Spam kanalı Alan Partnerler

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
sabah 100 simit sat öğlen 2 oranı maca 100 bas akşam netten anket doldur 1 dolar kazan partner kesintisi %90 =) %10 iyidir :D
=((( bekliyoruz kardeş :////

hiç bir yere bağlı olmayan quizin attığı 500 kadar kanalım var, hepsi kategorilerde 1. sırada, reklamlar açık olmayınca iyi izleniyorlar kapanmada olmuyor ticari olmadığı için. Quiz attıktan sonra 1 tane yere bile bağlamayı denemedim. Nitekim başka partnerlere sokanlar parasını alamadı. Bloke konuldu. valla ünlemmi dolar mı ona bile bakmadım girmedim kanallara, İyikide öyle yapmışım geçen ay 7 adsense'ımda banlandı kanalları bağlasam hepten delirirdim. Spam kanallara artık kolay kolay ödeme yapılacağını da düşünmüyorum, Anca kapanmayacak kanallar belli etmeyecek kendini o şekilde alınabilir, oda zaten % 10 20lik bi kesime ödeme yaparlar, bakın biz ödüyoruz haa gerçekten demek için. Bu son 2 aya bakarak ki yorumum,. Elimde ki kanallarıd hediye edeceğim bir kaç sevdiğim kardeşime..

hiç bir yere bağlı olmayan quizin attığı 500 kadar kanalım var, hepsi kategorilerde 1. sırada, reklamlar açık olmayınca iyi izleniyorlar kapanmada olmuyor ticari olmadığı için. Quiz attıktan sonra 1 tane yere bile bağlamayı denemedim. Nitekim başka partnerlere sokanlar parasını alamadı. Bloke konuldu. valla ünlemmi dolar mı ona bile bakmadım girmedim kanallara, İyikide öyle yapmışım geçen ay 7 adsense'ımda banlandı kanalları bağlasam hepten delirirdim. Spam kanallara artık kolay kolay ödeme yapılacağını da düşünmüyorum, Anca kapanmayacak kanallar belli etmeyecek kendini o şekilde alınabilir, oda zaten % 10 20lik bi kesime ödeme yaparlar, bakın biz ödüyoruz haa gerçekten demek için. Bu son 2 aya bakarak ki yorumum,. Elimde ki kanallarıd hediye edeceğim bir kaç sevdiğim kardeşime..

Demek doğum günü hediyemi hazırladın güseeeel :D

Bi Kaç dane virsene :D

bende çılgın bir bilim adamının zaman makinasını bulmasını böylelikle dünya'nın en güzel dönemi olan 90'lara dönmek istiyorum. bakalım belki yakında yaparlar.

yani zaman makinasının icadını beklerim ama bu saatten sonra bir partnerin spam alacağını beklemem. partnerlerin elinde "1000 kanalın spam dan yada 20 kanalın teliften kapanmasın yoksa basarım cezayı" diye google'un mühürlü tastikli belgesi var.

kardeşim nasılsın :)

[MENTION=13872]Psi[/MENTION] iyki yazdin simdi mesaj kutunu spama cevirirler.Arkadaslar bosuna yazmayin psicim tum bosta olan kanallarini bana verdi ;D

Tüm kategorilerde son ay açılmış kanalları inceledim.
Star Network ve Ping Network gördüm binlerce kanal arasında.
Onlar da sanırım özgün başvurup spam gömmüşlerdir. Çünkü beni kabul etmediler.

Yok kısaca. Çünkü olsa bulmama ihtimalimiz yok. %80'i partnerli olurdu son hafta açılan kanalların. Şu an binde 2 bile değil.

Arkadaşlar spam kanalı alan partnerler şuanda hangileri var?

böyle sorularlar gelmeyin kardeşim zaten olsaben buraya yazsım 1 haftada o partnerde gümleyecek alım yapmamaya başlıcak öyle partnerler varsada kimse forumda paylaşmaz

@Psi iyki yazdin simdi mesaj kutunu spama cevirirler.Arkadaslar bosuna yazmayin psicim tum bosta olan kanallarini bana verdi ;D

:D 3 sms geldi ama satın alma teklifi felan, iyi niyetli mesajlar yani, Ben üşeneclik ve bunalmışlıktan kanallar ünlem mi dolar mı onlaraa bile bakmadım kasmadım yani ondan kimsenin mesaj atmasına gerek yok değer verdiğim Tanıdığım insanlara veririm hoş bi işlerine yarayacağınıda düşünmüyorum, :mad:

:D 3 sms geldi ama satın alma teklifi felan, iyi niyetli mesajlar yani, Ben üşeneclik ve bunalmışlıktan kanallar ünlem mi dolar mı onlaraa bile bakmadım kasmadım yani ondan kimsenin mesaj atmasına gerek yok değer verdiğim Tanıdığım insanlara veririm hoş bi işlerine yarayacağınıda düşünmüyorum, :mad:

Ah be Dayi sen yorulma, sikma tatli canini ayarlariz , sen yeterki iste ;) ben yardimci olurum sana :) mesaj atman yeterli

Bu Arkadaşın Biraz Problemleri var Anlaşılan Sürekli bu şekilde Konularına ve mesajlarına denk geliyorum Üzücü :(

vardır kesin ama söylemiyorlar. quiz gibi yapacak millet diye korkuyolar haklılar da.

google bütün partnerlere kanalların 1000 spam dan yada 20 telif den kapanma olayı olursa ceza yiyeceklerine dair imzalı mühürlü yönetmeliği gönderdi. google'a rağmen spam çalışırız diyen partner açık bir şekilde dolandırıcıdır. var ama kimse söylemiyor olayı bana kalırsa şehir efsanesinden öteye geçmez. bu tür söylentilerin peşinden koşmak yerine yeni politikalara uygun kanal yapmak daha uygun.

vardır kesin ama söylemiyorlar. quiz gibi yapacak millet diye korkuyolar haklılar da.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri