arkadaşlar bir adsense spame düştü. 11inde kesinleştikten sonra adsense kapatsam içindeki para ne zaman hesaba yatar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banlanmazsa normal sürede yatar 22 sinde.
22'sinden önce yatmaz mı hocam ben sanki daha önce almıştım diye hatırlıyorum 22'sinden önce :|
[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION]in dedigi gibi işliyo sistem eger gecen ay kazancin 200lira altindaysa paran yatmamıştır ve adsanseyi silersen o para yatar ama bu ayki kesinleşmiş para icin beklemen gerekiyo 22sinden önce yatmaz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın hocam bende adsense var 2aydır bişe bağladığımda bağlana kanal kapanıyor ama adsense kapanmıyor öyle kaldı içinde 190 tl civarı para var . (yani adsenseyi sildiğimde bu para adsenseyi pinledim ve ilk test ödeme aldım)
Para 200 tl altı olsada hesabıma yatarmı?
O kesinleşmiş 190 lira geçen aylarin kesinleşmesiyse eger silince alirsinSayın hocam bende adsense var 2aydır bişe bağladığımda bağlana kanal kapanıyor ama adsense kapanmıyor öyle kaldı içinde 190 tl civarı para var . (yani adsenseyi sildiğimde bu para adsenseyi pinledim ve ilk test ödeme aldım)
Para 200 tl altı olsada hesabıma yatarmı?
O kesinleşmiş 190 lira geçen aylarin kesinleşmesiyse eger silince alirsin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle pinli olmasi lazim zaten Ödemeyide alabilmen icin bankayi dogrulaman gerekiyoevet geçen ay kesineşen, hatta geçen yıldan kalanda var.
(sanırsam pinsiz ve test ödemesi almayan adsenseler bu dediğine dahil değil hocam)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.