Spamdan Bi Türlü Tutturamayan Ben (Yardım)

• Kullanıcı byhcy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hiç kazanamıyorum diyenler tahminimce;

youtube kanal ayarlarını yapmasını bilmeyen/bilipte yapmayan,
gereksiz işe yaramaz videoları yükleyen,
zaten izlenimde olan videoyu indirip olduğu gibi yükleyen,
etiketi açıklamayı düzgün girmeyen,
seo ayarlarını yapmadan video yükleyen,
güncel çalışıyosa saatler sonra geç yükleyen,
yeni kanal açıp yükleme yapmaya, içerik denemeye üşenen,
Ytrapa.comda verilen içerikleri denemeyen
....
...

kişiler olduğunu düşünüyorum. :)

Yukarıda saydıklarımdan 3 tanesini taşıyosanız çok güzel bi içeriğiniz yoksa kazanamassınız

Ayrıca xxx zamandır kazanamıyosan sen bu işi bırak diyenlere hiçbizaman katılmıyorum bırakma devam illaki bigün bişeyler farkedip kazanıcaksın.
bunlardan 3 tanesini taşısa yeter bence kazanması için. verdiğin bilgiler kullananın işine yarar. dediklerini yapmak kimsenin 2-3 saatini almaz. adam gibi nitelikli kanal yapmak 4 saat, kazancı ise 2 hafta sonra günlük 2-3 tl. bunu yapamayanları bazen gereçkten anlamakta zorlanıyorum :confused:

aylık 50K mı
vay be mikail .d

Bende ilk başladığımda öyle diyordum 50K mı biz kazanamayız nasıl kazanıyorlar diye :D ama isteyince azim edince olucağına inanıyorum yanlış anlaşılmasın şuanda 50K kazanmıyorum o kadar kazanamadık daha ama birgün o miktarı göreceğime inanıyorum :rolleyes:

---------- Spam Engelliyici 13:17 ---------- Önceki Mesaj 13:12 ----------

50 k
iyi para
yarım k lık bi yöntem gönder bari
küçük arkadaşlardan öğreneceğimiz çok şey var

bu arada pm göndermek isteyen gönderebilir
gerçekten gurur yapıpta istememezlik yapmam
pm istiyorum

Estağfurullah hocam ne haddime zaten üstte dediğim gibi hedefim o kazanmıyorum daha 50K ama sadece önerebiliceğim bilgiler forumda saklı ünlemi geçmeyi öğrendinmi gerisi geliyor forumda anlatılan konular yetiyor youtube didik didik edip birşeyler bulmak tek mesele.

Yapılan yorumları teker teker okudum. Eleştiren arkdaşlar çoğu haklı ve doğru tespitleri var. Yalnız gözden kaçan şans faktörünüde unutmamak lazım. Burda kazanan çoğu insan kendi buldukları taktiklerle birşeyler yapıyorlar eyvallah ama başlangıçta mutlaka onlara yol gösteren birileri olmuştur. Yoksa anasının karnında öğrenecek değiller ya bu yt işlerini. Şahsen ben yaklaşık 2 senedir yt ile İlgilenirim. [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] arkadaşla tanışmam benim kaderimi değiştirdi. Yt işinde kendimi çok iyi zannederdim ama bir hiçmişim. Bu tarz yardım isteyen arkadaşları geri çevirmeyin. Onlara balık yemeği değil balık tutmasını öğretin. Ufak tüyolar verin ki o yoldan gitsinler.

Son düzenleme:
Aslında spam diyince aklıma nedense [MENTION=9020]Alex[/MENTION] geliyor:D [MENTION=9020]Alex[/MENTION] üstad yanlış anlama forumda takdir ettiğim kişilerdensin:) takip ederim postarını :))
Ben senin yerinde olsam;
Güncelliğini yitirmeyecek türden videolar yüklerdim, (yani 1 sene sonra bile izlenim alıp para kazandıracak, bir de telifsiz olursa yeme de yanında yat:D )
Hızlı izlenim almak istiyorsan güncel videolar yüklerdim, trendleri takip ederdim.,
Serkan üstadın konularını iyice anlardım,
Deneme-yanılmadan asla vazgeçmezdim, kanal kapanmasından korkmaz, kapandıkca açardım (zamanında youtube sen görecen koçum tarzı çok konu açan oldu:D) (adsense mailine kanal açmazdım)
Telif düşündüğün video sahipleriyle iletişime geçip kanalını önceden garantiye alırdım,
Sosyal medya ve benzer platformlarla desteklerdim videoları. Özgünsen reklam da verebilirsin,
Özgün kanal oluşumunu en ince detayına kadar araştırırdım, çünkü çoğu spamcı arkadaş özgüncülere para kazandırır (eşleşen kabul vb.) (Ben de çok istiyorum bu konuyu ama yeri gelmiyor :) )

Bu ve buna benzer yollarla bence kendi yol haritanı yapabilirsin. En büyük kaynağın; bu forum ve guugıl. Ben bunların çoğunu yapmamama rağmen 2 ayda bir 3 hane alıyorum, en son ne zaman video yüklediğimi bile unuttum. Emek verirsen, peşini bırakmazsan kazanırsın emin ol bence.

Bu kadar bilgiyi bir kalemde yazdım, sebebini bilmiyorum:D ister show algılayın ister algılamayın. Sadece pekçok kişi gibi youtube işini Serkan üstad ve bu forumdan öğrendim. Forumdan bişeyler aldıysak bizim gibi ilk başlayanlara da yol göstermemiz sanırım yadırganmamalı. Bilgiyi saklayıpta param azalacak gibi düşünenler de bakarsınız holding işi filan düşünürler o kadar parayla kim bilir:D Show yapacak olsam stand-upçı olurdum:) işim olmaz klavye artisliğiyle:D

Herkesin emeğinin karşılığını alması dileğiyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri