Spame düşen adsense içindeki parayı alma

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir adsense spame düştü. 11inde kesinleştikten sonra adsense kapatsam içindeki para ne zaman hesaba yatar?

Kapatınca paranın alındığı söyleniyor.
Fakat 2 aydır kapatanlarda da 22'de ödemeden banladığı olmuş spama düşenleri.
Yani seçim senin, kapatıpta bekleyebilirsin, kapatmadanda bekleyebilirsin.

Şöylede bir konu daha var, Ayın 11'i o adsense kesinleşmeyebilirde.

kesinleştikten sonra sil 2 ay öncesinin kazancını sonraki güne yatırır geçen ayın kazancını da 22 sinde yatırır ama %100 yatıracak diye bir şey yok

22'sinden önce yatmaz mı hocam ben sanki daha önce almıştım diye hatırlıyorum 22'sinden önce :|

içinde kesinleşen vardır misal 120 tl geçen ay alamadın. silersen bugün bile silsen onu alırsın. ama 11 inde silersen 120+aralık kesinleşme 120 alırsın 1-2 güne ama aralık ayı normal sürede alırsın. o şekilde olsa keşke herkes spma düştü mü dediğinizi yapar sırasının gelmesini beklemez.

Arkadaslar yasadıklarıma gore soyluyorum bu sans meselesi.
bazen oduyor bazen odemıyor kıstası ne tam bılmıyorum..
spamdan kapanmıs kanallı kanallardan kesınlsmeyende var kesınlesende.
spam kanallar yuzunden kapanan adsenselerımden hıc parası yatmayanda var
gecen ay para yattıgını gordum kapanmıs adsemsmde oldu 4 hane sasırdım

adsense g mailini silmek değilde ayarlardan iptal edersek ben yatacağını düşünüyorum açıkcası. Bu ay bende deneyeceğim inşallah sorunsuz alırız Fakat spama düşen adsenselerden ödeme alınabiliyor bunu yapan bazı kişiler var. Nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat

Son düzenleme:
[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION]in dedigi gibi işliyo sistem eger gecen ay kazancin 200lira altindaysa paran yatmamıştır ve adsanseyi silersen o para yatar ama bu ayki kesinleşmiş para icin beklemen gerekiyo 22sinden önce yatmaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aralık kazancı ocak 11de kesinleşirse ve siz silsenizde silmesenizde 22 sinde yatar

Arkadaşlar benimde aydınlanmam lazım ;

Sabit özgün kanal tek adsense tek kanal şeklinde çalışıyordum, ikinci bir kanal ekledim durduk yere askıya düştü(kapandı diyebiliriz herhalde) bu ikinci kanalın geliri kazancı gelir mi kapanana dek kesinleşen kısmı? ve bu kanalı silmem mi lazım ne yapiyim nasıl bir yol izliyim bekliyim açılır mı

geçen sene spama düşüp kesinleşesen adsenseler silinse dahi ödemelerini alamayanlar vardı galiba?

Deneyelim arkadaşlar 3 aydır spama düştü adsense ne yapsam çıkmıyor bu adsense sileceğim içerisinde 160 tl gibi bir şey var.

[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION]in dedigi gibi işliyo sistem eger gecen ay kazancin 200lira altindaysa paran yatmamıştır ve adsanseyi silersen o para yatar ama bu ayki kesinleşmiş para icin beklemen gerekiyo 22sinden önce yatmaz

Sayın hocam bende adsense var 2aydır bişe bağladığımda bağlana kanal kapanıyor ama adsense kapanmıyor öyle kaldı içinde 190 tl civarı para var . (yani adsenseyi sildiğimde bu para adsenseyi pinledim ve ilk test ödeme aldım)
Para 200 tl altı olsada hesabıma yatarmı?

Sayın hocam bende adsense var 2aydır bişe bağladığımda bağlana kanal kapanıyor ama adsense kapanmıyor öyle kaldı içinde 190 tl civarı para var . (yani adsenseyi sildiğimde bu para adsenseyi pinledim ve ilk test ödeme aldım)

aynı durum bende var :D 2 ay önce 198 tl kesinleşti. 2 defadır banlanmıyor ama adsense spamda ve birşey baglanmıyor. şimdi bu adsenseyi silersen ödemesini alırmıyız . silmek için neler yapılması gerekiyor daha önce 160tl kesinleşen adsenseyi sildim bir arkadaş söyledi yaptım ama ödenmedi 2 aydır . yardım edebilecek varmı

O kesinleşmiş 190 lira geçen aylarin kesinleşmesiyse eger silince alirsin

O kesinleşmiş 190 lira geçen aylarin kesinleşmesiyse eger silince alirsin

evet geçen ay kesineşen, hatta geçen yıldan kalanda var.
(sanırsam pinsiz ve test ödemesi almayan adsenseler bu dediğine dahil değil hocam)

HİÇ OLMADI ARKADAŞLAR, BU AYKİ DENEMELERLE İLLAKİ BİR SONUÇ DAHADA NETLEŞECEKTİR... AYNI DURUMDA BAYA ARKADAŞ VARMIŞ... UMARIZ KONU GÜZEL BİR NETLİĞE KAVUŞUR.

evet geçen ay kesineşen, hatta geçen yıldan kalanda var.
(sanırsam pinsiz ve test ödemesi almayan adsenseler bu dediğine dahil değil hocam)
Aynen öyle pinli olmasi lazim zaten Ödemeyide alabilmen icin bankayi dogrulaman gerekiyo

pin ve bank onaylanmış ise adsense
20 tl üstünde olan kesinleşmiş ödemeyi ertesigün ödemeni yapar.
ocak 11 de kesinleşen adsense de kapama işlemi yaptımı 22 beklemek zorunlu. geçmiş te kesinleşmen 20 tl ve üstündeyse ödeme alınır.
yüzde yüz ban yemezsin...

Ben de geçtiğimiz aylarda 200 tl altında spam hesapların bir kısmını silerek ertesi gün ödememi aldım. diğer arkadaşların da dediği gibi hesap pinli ve banka ekli olmalı.

Bunun dışında silme işlemi gmail sil şeklinde değil , adsensenin içerisinden hesabı durdur şeklinde silmek gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri