Spam ı Nasıl Yaşatacağız?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Öldüğünü kim söylediki ?

Tam yükselişe geçerken, günlük kazancımızı arttırmışken YT toplu kıyım ile bizi 0 a en başa döndürüyor.

Bizi Yıldırmaya çalışsa da bu ben de ters motivasyon yaratıyor.

Ama youtube da istikrarlı ve birikimli şekilde devam etmek için kanalların para kazanmasının kapanmasını nasıl engelleyeceğiz?

Uyguladığımız yöntemi mi değiştirelim?

100 kanalımız var illa ki 1 tanesi gözden kaçıyor, ve hepsinin para kazanmasının gitmesine neden oluyor.

YT un bu yıldırma politikalarına karşı nasıl bir duruş nasıl bir yöntem ile ilerleyiş gösterelim? Kanalları biriktirerek nasıl hayatta tutacağız abi :)

---------- Mesaj saat 20:34:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:33:28 civarında gönderildi. ----------

para kazanma kapananlar imkansız demi parayı almamız belki bi umut bekliyelim öderler belki çok video işide bitmiş oldu böylece biriktir biriktir ay ortası sonuna doğru hepsi gitsin kendi vvideonu çekmekten yapıcak şuan bişey yok şuanlık

Benim gözüm bugünkü para da değil ödemesin umrumda değil önemli olan geleceğe yönelik yöntem geliştirebilmekte

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam nasıl spamdan kurtulucağımızı söylesen bizede :D

Hanginiz ? Bir gmail acip onu 4-5 gun bosta bekletiyor ?

Hanginiz ? Kanal olusturunca Kanali ve Google+ daki herseyi eksiksiz doldurup gercek bir profil yaratiyor ?

Hanginiz ? Bu olusuturdugunuz kanalla kac kanali takip ediyor abone oluyorsunuz ?

Hanginiz ? Google+ da eksiksiz (sahte bile olsa) bilgileri dolrurup bir kac kisiyi yada grubu takip ediyorsunuz ?

Hanginiz ? Olusturdugunuz Gmail ile saga sola 1 kere mail atiyorsunuz ?

Hanginiz ? Olusturgunuz Google+'da bir yazi yada paylasim yapiyorsunuz ?

Hanginiz ? Kanaliniza girdiginde 3-5 yada 50-100 video atinca kanali 4-5 gun bos yatiriyorsunuz ?

Hanginiz ? 5 gun durduk yere bekleyen kanaldaki videolari girip para kaznamayi acip eslesenleri vs temizleyip 2-3 gun daha bos bos bekletiyorsunuz ?

Hanginiz ? Bir kanali olusturup videolari attikdan sonra 10 gun bekleyip yada 1 hafta bekleyip Adsense ilisikisini yapiyorsunuz ?

Hanginiz ? Actiginiz butun kanalalrin mail adreslerini tek bir gmaile yonlendirip butun kanallardaki uyari telifleri durumu guncel takip ediyorsunuz ?

Hanginiz ? Bu kanallariniza arada sirada girip hem guncellik hem degisiklik,hemde farkli videolari izleyip ara sira like ve yorum atiyor farkli videolara.

Hanginiz ? Yukleme yaptiginiz servere,vds'ye bota ,gmail actiginiz ip'ye ,onay yaptiginiz telefon numarasina dikkat ediyor ?

Daha cokda is gucde cok arkadaslar.Bu yazilanlarin en az 2 tanesini olmasa Spam'dir yaptiginiz is.Ki zaten Yt to yt demek az da olsa cokda olsa spam demekdir.

Ve son olarak hanginiz Youtube disindan temiz video atipda bu sekilde yt disi videolarin oldugu kanalallarla calisip spama yakalaniyor ?

Artik gaydiri kuppak cemilem tarzi Spam devri bitti,onceki yazilarimdada yazdim,hemen kazanayim diye patpat diye degil,uzu nsureli olsun gene kapansin ama ekmegimi cikarsin diyerek sabrederek spam yapacaksiniz.

