Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube'da oldukça eski bir içerik üreticisi olarak diyebilirim ki adam boş yapmıyor. Verdiği bilgilerin çoğu doğru. Fakat kendisine güven konusunda ben biraz tedirginim. Genelde bu işlerin içinden ya da bu insanların anlattıklarının sonunda mağduriyet çıkar. Yani genelde böyle oluyor. Önce güven sağlamak sonra... (günahını da almayayım) fakat bilgiler doğru mu?
adam boş yapmıyor, kesinlikle alıp arşivlenecek şeyler ama ileride güncelliğini yitirir bilemem.
Hatta ben şok oldum. Lan dedim umarım bütün sırları dökmez.
1m izlenmeye gelen abone 900-1500 aralığındadır. Bunu belki 100 defa test ettim.
Platforma göre artar ya da azalır. Mesela instagram'da bu sayı çok daha fazladır.
[MENTION=59143]dipnoly[/MENTION]
[MENTION=13142]Aytekinet[/MENTION]
Bir konuda bilgi verirken benimde takıldığım bir şey var. Bilgi isteyen kesimin sanki maaşlı kölesiymişiz gibi davranması.
Üniversitede asistan doktorlar uzmanların arkasında dolanıyor ki ağızlarından bir şey alalım diye. Fena işler dönüyor. Tasvip etmiyorum yanlış ama bu da doğru değil bence.
Bana başarılısın neden buradasın diyenler olabilir meselea.
Ben önce zor yoldan öğrendim sonra buralara girerek eksiklerimi tamamlıyorum. Altı ve üstü, merdiven altını, yasa dışı işleri öğrenmem lazım ki daha da kendimi geliştireyim. Bu nedenle bu arkadaşın yazdığı her şeyi okudum ve eksiklerimi tamamladım.
Bazıları mantıksız geldi bu da test kriterlerimizin farklılığından kaynaklanıyor diyebilirim.
Son olarak
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hakkını helal et. İnan her mesaj yazdığımda aklımdasın. Mesajlarımı onaylıyorsun ya sağ ol. Sana zahmet veriyorum. Artık dediğim gibi daha az yazacağım.
ben yt ta cpa çalışıyorum daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum, burdaki amaç kelime bazlı kaliteli trafik elde edebilmek. asıl amaç bu. benim öğrenmek istediğim kısa sürede youtube bu kaliteli trafiğe nasıl ulaşırım. kanal kapanacakmış kapansın hiç umurumda değil sadece istediğim kaliteli trafik. youtube ta bunu nasıl yapabilirim.
how to get free iphone
win 1000 usd walmart gift card
yada şu bildiğimiz populer oyunların kandırmaca hacklanmiş versiyonları. anlatabildim mmi hocam..
Kanaatimi söyleyim bu adam boş teneke ve çok ses çıkarmayı seviyor sadece somut gösterme kısmına gelince imkansızı istiyor. Öğrenmiş vietnamlılar nasıl çalışıyor nasıl yapıyorlar onun hayali ile kendisi yapıyormuş gibi anlatıyor. Ben şahsen gördüm kanallarını ve bahsettiği oynatma listelerinde milyon değil haftalık milyon trafik bile yok. O kadar kişi soru soruyor üstü kapalı cevaplar siz anlamazsınız daha ne anlatayım vs ama konuyu baştan sonra oku elde edilen tek şey yüzlerce kanal aç oynatma listeleri den trafik yarat yahu kardeşim bunu 2015 ten beri yapmayan yoktu ve YouTube algortiemasına göre boş tavana trafik gönderen vietnamlılar gördüm ama sen anca onların yaptığını hayal dünyan ile yapacakmış vaadi yapan birisin şimdi çıkar moda şu kadar para gönder diye millete ahkam keser. Hele görelim Bi sen modereatör birisine vaadettiğin şeyleri gönder de biz teyit edelim. Milleti sabahlara kadar tutmuş konuyu açtım şimdi birşey var mı diye yine boş muhabbet.
Sen boş yapma....ama yazdıklarımdan faydalan
DİREK SON MESAJA GELEN ARKADAŞLAR İÇİN KONUYU ÖZET GEÇİYORUM.
1) KİMSE BİRŞEY DEN ANLAMAZ
2) BUNLAR ÇOK DETAYLI KONULAR
3) BUNLARI SONRA ANLATACAM
4) HERŞEYİN KRALI BİZİZ AMA NASILL YAPTIĞIMIZI SÖYLRMEYİZ.
NOKTA
Güzel yazmışsınız. Dün bir yorumum da benim oldu. Maalesef şunu yanlış yapıyoruz. Biri bir bilgi verdiği zaman onu görevi gibi biliyoruz. Halbuki nacizane bilgilerini paylaşmış bile olabilir. Mesela Gelişmiş Özelliklerle ilgili verdiği bilgi benim şahsen işime yaradı.
Bir de artık her yer bilgiyle dolu. Ben 2009 yılından beri online sektörün içindeyim. Ey Allah'ım ne günlerdiTıkla para kazan, anket doldur para kazan deyiminin çıktığı yerden beridir bir şeyler yapmaya çalışıyorum. O zamanlar millet bilgisizdi çok paralar kaptırıldı. XTicaret, XProje girişimlerinin önlerindeydim. Ne oldu, kapandı gitti
Şimdi ise bir bilginin üzerine az bir düştüğün zaman kesinlikle bir şeyler elde ediyorsun. Açıkçası bir de tecrübe ettiğim bir şey varsa o da bedava peynirin fare kapanında olduğu. Bende arada bilgilerimi paylaşıyorum ama çuvalla da vermiyorum. Vermemem de gerekiyor aslında. 1 bilgiden 1000 bilgi çıkarmayı öğrenmemiz gerekiyor. Bazen bir bilgi diğer bir çok bilginin de kapısını açacaktır. Sadece o bilgiye ait yapbozları birleştirmek gerekiyor.
Ben hocamızın verdiği bilgileri takipte olacağım. Umarım herkes için yeni girişimlerin kapısı olur bu verilen bilgiler.
ücretsiz mi bu site oyunla ilgili birsey yokmu
Soruya bakher kategoriden topluluk var...hatta yeni kanalım var..bana destek olun diye yeni youtube kanallarına destek olan kitle bile var...detaya girersem çıkamam...fener berabera kaldı yas tutmak istiyorum
Yası sonrada tutatariz hep birlikte 4k saati doldurmak kolay dedigin site buydu ozaman
bu sadece yüzde 10 u devamı sonra....devamı özgüncülerle![]()
Bende özgünum agam kendim cekiyorum oyun videolarini facecamli cekicem artik pk actiracam iste önemli olan trafik ckemek
bana çok uzak bu konu...gta 5 fail sahneleri falan çek....prestige clips e gönder seni onure etsinler....2-3k trafik gelir zaten...
cekerim sikinti yok prestige ne oluyor tam sitesini veririsen
Yası sonrada tutatariz hep birlikte 4k saati doldurmak kolay dedigin site buydu ozaman
Reddit diyip geçmeyin hocam. Aylık ortalama giriş rakamı yaklaşık 2 milyar ki bunun yarısı Amerika. Aslında bir post oradan tutturulabilirse hocamızın dediği gibi iyi bir trafik akışı olabilir.
Reddit diyip geçmeyin hocam. Aylık ortalama giriş rakamı yaklaşık 2 milyar ki bunun yarısı Amerika. Aslında bir post oradan tutturulabilirse hocamızın dediği gibi iyi bir trafik akışı olabilir.
hocam benim oyun kanali incelermisin zaten trafik abd ama shorts şuanda ben normal video attigimda hic izlenim gelmiyor nerdeyse anlamadim hic
Ben ne anlatıyorum siz ne yazıyorsunuz....ya kafana mısır nişastası sür tarakla kepek diye tara kuruyunca günde 1000 dolar basarsın....hala oyun demiyor musun.seninle yarın özel ilgilenecem
---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:50 ----------
bi de dm'fe 93$ kaldı. Onu nasıl 100 üstü yapıp alırız
yapabilirsen 50$'lık kısmı sana vereyim..
Harbi beni süresiz banlar mısınız.
İşte işin zaten zor kısmı o. Shorts videolarının dna'sı zaten çokça görüntülenme alma üzerine. Bu durum insanları yanıltıyor. Mesela benim weight loss üzerine bir kanalım var. Shorts videoları 10 binlerce görüntülenme almışken normal yaptığım videonun izlenme sayısı 2-3 ki weight loss çok zor bir kategoridir. Şunu yapman gerekiyor. Anahtar kelime analizi yaparak videolar oluşturmalısın ve rakip araştırması yapmalısın. Maalesef youtube ile bir yerlere gelmek bugünden kesinlikle mümkün değil. Shorts videolarınız yanında her gün normal videolar da atmaya çalışın. Hocamızın dediği reddit tarzı sitelerden de görüntülenme almayı başarabilirseniz kanalınız çok daha hızlı yükselmeye başlayacaktır.
Facebook gruplarını kullanabilirsiniz. Kayıt olduğunuz grupların ilgisini çekecek seviye de videolar yaparak bunu paylaşabilirsiniz. Mesela genellikle facebook gruplarının yöneticileri direk reklam yapılmasını sevmezler. Ama metni şu şekilde düzenleyip paylaşırsanız daha duyarlı olacaktır.
" Merhaba, youtube da sürekli takip ettiğim bir kanalın bugün paylaştığı video benim çok hoşuma gitti. Sizin de seveceğinizi düşünerek burada paylaşmak istedim "
Kendince metin düzenlemeyi yapabilirsin. Gruptaki post paylaşımlarına da bakarak onlardan örnek alabilirsin.
İnstagram, kesinlikle burada da bir hesabınız olsun. Burada da reels var mesela. Shorts gibi oda. Ordan da paylaşım yaparak takipçi kazanabilir ve günlük attığınız videoları hikaye de paylaşarak takipçi ve izleyici kazanabilirsiniz. Aynı zaman da hashtag üzerinden de takipçi çekebilirsin.
Benim param var, 3-5 harcama yapabilirim derseniz instagram da influencer reklamlarını öneririm. Hesapların takipçi sayısına göre isteyecekleri bir tutar olacaktır. Son zamanlardaki güncel tutarları bilmiyorum ama bunu yaparsan kesinlikle pazarlık yap. Çünkü indirim yapıyorlar genellikle.
Google Ads ve facebook Ads üzerinde de reklam verebilirsin. Ama işte kanalınız yurtdışı odaklı olduğu için günlük harcayacağın tutar biraz fazla olabilir ama Google Ads üzerinden youtube videonuzun reklamını yapabiliyorsunuz.
Pinterest kesinlikle öneririm. Pinterest üzerinden yakın bir zaman da online mağazam için çalışmalar yapmıştım. Şunu söyleyebilirim. Daha ilk ayında videolarının izlenmesini sağlayabilirsin. Dikine videolar yaparak ve canva'da bir de o videolara kapak tasarımı yaparak daha dikkat çekici hale getirebilirsin. Pinterest de video pinlerin de çok güzel etkileşim alınabiliyor. Hatta ilk işin uğraştığın ya da uğraşmak istediğin oyun ya da kategoriyle ilgili kısa bir araştırma yap. Emin ol aklına çok güzel fikirler gelecektir.
Aklıma gelen bunlar
---------- Spam Engelliyici 21:11 ---------- Önceki Mesaj 21:08 ----------
Hocam verdiğin örnekler deBen bazı durumlar için şunu derim. Milyon dolar kazanacağımı bilsem yine de yapmam diye.
![]()
- Babanızın mesleği nedir ?
+ Babam benim kafasına yoğurt sürerek saçını tarıyor. Saçı da yok ama işte öyle
Dediğinizi anlıyorum ama kuruşunuz olmaması beni şüphelendiriyor. Yoksa sizin de mi saçınız yok![]()
aynen yok ...protez kullanıyorum ben...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.