Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tavsiyem 1 telefonla ardarda 3 onay yapmayın yine kapanır. tecrübeyle sabittir. hiç kullanılmamış 1 numara uzerinden 3 kanalı +15dk yaptım 1 hafta sonra 2 si kapandı.
biz hiç bilgimizi esirgemedik başlığımızı açtık anlattık yardımcı olduk Serkan abi zaten yardımseverlik üzerine açtı forumu ve forum konseptine uygun hep yakın olduk birbirimize ve destek olduk senin de böyle yapacağını umuyorum
alex hocam bizde saklamiyoruz (emek verip ogrendiklerimiz ve parayla aldiklarimizda bize kalsin) pm donus yaptim![]()
Ben varım Alex.Youtube to youtube yapıp, spama yakalanmayan, kanalları kapatılmayan, bol bol spam kanal yatırımı yapabilen var mı aranızda?
Var ise, nasıl başarıyorsunuz bunu, çalışma yönteminiz nelerdir?
Spam konusunda biraz beyin fırtınası yapalım, şuana kadar net çözümler bulamadık, ince noktaları göremedik spam konusunda.
Spam konusunda youtube u alt etmenin bir yolu olmalı ama göremiyoruz henüz.
1 VDS den yönettim bütün kanalları açılışları dahil, günde 100 er video atıım, kapandı.
1 kanalım gerçek telefon onaylıydı, o da kapatıldı.
Aklıma gelen şu var: Acaba mailleri açıp biraz yaşlandırmalı mı? Bekletmelimiyiz biraz kanal açmadan evvel?
Spam konusunu bu başlıkta çözüm bulana kadar tartışalım, deneme yanılmalar yapalım arkadaşlar.
Ben varım Alex.
2 aydır hiç bir kanalım kapanmıyor.
Pcne sony vegas pro yu kur.
Tek yapman gereken ytden indirdiğin videoyu editle ve öyle yükle.
Kanallarımda hiç bir sıkıntı yok.
ben de PM'ine dönüş yaptım ama dediğin gibi PM yağmurundan kutun dolmuş, gönderemedim.
yaklaşımın açısından beni şaşırtmadığın için ayrıca mutlu oldum.
her videoyu editlemek epey uğraş gerektirmiyor mu?
Editlemekten kastınız ne tarz değişiklikler yapıyorsun hocam?
size soylemiştim bir soz ediyoz resmen bombalıyolar![]()
az video atın birader ben spamdaydım tüm kanllarım gitti yeni kanllar açtım 2 aydır kapanmıyo kanallar günlük 100 ü geçmeyin
valla bilmem birader ne zaman çok video yu bıraktım kanallarım hep sağlam sıkıntı yok sende başka sıkıntı vardır butun kanallarımda spam yani...bide vds falan kullanıyosan onu kullanma i süre öyle denegünlük tek kanala 100 atıyorum zaten
ayrıca bundan önce her kanala 15-20 atıyorudum en çok yine SPAM a girdim
Video sayısıyla alakası yok
Youtube to youtube yapıp, spama yakalanmayan, kanalları kapatılmayan, bol bol spam kanal yatırımı yapabilen var mı aranızda?
Var ise, nasıl başarıyorsunuz bunu, çalışma yönteminiz nelerdir?
Spam konusunda biraz beyin fırtınası yapalım, şuana kadar net çözümler bulamadık, ince noktaları göremedik spam konusunda.
Spam konusunda youtube u alt etmenin bir yolu olmalı ama göremiyoruz henüz.
1 VDS den yönettim bütün kanalları açılışları dahil, günde 100 er video atıım, kapandı.
1 kanalım gerçek telefon onaylıydı, o da kapatıldı.
Aklıma gelen şu var: Acaba mailleri açıp biraz yaşlandırmalı mı? Bekletmelimiyiz biraz kanal açmadan evvel?
Spam konusunu bu başlıkta çözüm bulana kadar tartışalım, deneme yanılmalar yapalım arkadaşlar.
Valla kardeşim ben şu konuda naçizane tavsiyelerde bulunup, spama yakalanmama konusunda kendi fikirlerimi kısaca şöyle belirtmiştim:
Spamdan Korunma Yolları ve Başarıya Ulaşma Yolunda Çabalar
- Spama yakalanmamak için öncelikle yapılması gereken ilk şey vds satın almak. Bu işin olmazsa olmaz kısmı.
- Vds satın alırken kanal sayınızı göz önünde bulundurun. 1 vds de kullancağınız kanal sayısı 5i geçmesin bu çok önemli.
- İşin diğer önemli bir kısmı ise chrome kullanın. Her kanal için chromeda farklı oturum oluşturun. Kesinlikle her kanala o kanala özel açtığınız chrome oturumlarında işelm yapın farklı bir browserda açmayın.
- 2-3 günde bir çerezleri temizleyin. Temizlik işlemini chrome üzerinden ve daha sonra da ccleaner programını kullanarak yapın.
- Kanalınızın güncel konularla ilgili değilse video yüklemelerinizi yüklü bir şekilde ayın 15 ve 20i arası yapın. Diğer tarihlerde çok fazla video upload kasmayın.
- Ne kadar izlenme getirirse getirsin üçüncü taraf eşleşmesi olan videoları anında uçurun.
- Bot kullanmadan yükleme yapın. Vds de hız çok yüksek olduğu için zaten program ya da botlara ihtiyacınız olmayacak.
İlk aşamada aklıma gelen başlıklar bunlar. Yaklaşık 1 yıldır youtubela uğraşıyorum ve son 3 aydur spam çalıştım. toplamda 5 kanalım var ve 10binden fazla video yükledim ve bu yaptıklarımı geçmiş kanal kapanma tecrubelerimden sonra adım adım uyguladım ve bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
arkadaslar benden size tavsiye yt to yt yapiyosaniz eyer hic bir zaman bir kanali tam olarak kopyalamayin mesela 6 kanal bulun her kanalda olan videolarin yarisini kopyalayin tam olaya girmek istemiyorum ama denenmis bir taktik![]()
Arkadaslar Spam Konusunda Kendi edindigim bilgiye dayanarak sunu söyleyebilirim kendi bilgisayarim üzerimde TELEFON onayla 45 adet hesap actim bagladim ve hepsinden gelir sagladim aradan 1-2 hafta gecince bütün kanallar pert , tabi o dakka icin kendi bilgisayarimdam suphelenmedim yine kendi bilgisayarim üzerinden acmaya devam ettim ve aradan bir iki hafta gecmeden yine spama yakalaniyordum sonradan farkli bir IP de farkli bir bilgisayardan gmail acip öyle deneyince kesin is gördü bana kalirsa yüklemeleri problem yapmiyorda youtube bir bilgisayar üzerinde belirli bir limit var bunu deneyin arkadaslar kesin bir rahatlama his edeceksiniz cok sükür 1 aydir SPAMdan giden hesap olmadi ki kendi bilgisayarim üzerinden acmayi kestim hep komsu arkadas v.b bilgisayarlardan gmail acip öyle adsenseye bagliyordum su anda 50 kanal sorunsuz ve hepside 3 haftayı gecmis durumda SPAMdan kurtulduguma inanmak üzereyim benimki sadece bir tavsiye .. saygilarimla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.