Öldüğünü kim söylediki ?
Sanırım ben söylüyorum. 12 kanal birden gidince ne yapacağımı bilemedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öldüğünü kim söylediki ?
Öldüğünü kim söylediki ?
para kazanma kapananlar imkansız demi parayı almamız belki bi umut bekliyelim öderler belki çok video işide bitmiş oldu böylece biriktir biriktir ay ortası sonuna doğru hepsi gitsin kendi vvideonu çekmekten yapıcak şuan bişey yok şuanlık
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] İbretlik bir bilgilendirme oldu resmen okuyorum hala ellerine sağlık
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] İbretlik bir bilgilendirme oldu resmen okuyorum hala ellerine sağlık
bu bilgilerin aynısını burada da verdi zaten. Sende konuyu yakından takip ettin.
http://www.ytpara.com/137492-post85.html
Şahsi fikrim: spam'ı öldürün bence![]()
Yıllarca normal adsense yayıncılığı yapan site sahipleri bilirler:
spam yapan sitelerin TBM'i "0.01$" ı geçmez. Ancak "özgün" çalışanların TBM'i hiç düşük olmaz. Dünkü youtube TBM değerim: 0,76 TL'dir.
onbinlerce saçma sapan gösterim alacağıma (insanlar nasıl olsa izleyecek bu videoyu yeaa diye düşünmüyorum).
bin kaliteli görüntülenme alırım daha iyi diye düşünürüm her zaman.
videoları ilgili sitelerde tanıtırım hep. günde 5 kanala toplam 10 video atıp paylaşmam yeterli sizin spamla onbinlerce izlenim alan videolarınız kadar kazanmam için![]()
Özgüncülerin konuyu terk etmelerini rica ediyoruz spamcılar genel kurul toplantısı var şuan![]()
Hımm Moderatör bey bu durumda yukarıdaki mesajımı ve bunu silerseniz iyi olur konu gidişatı açısından![]()
Arkadaşlar güzel 2-3 özgün kanal açıp haftada 5-10 özgün video atıp da kazanabilirsiniz de. Biraz zaman gerekli ama doğru seo çalışması, etiket ve içerikle de kazanabilirsiniz. Bende spam karşıtı birisi olarak spama son vermenizi ve özgün bir şeyler yapmaya davet ediyorum sizleri. Hem kanal kapanma riskiniz çok çok azalacak hem de uzun vadeli olacak. 100 tane video atacağınız zamanda 2-3 özgün video atıp 100 imleme sitesine gönderseniz, belkide o videoların aldığı hitin fazlasını alırsınız..
Mağarada havalar nasıldı![]()
100 imleme sitesi nedir usta
Şahsi fikrim: spam'ı öldürün bence![]()
Yıllarca normal adsense yayıncılığı yapan site sahipleri bilirler:
spam yapan sitelerin TBM'i "0.01$" ı geçmez. Ancak "özgün" çalışanların TBM'i hiç düşük olmaz. Dünkü youtube TBM değerim: 0,76 TL'dir.
onbinlerce saçma sapan gösterim alacağıma (insanlar nasıl olsa izleyecek bu videoyu yeaa diye düşünmüyorum).
bin kaliteli görüntülenme alırım daha iyi diye düşünürüm her zaman.
videoları ilgili sitelerde tanıtırım hep. günde 5 kanala toplam 10 video atıp paylaşmam yeterli sizin spamla onbinlerce izlenim alan videolarınız kadar kazanmam için![]()
100 az bile alın bir bookmarking programı çekin videonuzu atın youtube'a gönderin 200-300 sosyal imleme sitesine. Karşılığını kesin alırsınız. Benim kullandığım program bookmarking demon. Sanırım şuan ki fiyatı 200 küsür dolar. Yada programcı arkadaşlara yazdırın bir imleme programı, imleyin yaslanın arkanıza çok değil 1 bilemedin 2 ay sonra elle tutulur rakamlarda kazanç elde edersiniz. Denedim tecrübe ettim ve tavsiye ediyorum. Videonuz da özgünse kapanma riskiniz de olmaz, bakarsınız kazancınıza..
burada bişey sormaya da gelmiyor. Spam olayını bılıyorum ondan sonra da cıkmı tı yenı bıseyler onu sormustum....
tabi bana yardım etsınler,herseyı göstersınler ama ben baskaları yardım ısteyınce ben yardım etmeyeyım dıye dusunuyor burada bazıları![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.