Neyse bi ara gece detayli gene yazarim birseyler.

Ha unutmadan "abi ya sen bunlarin hepsini yapiyormusun" diye soracaklara hemen su cevabida vereyim.

Evet yukarda yazilan hersey benim yeni spam calisma mantigimdir.100/90'ini uygulamaya dikkat ederim.

Saygilar.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] İbretlik bir bilgilendirme oldu resmen okuyorum hala ellerine sağlık

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] İbretlik bir bilgilendirme oldu resmen okuyorum hala ellerine sağlık

Ben bunlardan 3-4 tanesini uyguluyordum ama yorucu olduğu için vazgeçtim bir süre sonra yeni çalışma mantığıma bu maddelerden bazılarını yine ekleyeceğim.

Çok çok yararlı oldu tüm söylediklerin, sağolasın reiz :)

---------- Mesaj saat 21:00:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:59:33 civarında gönderildi. ----------

bu bilgilerin aynısını burada da verdi zaten. Sende konuyu yakından takip ettin.

http://www.ytpara.com/137492-post85.html

O konuyu biliyorum hatta bu başlığı açmadan o mesajı bulup okudum tekrar ama şimdi o konuya ek yeni şeyler de yazdı, bence çok da iyi oldu

Şahsi fikrim: spam'ı öldürün bence :)

Yıllarca normal adsense yayıncılığı yapan site sahipleri bilirler:

spam yapan sitelerin TBM'i "0.01$" ı geçmez. Ancak "özgün" çalışanların TBM'i hiç düşük olmaz. Dünkü youtube TBM değerim: 0,76 TL'dir.

onbinlerce saçma sapan gösterim alacağıma (insanlar nasıl olsa izleyecek bu videoyu yeaa diye düşünmüyorum).

bin kaliteli görüntülenme alırım daha iyi diye düşünürüm her zaman.

videoları ilgili sitelerde tanıtırım hep. günde 5 kanala toplam 10 video atıp paylaşmam yeterli sizin spamla onbinlerce izlenim alan videolarınız kadar kazanmam için :)

spam yapan sitelerin TBM'i "0.01$" ı geçmez. Ancak "özgün" çalışanların TBM'i hiç düşük olmaz. Dünkü youtube TBM değerim: 0,76 TL'dir.

onbinlerce saçma sapan gösterim alacağıma (insanlar nasıl olsa izleyecek bu videoyu yeaa diye düşünmüyorum).

videoları ilgili sitelerde tanıtırım hep. günde 5 kanala toplam 10 video atıp paylaşmam yeterli sizin spamla onbinlerce izlenim alan videolarınız kadar kazanmam için :)

Özgüncülerin konuyu terk etmelerini rica ediyoruz spamcılar genel kurul toplantısı var şuan :rolleyes:

Hımm Moderatör bey bu durumda yukarıdaki mesajımı ve bunu silerseniz iyi olur konu gidişatı açısından :)

Yok espiri olsun diye söyledim sonra spamcılar özgüncüler arası tartışma çıkıyor ve konu çığırından çıkıp amacından sapıyor ;)

Arkadaşlar güzel 2-3 özgün kanal açıp haftada 5-10 özgün video atıp da kazanabilirsiniz de. Biraz zaman gerekli ama doğru seo çalışması, etiket ve içerikle de kazanabilirsiniz. Bende spam karşıtı birisi olarak spama son vermenizi ve özgün bir şeyler yapmaya davet ediyorum sizleri. Hem kanal kapanma riskiniz çok çok azalacak hem de uzun vadeli olacak. 100 tane video atacağınız zamanda 2-3 özgün video atıp 100 imleme sitesine gönderseniz, belkide o videoların aldığı hitin fazlasını alırsınız..

Arkadaşlar güzel 2-3 özgün kanal açıp haftada 5-10 özgün video atıp da kazanabilirsiniz de. Biraz zaman gerekli ama doğru seo çalışması, etiket ve içerikle de kazanabilirsiniz. Bende spam karşıtı birisi olarak spama son vermenizi ve özgün bir şeyler yapmaya davet ediyorum sizleri. Hem kanal kapanma riskiniz çok çok azalacak hem de uzun vadeli olacak. 100 tane video atacağınız zamanda 2-3 özgün video atıp 100 imleme sitesine gönderseniz, belkide o videoların aldığı hitin fazlasını alırsınız..

100 imleme sitesi nedir usta

Mağarada havalar nasıldı :)

burada bişey sormaya da gelmiyor. Spam olayını bılıyorum ondan sonra da cıkmı tı yenı bıseyler onu sormustum....

tabi bana yardım etsınler,herseyı göstersınler ama ben baskaları yardım ısteyınce ben yardım etmeyeyım dıye dusunuyor burada bazıları ;)

100 imleme sitesi nedir usta

100 az bile alın bir bookmarking programı çekin videonuzu atın youtube'a gönderin 200-300 sosyal imleme sitesine. Karşılığını kesin alırsınız. Benim kullandığım program bookmarking demon. Sanırım şuan ki fiyatı 200 küsür dolar. Yada programcı arkadaşlara yazdırın bir imleme programı, imleyin yaslanın arkanıza çok değil 1 bilemedin 2 ay sonra elle tutulur rakamlarda kazanç elde edersiniz. Denedim tecrübe ettim ve tavsiye ediyorum. Videonuz da özgünse kapanma riskiniz de olmaz, bakarsınız kazancınıza..

Dediklerine katiliyorum ustad bu gercek ve dogru.Ama spamda'da tbm ler yuksek :) Ozgunden guncelden kalir yanida yok hani ama dediklerin aslinda bu iste uygulanmasi greken hepsinin yapmasi gereken bir is [MENTION=3272]fth[/MENTION] ustad'da belirtmis ne oldugunu bu ikinizin dedigi gibi calisilmali esas bu iste ama ugrasmayi sevmiyoruz,sevmedigimiz gibi sorun oluncada isyan ediyoruz.

Ya bunu kabullenip isyan etmeyeceksin kanal patladiginda para kaznama gittiginde,yada sizin dediginiz gibi calisip az ama oz uzun vadeli kazandiracak skeilde calisacaksin.Bu bu isteki en onemli yol ayrimi birini secip,ve hangisi olursa olsun sectiginiz yolda pes etmeden bikmadan sabrederek devam etmeniz gerekiyor.Illaki bir yerde meyvelerini toplarsiniz.

100 az bile alın bir bookmarking programı çekin videonuzu atın youtube'a gönderin 200-300 sosyal imleme sitesine. Karşılığını kesin alırsınız. Benim kullandığım program bookmarking demon. Sanırım şuan ki fiyatı 200 küsür dolar. Yada programcı arkadaşlara yazdırın bir imleme programı, imleyin yaslanın arkanıza çok değil 1 bilemedin 2 ay sonra elle tutulur rakamlarda kazanç elde edersiniz. Denedim tecrübe ettim ve tavsiye ediyorum. Videonuz da özgünse kapanma riskiniz de olmaz, bakarsınız kazancınıza..

organık değil diyipte kapatmasın sonra youtube?

burada bişey sormaya da gelmiyor. Spam olayını bılıyorum ondan sonra da cıkmı tı yenı bıseyler onu sormustum....

tabi bana yardım etsınler,herseyı göstersınler ama ben baskaları yardım ısteyınce ben yardım etmeyeyım dıye dusunuyor burada bazıları ;)

Bir de alınganlıklar çok fazla Türk milleti olarak mizah anlayışımız Avrupa dan geride öylesine söyledim hacım kırdıysak affola.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri