Spamcılar Yeter Artık!

• Kullanıcı Hamlettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Film izlemek istiyorsanız gidin sinemada hakkını verin izleyin derim. Ortalama sinema bileti fiyatı 15-16 TL. Buraya gelip youtube de videolar sahte gibi yorum yapmayın lütfen. Herkes kendine göre taktik uyguluyor. Netten izlemek istiyorsanız izleme siteleri var. Google film izle yazmanız yeterli tonlarca site var. Fakat Düğün Dernek ve daha doğrusu Türk yapımı filmler artık eskisi gibi hemen düşmüyor nete. 2-3 ayı buluyor bazen. Yabancılar daha çıkmadan düşüyor. Yani o kadar izlemek istiyorsanız sinemalar da yer çok arkadaş.

Nedense bu işte para kazanamayan kendini youtube'un namus ve adalet bekçisi ilan ediyor. İlgili filmle hiç bir alakam yok ama kardeşim sanane flag atmak sana mı düştü. Şimdi senin birden çok bilgisayardan gönderdiğin flaglar çok mu namuslu ve dürüst bir hareket. Yazık ya vallahi yazık. Beter olun beter.. Tek kuruş kazanamazsınız inşallah.

Formun seviyesi iyice düştü ne yazıkki çok uzun yazı yazmıştım ama deymez zaten anlamazlar, ve en tehlikelileri de bunlar flag vs atıyorum atacam üşenmeden bu adamlar çok tehlikeli hastalıklı kişilikler ki bunlar sadece eglence olsun diye veya gıcıklık olsun yada kıskançlık yada egosunu tatmin etmek için ne kanallar kapatıyorlar işi gücü yok bunlarla ugraşıyorlar ama adamların içi kötü kafaları hastalıklı, genel anlamda söylüyorum arkadaş belki kastettigim kişilerden degildir onu allah bilir.

Youtube bizi bitirmek adına neler yapıyor,açılan konuya bak.
Yeri geldi reklamlar kayboldu,Yeri geldi ünlem yağmuru,yeri geldi soru işaretleri !!!
Biz gelmiş youtube'u temizlemeye çalışıyoruz :confused:

Sen 1 ay bu işle uğraş,kanallara yükleme yapma.O sırada youtube sana çok güzel bakar,yüklemelerini yapar,kanalları temizler.Hiç merak etme.

1-Türkçe içerik
2-ergen videoları
3-rekabeti bol olan kategoriler

bunlardan uzak durunca hiç sitres yaşamazsınız :)

bu işi bırakında youtube ilgilensin halkı kandırmak kötü birşey bunada halk karar versin ama öyle bir devirde yaşıyoruz ki işi iyi yapsan bile dislikeyi yiyorsun

bu arada kimler başlık ve içeriği farklı filmler yüklüyor cevaplardan belli:D
adam sonuçta kural dışı bir hareket yapmıyor.video altında başlık -içerik farklı diye yazıyor.

bana soracak olursan bunlara sinir oluyorsan hiç arama,hatta youtube da video da izleme ki haberdar olma.yüklemeni yap geç.kim ne yüklemiş,benimkini kim yüklemiş dersen işin içinden çıkamazsın,bu böyle gelmiş böyle gider.

size gün 240 saat heralde gerçi oda yetmez ya flaglamakla iş olmaz youtube'un çözüm getiremediği şeye siz halka sesleniyor gibi seslenip flaglayıp getirebileceğinizimi sanıyorsunuz ? bu laf gemilerinin gideceği bir liman bile yok çünkü biz ne söylersek söyleyelim youtube buglarını düzeltmedikçe ne sahte telif biter ne haksız özgün kanal kapatmalar biter. Spamı katmıyorum onun bitme ihtimali olduğunu sanmıyorum

Şu konuya bak ya. Ne kadar çok spamcı varmış meğersem ki.

Uğraşacağım arkadaşlar ben, boş insanım. Adsense'si patlayana kadar reklamlarına tıklayacağım bu kişilerin. 2 kez düşünsünler bu yüklemeleri yaparken.

Birisi gelmiş diziye telif atarlarsa ben de üzülmemek için böyle yaparım diyor, diğeri gelmiş spam değil demiş ki YouTube politikalarından haberi yok, bir başkası gelmiş sahte flag demiş.

Bakın ne diyorum, sahte şekilde YouTube politikalarına uymayan en büyük spam nedeni olan video içeriği farklı, önizleme / başlık farklı videoları flaglarım ve reklamlarına saatlerce tıklar Adsense banına kadar uğraşırım. Zamanım var, ayağım burkuldu ve 10 gün izinliyim. Laptop kucağımda yapacağım bunu. Zahmet gelmiyor bana.

Bir filmi alırsınız eşleşen şu bu geçersiniz kazanırsınız o ayrı bir konu. Ama insanları kandırmak daha farklı bir konu.

Nereydese 10. kata tırmanan hırsız emek verdi deyip suçsuz sayacaksınız. Bu tarz insanların zihniyetini kınıyorum.

Hele bide bi sinema filmi piyasaya çıkmış gibi ''Tek part'' , ''Full'' , ''Çıktı'' vs gibi etiketini girip sonra Fragman yayınlıyolar ya deli oluyorum :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Tabi bunlar sitelerde ama hepsinin sonunu getirmek lazım yada herkes el birliği ile youtube'a kazınmış büyük kanallara flag vs atsın sahte flag'ın vs.'nin de önemini anlasın youtube biraz daha dikkatli olsun. Burda birçok arkadaşın kanalıda sahte flagcılar, telifçiler yüzünden gidiyo sonuçta.

Başlığı okuyan yanlış anlıyor sanırım. Arkadaş yanıltıcı içerikten bahsetmiş.

Şu konuya bak ya. Ne kadar çok spamcı varmış meğersem ki.

Uğraşacağım arkadaşlar ben, boş insanım. Adsense'si patlayana kadar reklamlarına tıklayacağım bu kişilerin. 2 kez düşünsünler bu yüklemeleri yaparken.

Birisi gelmiş diziye telif atarlarsa ben de üzülmemek için böyle yaparım diyor, diğeri gelmiş spam değil demiş ki YouTube politikalarından haberi yok, bir başkası gelmiş sahte flag demiş.

Bakın ne diyorum, sahte şekilde YouTube politikalarına uymayan en büyük spam nedeni olan video içeriği farklı, önizleme / başlık farklı videoları flaglarım ve reklamlarına saatlerce tıklar Adsense banına kadar uğraşırım. Zamanım var, ayağım burkuldu ve 10 gün izinliyim. Laptop kucağımda yapacağım bunu. Zahmet gelmiyor bana.

Bir filmi alırsınız eşleşen şu bu geçersiniz kazanırsınız o ayrı bir konu. Ama insanları kandırmak daha farklı bir konu.

Nereydese 10. kata tırmanan hırsız emek verdi deyip suçsuz sayacaksınız. Bu tarz insanların zihniyetini kınıyorum.

dostum hangi sitede olduğunu bilmiyorsun sanırım buranın adminide spamcı lütfen beğenmiyorsan altf f4 yap

sen kendi işine baksana? sanamı düştu bu şimdi herkes kendi ekmeğine baksın milletin adsensesi patlayana kadar uğracakmış milletin parasını kes büyük iyilik etmiş olursun..

dostum hangi sitede olduğunu bilmiyorsun sanırım buranın adminide spamcı lütfen beğenmiyorsan altf f4 yap
Buranın admini beni ilgilendirmiyor. Ben doğru olandan bahsediyorum, admin hatalı diye siteyi terkedeceksem bu sitenin internet ortamında kalmasının ve düşüncelerimi paylaşmayacaksam ne anlamı var? Bence sen bilgisayarının fişini çek bu düşüncen ile.

adminler ilgilenirmisiniz şu şahısla

sen kendi işine baksana? sanamı düştu bu şimdi herkes kendi ekmeğine baksın milletin adsensesi patlayana kadar uğracakmış milletin parasını kes büyük iyilik etmiş olursun..
Ben internet kullanıcısıyım. Doğru bilgiyi, paylaşımı bulabilmek için çaba sarf ederim. Bu çabam sonucunda beni yoran ve önüme engeller çıkaran yanlış bilgi ve paylaşımlarında gerekli ceza almasını isterim.

Spamında spamını yapanlara sesleniyorum. Yeter artık.

Düğün dernek izle yazıyor 100 tane sonuç hepsi de farklı filmlerin üzerine resim çakmış. Hepsini flaglıyorum teker teker. Başka filmlerde öyle. Hepsine 5-6 hesabımdan ve 5-6 VDS mden ayrı ayrı flag çekiyorum. Çoğunu kapattırıyorum, kapattırmaya ve uğraşamaya da devam edeceğim.

İnsanlara gerçek bir şeyler paylaşarak para kazanın. Bu nedir ya. Sahtekarların hepsinin sonu gelsin.

Hocam Yt nin bekciligini yapacagina asagidaki video ve benzerleriyle ilgilensen daha iyi olur.
Zaten millet zar zor kanallarini ayakta tutuyor, birde sizin gibilerle ugrasmak zorunda kaliyor.
Madem o kadar ustasin kanal kapatmakta ilk once bu video dan basla !

https://www.youtube.com/watch?v=kfsnDXuSBcc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri