Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hiç bir yere bağlı olmayan quizin attığı 500 kadar kanalım var, hepsi kategorilerde 1. sırada, reklamlar açık olmayınca iyi izleniyorlar kapanmada olmuyor ticari olmadığı için. Quiz attıktan sonra 1 tane yere bile bağlamayı denemedim. Nitekim başka partnerlere sokanlar parasını alamadı. Bloke konuldu. valla ünlemmi dolar mı ona bile bakmadım girmedim kanallara, İyikide öyle yapmışım geçen ay 7 adsense'ımda banlandı kanalları bağlasam hepten delirirdim. Spam kanallara artık kolay kolay ödeme yapılacağını da düşünmüyorum, Anca kapanmayacak kanallar belli etmeyecek kendini o şekilde alınabilir, oda zaten % 10 20lik bi kesime ödeme yaparlar, bakın biz ödüyoruz haa gerçekten demek için. Bu son 2 aya bakarak ki yorumum,. Elimde ki kanallarıd hediye edeceğim bir kaç sevdiğim kardeşime..
hiç bir yere bağlı olmayan quizin attığı 500 kadar kanalım var, hepsi kategorilerde 1. sırada, reklamlar açık olmayınca iyi izleniyorlar kapanmada olmuyor ticari olmadığı için. Quiz attıktan sonra 1 tane yere bile bağlamayı denemedim. Nitekim başka partnerlere sokanlar parasını alamadı. Bloke konuldu. valla ünlemmi dolar mı ona bile bakmadım girmedim kanallara, İyikide öyle yapmışım geçen ay 7 adsense'ımda banlandı kanalları bağlasam hepten delirirdim. Spam kanallara artık kolay kolay ödeme yapılacağını da düşünmüyorum, Anca kapanmayacak kanallar belli etmeyecek kendini o şekilde alınabilir, oda zaten % 10 20lik bi kesime ödeme yaparlar, bakın biz ödüyoruz haa gerçekten demek için. Bu son 2 aya bakarak ki yorumum,. Elimde ki kanallarıd hediye edeceğim bir kaç sevdiğim kardeşime..
Arkadaşlar spam kanalı alan partnerler şuanda hangileri var?
@Psi iyki yazdin simdi mesaj kutunu spama cevirirler.Arkadaslar bosuna yazmayin psicim tum bosta olan kanallarini bana verdi ;D
3 sms geldi ama satın alma teklifi felan, iyi niyetli mesajlar yani, Ben üşeneclik ve bunalmışlıktan kanallar ünlem mi dolar mı onlaraa bile bakmadım kasmadım yani ondan kimsenin mesaj atmasına gerek yok değer verdiğim Tanıdığım insanlara veririm hoş bi işlerine yarayacağınıda düşünmüyorum,
![]()
vardır kesin ama söylemiyorlar. quiz gibi yapacak millet diye korkuyolar haklılar da.
vardır kesin ama söylemiyorlar. quiz gibi yapacak millet diye korkuyolar haklılar da.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.