KimLanBunLaR
Yasaklanmış
Baktin yapamion birak herkes yt den voleyi vurcak die bise yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende pm bekliyorum bu işe girdiğimden beri hep zarardayım
Bak ben 1 yılı geçtim bu foruma üyeyim geçen yıl eylül ayında kayıt olmuştum şu 1 yılda en fazla 2 kez ödeme eşiğini geçtim her ay adsense ödeme konuları açılırken ne kadar üzülüyordum bir bilsen ben neden kazanamıyorum diye1 yılda 200TL almıştım 2 kere eşiği zar zor geçtim o an çok mutlu olmuştum
ne yaptıysam çabaladım ama olmadı işte olmadı yazın annemler köye gittiğinde tek kaldım evde gece gündüz uğraştım gene olmadı elektrik faturası 80 TL geliyordu babamdan azar işitiyordum yazın ve şuanda uzağı göremiyorum hipermetropluk var büyük ihtimal şimdi sana soruyorum pes etmelimi? yeni yeni ve şimdi ise allahıma şükür bir anda kazancım fırladı ve çok mutluyum çünkü artık kazanabiliyorum bu işteki asıl yöntem Sabır+Emek sonrası geliyor ha 2.yılımda geçen yıl dersleri aksattık mezunduk kazanamadım birde o yönden düşün.Şimdi ise 3.yılım tıp istiyorum halen ve bugün daha ders çalışmaya başlayacağım çok kaybım oldu ama toparlayabiliceğime inanıyorum çünkü artık kazanç kapımı buldum ve azimle nasıl youtube ile uğraştımsa derslerimlede uğraşacağım ve artık o 15 saat pc başında durmayacağım günlük 1-2 saat bana yetecek ve hedefim artık aylık 50K tek tavsiyem sabırlı ol uğraş hiç bir zaman pes etme hadi kolay gelsin yolun açık olsun
![]()
Hiç kazanamıyorum diyenler tahminimce;
youtube kanal ayarlarını yapmasını bilmeyen/bilipte yapmayan,
gereksiz işe yaramaz videoları yükleyen,
zaten izlenimde olan videoyu indirip olduğu gibi yükleyen,
etiketi açıklamayı düzgün girmeyen,
seo ayarlarını yapmadan video yükleyen,
güncel çalışıyosa saatler sonra geç yükleyen,
yeni kanal açıp yükleme yapmaya, içerik denemeye üşenen,
Ytrapa.comda verilen içerikleri denemeyen
....
...
kişiler olduğunu düşünüyorum.
Yukarıda saydıklarımdan 3 tanesini taşıyosanız çok güzel bi içeriğiniz yoksa kazanamassınız
Ayrıca xxx zamandır kazanamıyosan sen bu işi bırak diyenlere hiçbizaman katılmıyorum bırakma devam illaki bigün bişeyler farkedip kazanıcaksın.
Hocam öyle bir yazmışsınız ki sanarsınız biz günlük 20 milyar kazanyozbizde eşiği zar zor geçen insanlarız zaten
---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:40 ----------
Adam güzel etiket girmeyi hangi video gereksiz hangisi gerekli bilse zaten bu konuyu açmaz post kasmak mı amaç nedir anlamadım ki
İyilikte yaramıyo size yazıyorum işte sana açıklarını yanlışlarını öğren forumda konuları var okursun yada kurcalarsın kanalını en incesine kadar öğrenir açıklarını kapatırsın diye
yahu sen okuma yazma bilmeyen adama muhtemelen sen okuma yazma bilmediğin için okuyamıyorsun demişsin.. Adam bunları bilmiyor ki zaten bilse kazanır şikayeti olmaz
boşver aga uğraşma .d anlamayanabilmiyosa öğrensin diye yazdım öğrenmek zor değil kurcalamıyolar kanal yönetmek kurcalamak zormu içerik aramak zormu erken yüklemek zormu ben söylüyorumki uygulasın işte adam. tek tek sebepleri yazdım senin bu söylediğinle alakası yok
bilmiyosa öğrensin diye yazdım öğrenmek zor değil kurcalamıyolar kanal yönetmek kurcalamak zormu içerik aramak zormu erken yüklemek zormu ben söylüyorumki uygulasın işte adam. tek tek sebepleri yazdım senin bu söylediğinle alakası yok
Hemedo bunlar bu lafları anlamaz bunlara direkt kategori yada kanal vereceksin o da yetmez kanalı hazırlayıp bunlara vermen lazım. Ama şimdi düşündüm de bunlar o kanalı adsenseye yada partnere bağlamaya bile üşenirler hazır kanalı bağlayıp ver kanalın kazancı yatsın bunlarda köşede uğraşmasınlar yattığı yerden para alsınlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.