Spama yakalanmayanlar nasıl çalışıyor? Beyin Fırtınası

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Youtube to youtube yapıp, spama yakalanmayan, kanalları kapatılmayan, bol bol spam kanal yatırımı yapabilen var mı aranızda?

Var ise, nasıl başarıyorsunuz bunu, çalışma yönteminiz nelerdir?

Spam konusunda biraz beyin fırtınası yapalım, şuana kadar net çözümler bulamadık, ince noktaları göremedik spam konusunda.

Spam konusunda youtube u alt etmenin bir yolu olmalı ama göremiyoruz henüz.

1 VDS den yönettim bütün kanalları açılışları dahil, günde 100 er video atıım, kapandı.

1 kanalım gerçek telefon onaylıydı, o da kapatıldı.

Aklıma gelen şu var: Acaba mailleri açıp biraz yaşlandırmalı mı? Bekletmelimiyiz biraz kanal açmadan evvel?

Spam konusunu bu başlıkta çözüm bulana kadar tartışalım, deneme yanılmalar yapalım arkadaşlar.

Gmailleri gerçek telefon onaylı açıp az bekletin bence.

hocam bence hiç ugrasmayın az kanllar devam edin 20 kanl açın güncel tutun böylede ciddi paralar kazanan var ben çok kanl ile ugrasmadım ama sana musleranın önceki açmıs oldugu konudan biyeri yazayım o günlük 80 kanal için 4vds kullanılıcagını söyledi ve her vds den 20 kanl açılmasını belirtti ek olarak mail ap ayrı bi konu spama düsmeden mail alma yöntemini forumda çok az kisi biliyor yani öyle açayım bekleteyim veya direk kanala baglayımla olmaz yine spam yersiniz bunlar benim forumda gözlemlediklerim

Gmailleri gerçek telefon onaylı açıp az bekletin bence.

bu yöntemi yapıyorum şuan, kuzenin ve ailesinin tellerinden kanalı onaylatıp beklemeye atıyorum kenara, mailler açıyorum bu şekilde, bunu da deneyelim görelim.

bu yöntemi yapıyorum şuan, kuzenin ve ailesinin tellerinden kanalı onaylatıp beklemeye atıyorum kenara, mailler açıyorum bu şekilde, bunu da deneyelim görelim.

Hocam bu yöntemi denedim hiç riske etmeyin yine kapanacaktır.Biliyorsunuz Bir kanalınız bile gitse geri kalan seri olarak spama giriyor zaten.Dünde söyledim şu gold paket midir nedir onun satıcısı arkadaş spama %100 çözüm bulduğunu söylüyordu ben spamı bıraktığım için almadım bir dene derim yoksa her açtığın kanal kapanacak spama tek çare spam yapmamak gibi gözüküyor

hocam bence hiç ugrasmayın az kanllar devam edin 20 kanl açın güncel tutun böylede ciddi paralar kazanan var ben çok kanl ile ugrasmadım ama sana musleranın önceki açmıs oldugu konudan biyeri yazayım o günlük 80 kanal için 4vds kullanılıcagını söyledi ve her vds den 20 kanl açılmasını belirtti ek olarak mail ap ayrı bi konu spama düsmeden mail alma yöntemini forumda çok az kisi biliyor yani öyle açayım bekleteyim veya direk kanala baglayımla olmaz yine spam yersiniz bunlar benim forumda gözlemlediklerim

çok önemli bilgiler verdin hocam, fazla VDS ile çalışmak çözüm olabilir, yani dediğin gibi alırsın 4 VDS 20 şer kanal, ama bu maliyeti arttıran bir faktör. Denemek mantıklı duruyor.

---------- Mesaj saat 11:33:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:31:33 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu yöntemi denedim hiç riske etmeyin yine kapanacaktır.Biliyorsunuz Bir kanalınız bile gitse geri kalan seri olarak spama giriyor zaten.Dünde söyledim şu gold paket midir nedir onun satıcısı arkadaş spama %100 çözüm bulduğunu söylüyordu ben spamı bıraktığım için almadım bir dene derim yoksa her açtığın kanal kapanacak spama tek çare spam yapmamak gibi gözüküyor

Aynen, mesela dün 11 kanalım kapatıldı, 1 tanesi gerçek tel onaylıydı, arada o da kaynadı, kapandı.

Gold book da spam olayına kesin çözüm varsa alalım, ama sanırım satış konusu altında yine kitaptaki spam yönteminin işe yaramadığını söyleyenler vardı diye hatırlıyorum.

---------- Mesaj saat 11:34:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:33:11 civarında gönderildi. ----------

şuanda hangi yöntemle çalışıyorsun? YT-YT olayını bıraktın mı? Şimdiki çalışma yöntemin nasıl?

Youtube to youtube yapıp, spama yakalanmayan, kanalları kapatılmayan, bol bol spam kanal yatırımı yapabilen var mı aranızda?

Var ise, nasıl başarıyorsunuz bunu, çalışma yönteminiz nelerdir?

Spam konusunda biraz beyin fırtınası yapalım, şuana kadar net çözümler bulamadık, ince noktaları göremedik spam konusunda.

Spam konusunda youtube u alt etmenin bir yolu olmalı ama göremiyoruz henüz.

1 VDS den yönettim bütün kanalları açılışları dahil, günde 100 er video atıım, kapandı.

1 kanalım gerçek telefon onaylıydı, o da kapatıldı.

Aklıma gelen şu var: Acaba mailleri açıp biraz yaşlandırmalı mı? Bekletmelimiyiz biraz kanal açmadan evvel?

Spam konusunu bu başlıkta çözüm bulana kadar tartışalım, deneme yanılmalar yapalım arkadaşlar.

Sony Vegas Öğren Kendi Videolarını Hazırla :D

çok önemli bilgiler verdin hocam, fazla VDS ile çalışmak çözüm olabilir, yani dediğin gibi alırsın 4 VDS 20 şer kanal, ama bu maliyeti arttıran bir faktör. Denemek mantıklı duruyor.

---------- Mesaj saat 11:33:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:31:33 civarında gönderildi. ----------

Aynen, mesela dün 11 kanalım kapatıldı, 1 tanesi gerçek tel onaylıydı, arada o da kaynadı, kapandı.

Gold book da spam olayına kesin çözüm varsa alalım, ama sanırım satış konusu altında yine kitaptaki spam yönteminin işe yaramadığını söyleyenler vardı diye hatırlıyorum.

---------- Mesaj saat 11:34:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:33:11 civarında gönderildi. ----------

şuanda hangi yöntemle çalışıyorsun? YT-YT olayını bıraktın mı? Şimdiki çalışma yöntemin nasıl?

Ben zaten spamdan çok kazanamıyordum bana getirisi çok yüksek olan 2 kanalım vardı kazancın yarısı onlardan geliyordu fakat spamdan hepsi kapandı bir tane kanalım kaldı bende yeni kanal açıp tek yön devam ediyorum herhalde bir 8 gün geçti kanallarım kapatılmadan önceki kazancın yarısına felan geldim ama bana baya bir tokat attı spam.aslında uzun vaadede kazanmak için biraz beyin fırtınası ve ne çok izlenir ne çok tıklanır tarzında düşünmek yeterli spamı unut derim bence bilende yok.

@ De Te Fabula Narratur satışını yaptığın kitabında spama yönelik etkili daha önce duymadığımız işimize yarayacak bir çözüm yolu var mı?

yani kanal kopyalayacağız ve kanallarımız ayakta kalacak?

---------- Mesaj saat 11:39:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:37:18 civarında gönderildi. ----------

Ben zaten spamdan çok kazanamıyordum bana getirisi çok yüksek olan 2 kanalım vardı kazancın yarısı onlardan geliyordu fakat spamdan hepsi kapandı bir tane kanalım kaldı bende yeni kanal açıp tek yön devam ediyorum herhalde bir 8 gün geçti kanallarım kapatılmadan önceki kazancın yarısına felan geldim ama bana baya bir tokat attı spam.aslında uzun vaadede kazanmak için biraz beyin fırtınası ve ne çok izlenir ne çok tıklanır tarzında düşünmek yeterli spamı unut derim bence bilende yok.

Spam yöntemi dışındaki kazanç yöntemleri insanı yoran, yıpratan yöntemler oluyor genelde, spam ise otomatikleşince fazla yormuyor ve spamdan kazanç sağlamak da mümkün ancak kanallar kapatılmadığı sürece

gold book hakkında bisey belirteyim hocam kitabı alanları %90 memnun bende dahil ve henüz 3 seri daha dagıtılacak ücretsiz ilk vol bukadar tutulduguna göre diyerleride pismanlık olmaz alın bence

ek olarak sürekli deneme yanılma yapın bugün 5 kanı bu sekilde açtıysanız yarın diyer sekilde açın elbet bi gün biri tutucaktır bunları denerken zamanınızı belki daha fazlasını kaybediceksiniz ama kaybetmeden kazanılmaz, dayak yemeden atmayı ögrenemezsiniz

Kanalları kopyalayıp ayakta tutabilsem kapatılmadan gerçekten çok ciddi rakamlar kazanabilirim, çünkü kategori sıkıntım hiç yok, izlenim alabilecek videoları biliyorum ancak kanalları ayakta tutamıyorum bunu çözmem şart

Aynen dediğin gibi o aslında spama çözüm değil yani spam yapmamaya çözümmüş o da kimsenin işine yaramaz yani spam devri bitti ya kapanmalara razı olucaksınız yada tek kanal unutmadan şunuda söyliyeyim bizzat tecrübe ettim en son kanallarım kapandığında sadece bir kanala günde 20 video atıyordum en yüksek video attığım kanal buydu ona rağmen spama girip diğerlerinin de kapanmasına vesile oldu.Yani 20 video bile spama giriyor ne yazık ki ona göre bir yöntem izleyin belki de kategoriyle alakalıdır bilmediğimiz o kadar çok şey var ki...

gold book hakkında bisey belirteyim hocam kitabı alanları %90 memnun bende dahil ve henüz 3 seri daha dagıtılacak ücretsiz ilk vol bukadar tutulduguna göre diyerleride pismanlık olmaz alın bence

ek olarak sürekli deneme yanılma yapın bugün 5 kanı bu sekilde açtıysanız yarın diyer sekilde açın elbet bi gün biri tutucaktır bunları denerken zamanınızı belki daha fazlasını kaybediceksiniz ama kaybetmeden kazanılmaz, dayak yemeden atmayı ögrenemezsiniz

goldbook un kalitesi iyi diye duyuyorum birçok kişiden ama spam konusu önemli benim için, bu konuda etkili bilgi içeriyor mu?

Hocam siz arkadaşa şunu söyleyin arkadaş spam çalışıyor bu kitaptaki taktikle spama çözüm bulabilir mi ? yani bu kitap spam yaparak kanallarının kapatılmamasını sağlayabilir mi ? bu sorunun cevabı yeter diye düşünüyorum bizzat aldıysanız bilirsiniz yardımcı olun arkadaşa :)

Aynen dediğin gibi o aslında spama çözüm değil yani spam yapmamaya çözümmüş o da kimsenin işine yaramaz yani spam devri bitti ya kapanmalara razı olucaksınız yada tek kanal unutmadan şunuda söyliyeyim bizzat tecrübe ettim en son kanallarım kapandığında sadece bir kanala günde 20 video atıyordum en yüksek video attığım kanal buydu ona rağmen spama girip diğerlerinin de kapanmasına vesile oldu.Yani 20 video bile spama giriyor ne yazık ki ona göre bir yöntem izleyin belki de kategoriyle alakalıdır bilmediğiniz o kadar çok şey var ki...

benimde bundan önceki 9 kanal kapatılma silsilesinde günde 15-20 video attığım kanallar kapatıldı. Video sayısı ile alakası da yok bence de.

Kategori ve kopyalanan kanalların yapısından şüpheleniyorum spam nedeni olarak.

---------- Mesaj saat 11:47:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:44:00 civarında gönderildi. ----------

Biz Türkler nice konulara çözümler bulmuş, yeri gelmiş Facebook u çökertmiş, açıklarını görebilmiş insanlarız SPAM a çözüm bulmamız içten bile değil sadece

düşünelim-tartışalım- deneme-yanılma yapalım

spamdan kurtulmanın cevabı sadece spam yapmamak olamaz.

arkadaslar ben çoklu kanl ile ugrasmadım için o taktigi hiç denemedim simdi ne desem yalan olur ama muhammet kardesimiz zaten olayı anlatmıs ayrıntısı ile kendiside o sekilde uyguluyormus zaten ve kendisi aklı basında birisi laf olsun torba dolsun diye o konuyu eklemedigine eminim, benim düsüncem alın faydsını görüceksiniz ve emin olun hiç bilmediginiz taktikler var içinde bunun garantisini veriyorum

bunları size faydası olsun diye yazdım yoksa muhammet 50tl kazansın zengin olsun diye deyil ki zaten o arkadsın kazancı bizim tahmin ettigimiz seviyelerin kat kat üzerinde 50tl ile zengin olmaz =)

kopya video yüzünden bi kanalı örneğin 100 kişi indirip yüklüyor bu spamdır elinde sonunda kapanıyor zaten yakalanınca bütün kanallarını kapatıyor

hocam ben önceden 1 haftada 10 kanal felan açmıştım ,açtığım kanalların hiçbir alt kanalı yok , her kanal açıcağım zaman modemi resetlerim ,tarayıcının geçmişini felan silerim,açtığım gmail hesabının ismi açıcağım kanalla ilgilidir misal komedi ile ilgili kanal açıcaksam g mail hesabını komeditü[email protected] gibisinden oluştururum en sonda açtığım her kanala ortalama 250 video attım 100-100-100 şeklinde 50 tanesi eşleşen 3.taraf verdi onlarıda sildim .En son işte 2 ay önce açmıştım kanallarımı şimdi şükür günlük 1500 izlenmeye 5-6 dolar veriyor benim yaptıklarım bunlardı şimdi tekrar kanal kasmaya başlıcam aynı bu şekilde inşallah adsenseyi felan kaptırmayız

benimde bundan önceki 9 kanal kapatılma silsilesinde günde 15-20 video attığım kanallar kapatıldı. Video sayısı ile alakası da yok bence de.

Kategori ve kopyalanan kanalların yapısından şüpheleniyorum spam nedeni olarak.

---------- Mesaj saat 11:47:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:44:00 civarında gönderildi. ----------

Biz Türkler nice konulara çözümler bulmuş, yeri gelmiş Facebook u çökertmiş, açıklarını görebilmiş insanlarız SPAM a çözüm bulmamız içten bile değil sadece

düşünelim-tartışalım- deneme-yanılma yapalım

spamdan kurtulmanın cevabı sadece spam yapmamak olamaz.

Bilenler, çözenler muhakak olabilir fakat söylemiyorlar geçen bir arkadaş youtubenin ceoluğuna soyunup hatalı başlıkları şikayet ettirmek için ekip bile kurmuştu :D Para kazanmak için ekip kurmazlar ama para kazandırtmamak için kurarlar Türkler böyle işte! Bende tam işi rayına oturttum hedeflediğimin üzerine çıktım derken bir gece yatakta kanalları kontrol ederken farketttim hepsi gitmiş evlat acısı gibi bir şey olur zor yani...

Kanalları kopyalayıp ayakta tutabilsem kapatılmadan gerçekten çok ciddi rakamlar kazanabilirim, çünkü kategori sıkıntım hiç yok, izlenim alabilecek videoları biliyorum ancak kanalları ayakta tutamıyorum bunu çözmem şart

Bize de kategori ve video fikirleri versene :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri