Spam'ı Bırakın Tek Kanal veya Özgün Çalışın

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
sen şimdi haber kanalı çalışarak özgün olduğunu mu sanıyorsun :D Güldürme beni yav :D

Hayır hocam ben özgün çalıştığımı ima etmedim. Tek kanal çalıştığımı söyledim ve yakında özgün oyun kanalı açacağımı söyledim. Yanlış anlamışsınız :)

ben özgün videolar yapmaya karar vermiştim yaptım attım 3-4 tane izlenme 0... insanın canı sıkılıyor öyle . Bende spama geri döndüm mecbur :D

Hayır hocam ben özgün çalıştığımı ima etmedim. Tek kanal çalıştığımı söyledim ve yakında özgün oyun kanalı açacağımı söyledim. Yanlış anlamışsınız :)

vallaha kardeşim ne yalan söyleyim ben konuyu okumadım, pardon :) Başlığa baktım sadece.

ben özgün videolar yapmaya karar vermiştim yaptım attım 3-4 tane izlenme 0... insanın canı sıkılıyor öyle . Bende spama geri döndüm mecbur :D

Spam ile aynı anda yapın hocam :) Bos vaktiniz kaldığı zaman özgün video yapın atın :D Bir süre sonra zaten güzel izlenme almaya başlar ;)

Çok iyi yapmışsınız hocam böyle konu açmakla. bende 1 yıldır bu işteyim yaklaşık işte üyelik tarihim neyse o zamandan beri bu işteyim son 3 aydır adam gibi kazanmaya başladım tek kanal özgün kanal 8 k abone 6.5 m izlenimim var yanlış anlamayın artistlik yapmak için yazmıyorum kategoride merak edenler olur gameplay kanalı benim kanalımda arkadaşlar açıkcası benim kanalda ilk 2 ay boyunca hergün video attım sağlam iş yaptım photoshoptan sony vegasa kullanmadığım proğram yok video resimlerini tek tek cs3 ile yaptım sony vegasla düzenledim intro ekledim logo bastım kanalımın ilk 2 ay 1-2 lira zor kazanıyordum günlük 3. aydan sonra kanal öyle bi patladıki Allaha şükür şuan işler çok iyi sizide bir an önce özgüne davet ediyorum beyler spamın 100lerce kanalın derdi çekilmez..

Çok iyi ya işte budur :) Bende 5-6 aylık bi aradan sonra tek kanal olarak çalışmaya başladım daha dün ilk videomu attım.. umarım yakın zamanda attığım videolar izlenmeye başlar ama biraz sabretmek lazım :)

Çok iyi yapmışsınız hocam böyle konu açmakla. bende 1 yıldır bu işteyim yaklaşık işte üyelik tarihim neyse o zamandan beri bu işteyim son 3 aydır adam gibi kazanmaya başladım tek kanal özgün kanal 8 k abone 6.5 m izlenimim var yanlış anlamayın artistlik yapmak için yazmıyorum kategoride merak edenler olur gameplay kanalı benim kanalımda arkadaşlar açıkcası benim kanalda ilk 2 ay boyunca hergün video attım sağlam iş yaptım photoshoptan sony vegasa kullanmadığım proğram yok video resimlerini tek tek cs3 ile yaptım sony vegasla düzenledim intro ekledim logo bastım kanalımın ilk 2 ay 1-2 lira zor kazanıyordum günlük 3. aydan sonra kanal öyle bi patladıki Allaha şükür şuan işler çok iyi sizide bir an önce özgüne davet ediyorum beyler spamın 100lerce kanalın derdi çekilmez..

Kardeş bende yeni başladım oyun videoları çekmeye sessiz bir şekilde oyun içerisindeki sesle çekiyorum videoları izlenme oranları ilk başta sende nasıldı bende çok az nasıl yükseltirim bilmiyorum da ayrıca ben videolarıma intro ve logo basmadım oynadığım oyunda karakter adı kanal adım olduğundan kopyasını çıkarsalar bile benim olduğu belli olur diye düşünüyorum bana bu kategoride yardım eder misin acaba :)

özgün calismak cok sıkıcı bana göre.videolari dünya engelinden ıvırdan zıvırdan kurtarrıp piyasaya salmak ,dolar yakmak,15 günde 1 yıllık özgün kanalın aldıgı paranın 10 larca katını almak süper bir his

kim alıyormuş 15 günde 1 yılda özgünün kazandığının 10 larca katını ciidden görmek isterim kimse o babayiğit

Sayfa BGBG uçtu. Hatta bu ay ki en yüksek BGBG rekorunu ben kıracağım galiba :D Resmi edit olarak ekledim ;) Sabah 15 olur diye umuyorum.

açıkcası ben özgün yapamam. yapsam da kazanamam. en azından spamdan kazandığım kadar kazanamam. risk varsa ekmek de vardır mantığında gidiyorum şükürler olsun güzel kazanıyorum. özgün yapıp kazananı da her zaman takdir etmişimdir hep :)

Tebrik ederim hocam sizi peki bu kadar emek karsiliginda ozgunde guzel kazanc varmi mesela gunluk sabit bir kazanc birakiyormu kanal?

evet hocam ben 8 k aboneyle aylık memur maaşını 3 e katlıyorum bu 300 bin abonesi olanlar ne yapıyor kim bilir :) kazançlarda sabit genelde

Çok iyi ya işte budur :) Bende 5-6 aylık bi aradan sonra tek kanal olarak çalışmaya başladım daha dün ilk videomu attım.. umarım yakın zamanda attığım videolar izlenmeye başlar ama biraz sabretmek lazım :)

aynen öyle hocam aslında ilk başladığımda hobi gibi yaptım 2-3 ay doğru düzgün izlenme gelmedi günlük 100-200 izlenme gelince kanala seviniyodum en azından birkaç Allahın kulu benden haberdar diye :)) şimdi günlük 100 k izlenim alıyorum Allaha şükür sabredin hocam..

Sanki bu ara youtube atılan özgün videoları öne çıkarıyor,
Allaha şükürler olsun ki çalıştığım katogoride attığım videolar yt aramada birinci sayfada çıkıyor,günlük 1 yada 2 video atıyorum şimdilik,

doğru tek kanal çalışmak daha mantıklı yani alt kanal olsada tek hesapta çalışmalıyız benim videom ünlü bir haber sitesine düştü amerikanın en çok okunan gazetesi ordan 1400 tl gelir geldi şu an o sitede yazarların hesabını almaya çalışıyorum başarırsam sağlam para kaldırıcam:)

bence ne sadece spam çalışın şuan nede sadece özgün.spam + özgün,ayrıca fazla kanal iyidir bence riski azaltır.ben spam+özgün çalışıyorum,adsense + partnerlerle çalışıyorum.çeşidi severim :)

Yanliz boyle diyonda umarim basina gelmez olurda bu kanalin kapanirsa fena cuvallarsin elde bisey kalmaz sonra 0 dan baslaycaksin onuda duzen tutturmasi zor gercekten bot ile spam ugrasanlar mesala 50 kanal uzerindenmi calisiyor 20 kanal silindi diyelim geriye 30 kanal kaliyor kosede para kazanma durmuyor yine kalan kanallardan para gelmeye devam ediyor ama sende oyle degil kanal gittimi is bitti demek para kesilir eline hic bi para gecmez sonucta yukledigin videolar sana ait degil sanirim video sahibi telif gonderse bisi yapamazsin

WGt4QiL.png

Spamın hakkını verin yada ben gibi .... :D :D

çok kanalın sıkıntısıda çok oluyor. bende şu an tek kanalla gidiyorum. hiç kazandırmayan bir kanal yüzünden tüm kanalların gitmesi insanı derinden etkiliyo

kiL9Z73.jpg

Konuyu acan arkadasa sesleniyorum.. :) kardesim her yigidin yogurt yiyisi farklidir. Hani sen tek kanal calisiyorsun diye veya özgün olacaksin diye baskalarina sizde böyle yapin demen pek uygun olmamis (bazilari riski sever). Haber calisiyorum yazmissin, güzel bende 2 seneyi askin bir süredir haber calisiyorum. Ama senin ne o aldigin BGBG veya izlenme garanti degil. Zaman gelir video patlatirsin ve iyi bir ülkede izlenir veya reklamlar iyi cikar, haliyle iyi para alirsin. Ama zaman gelir sana 100k lik video bile 10 dolar kazandirabilir. Sana bunu resimli sekilde göstericem. Ayrica saglam haber calismak istiyorsan bir önerimi söyliyeyim. Haber kanalinda aboneye, kaliciliga veya düzene bakma sadece videonu yükle ve arkana bakma!!! Aslinda Spama benziyor...

b8EEnm.png

A2XX9B.png

Adsense calistigimdan daha agir Partner kanallariyla özgün ve Compilation tarzi calisirim ama resim koymaya gerek yok sonucta show yapmiyorum. Sana vermek istedigim mesaji görsel göstermek icin bu resimleri ekledim.
Spam'a gelince harika bir yöntem asla söyle veya böyle bu sekilde kazaniyorum diye kötüleyemem. Cok iyi paralar kazanan arkadaslar var hepsini tebrik etmek lazim helal olsun. Spam yapmayi cok istiyorum 2 kere yapmaya kalkistim bot filan satin aldim, fakat bir türlü zaman bulamadim. Bence söyle bir düsünce yürütülmeli. Riski sevenler spam devam etsin. Garantici olanlar ise özgüne yönelsinler :) Herkeze bol kazanclar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri