyorsunuz diye mi spam bitmemiş, uzun vadede olaya bakarsanız adsensenin youtube konusunda scam bir şirket haline dönüştüğünü görebilirsiniz

şuanda mantık tamamen şudur
adsenseyi açarsın 2 ay pini beklersin pin 2 ay sonra gelir(ilk ay kesinleşme olur pin yola çıkar sonraki ay gelir)
2. ayda pini girersin adsenseyi aktif edersin
üçüncü ayda ödeme alırsın ve dördüncü ay garanti kapanır ki şuanda bi adsensenin 4 ayı devirdiği görülmemiştir

yani onca çaba emek çalışma sadece bir ay ödeme almak içindir,
sonrasında banlanmalar olur tekrar en başa dönersin

bu şekilde çalışma şekli size uygunsa aynen devam ediniz

evet arladaşlar SPAM BİTMEMİŞ der demez nasılda spamdan parayı kıranlar bir bir beni baltalamaya başladılar gördünüz.Banlanırsam şaşmayın

olay dediğinden kasıt nedir hocam ne gibi bir yol izledin acaba paylaşabilir misin ? belki bildiğimiz birşeydir ve biz bunu hep gözden kaçırıyoruzdur..

Durun beyler hemen terslemeyin adamı belki adsense banı için çözüm bulmuştur.
Ama Çözdüm dediğin şey 3 aydır kapanma olmadığı içinse varsa bu kafadan birazda bana ayırırmısın ?

kardeş ne paylaştın da senin konunu baltalayalım

neye göre bitmemiş, bir aylık ödeme alıyorsunuz diye mi spam bitmemiş, uzun vadede olaya bakarsanız adsensenin youtube konusunda scam bir şirket haline dönüştüğünü görebilirsiniz

şuanda mantık tamamen şudur
adsenseyi açarsın 2 ay pini beklersin pin 2 ay sonra gelir(ilk ay kesinleşme olur pin yola çıkar sonraki ay gelir)
2. ayda pini girersin adsenseyi aktif edersin
üçüncü ayda ödeme alırsın ve dördüncü ay garanti kapanır ki şuanda bi adsensenin 4 ayı devirdiği görülmemiştir

yani onca çaba emek çalışma sadece bir ay ödeme almak içindir,
sonrasında banlanmalar olur tekrar en başa dönersin

bu şekilde çalışma şekli size uygunsa aynen devam ediniz

hocam mantık farklı şuan herkes saçma sapan yorum yazıyor dalgaya aldılar . bir durulsun konuyu düzenleyip nasıl yaptığımı anlatacağm

arkadaşlar . sağolun varolun trollüyor felan yazmışsınız. konu başlığına bakın neler yaptığımı anlatıyorum 2 dk bekleyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri