Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadasim ben yurtdisinda yasiyorum , bunu teklif eden arkadas ne ytparayi . ne de Turkceyi bilir , merak etme ben heyacana kapilip bu tur konular acacak bir insan degilim , SABIRLI ol sonucu gorelim , benim kimseden onden bi para talebim yok , kendi kanalimin linkini vermisim ki acilirsa kategoriside ifsa olacak.
Kapanan Kanal acılıyor evet ama ( HEPSİ ACILACAK DİYE BİR KAİDE YOK ) BAZILARIDA ACILMIYOR
Hepsi üc dakika sürüyor taktigi uygulamak icin bir hafta oyalamasın seni boşunaveya sen milleti oyalama sen isen yapan
Çok acımasızsınız % 20 adamlara veriyorsunuz % 80 siz alıyorsunuz bari yarı yarıya verinde işe yarasın adam aynı kanalı yapsa ondan cok kazanır
---------- Spam Engelliyici 12:17 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------
o arkadaş kim iseydi vurmus voleyi desene
kanal tekrar açılsa bile videolarla para kazanılmıyor ..
doğrumudur [MENTION=12961]mexis[/MENTION]?
Arkadaslar bekleyelim , sonucu gorelim , olumlu olursa actirmak isteyen arkadaslarla gorusurum , illa bnm dedigim sartlarda olacak diye bi kosul yok , kanalina gore konusur anlasiriz , ama dedigim gibi bekliyelim oncelikle.
Müdür kanal eğer 30-40 gün içinde açılırsa videolar olduğu gibi duruyor, ama 8-9 ay sonra 1 yıl sonra açılırsa videoların hiç biri gelmiyor, "Reddedildi hesap askıya alındı yazıyor videolarda"
---------- Spam Engelliyici 14:04 ---------- Önceki Mesaj 14:03 ----------
Spamdan kanallarınız kapanırsa gelin deneyelim %30 şansımız var fifti fifti bizde![]()
Kapanan Kanal acılıyor evet ama ( HEPSİ ACILACAK DİYE BİR KAİDE YOK ) BAZILARIDA ACILMIYOR
Hepsi üc dakika sürüyor taktigi uygulamak icin bir hafta oyalamasın seni boşunaveya sen milleti oyalama sen isen yapan
Çok acımasızsınız % 20 adamlara veriyorsunuz % 80 siz alıyorsunuz bari yarı yarıya verinde işe yarasın adam aynı kanalı yapsa ondan cok kazanır
---------- Spam Engelliyici 12:17 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------
o arkadaş kim iseydi vurmus voleyi desene
Müdür kanal eğer 30-40 gün içinde açılırsa videolar olduğu gibi duruyor, ama 8-9 ay sonra 1 yıl sonra açılırsa videoların hiç biri gelmiyor, "Reddedildi hesap askıya alındı yazıyor videolarda"
---------- Spam Engelliyici 14:04 ---------- Önceki Mesaj 14:03 ----------
Spamdan kanallarınız kapanırsa gelin deneyelim %30 şansımız var fifti fifti bizde![]()
1 hafta sonra açtırdım kanallardan birinde videolar duruyor diğerinde durmuyor![]()
1 hafta sonra açtırdım kanallardan birinde videolar duruyor diğerinde durmuyor![]()
herkes gibi normal itiraz ederek![]()
Peki daha acıldıgında partnere baglımıydı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.