Abi ilan al sat da dolandırıldım.2000 tl para gönderdim birine 17k aboneli full özgün aylık 900 tl kazanan bir kanal için..adam engelledi..kredi çekmiştim..kanal linki bu ..yardımcı olur musun ?
Olamam olabilsem inan olurdum...isim soy isim şehir ver yeter...ilan al sat da böyle binlercesi var sürekli duyuyorum...bunlar yani bu kanal arkası ekran görüntüleri kime ait bilişyor musun ?
ytpara da kanal satmak isteyen düzgün adamlara.. analytic isteyip onları oralarda kendi kanalı gibi satmak için tezgah kurmuş ergen dolu orası..vaktim olsa onlarla ayrı ilgilenecem
---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------
Aslında anlattım herşeyi..yt dışında herşey sonraki konum

---------- Spam Engelliyici 02:39 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------
=) nasıl uygun görürseniz cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor olacam İyi geceler.
illaki cevaplarım iiii geceler

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:13 ----------
vietnamlı yamlarlar anlamısın diye çok özel birşey paylaşacam :
her gördüğünüz yumuşak ğğğyi silin siz..
onlar bunu :
I will share something very special so you can understand Vietnamese yams:
Erase every soft tissue you see..
böyle convert edecekler kendi diline

Para kazanması açık kanallarınıza sanatçı rozeti alın...*** da 200 tl ye yapanlar var..sizde yapabilirsiniz.çok kolay..sizi attığınız her içerikte benzer şarkılarda öneriyor..benzer başlıklarda da yani..yapıştırın geçin

---------- Spam Engelliyici 03:30 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------
ğğğğ yi koymayı unutmuşum o ayrı tabi

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 03:30 ----------
Bot abone bot izlenim kanal mı daha hızlı yürür özgün kanal mı spam yapsak yani abi ?
Bot kanala özgün video ile proje yapıp index beklersen aylarını alır...ama elinde trafik varsa o eşiği 15 günde aşarsın...ama sağlam trafikle saatlik 1k izkenim falan olmalı..normalde sittim sene göz atma önerilen gelmez vermez yt....mantık şu aslında izlenim çektiğinden daha çok etkileşimi doğal olarak alırsan kanalı salar..
trafiğin varsa bot kanalda makbul yani..yoksa ve özgün yapacaksan bot kanal hikaye...(şimdi linç yerim o da ayrı tabi

)
---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:40 ----------
Günlük ödeme yapan partnerler var demiştiniz link paylaşır mısınız hocam
çok zor değil ki "pay for day youtube mcn" gibi salak saçma bir ingilizce ile bulabilirsiniz.
Top Youtube Networks!
gibi gibi ama sadece özgüne
---------- Spam Engelliyici 04:15 ---------- Önceki Mesaj 03:53 ----------
günde 10 dolar kazanmam için bir yöntem var mıdır ?
anlattım ama yoruldum da..her gün sifonu çekerek video paylaşsan bile günde 10 dolar kazanabileceğin subredditler var redditte....önce reddit i bir anla..sonra dua edeceksin bana
---------- Spam Engelliyici 04:23 ---------- Önceki Mesaj 04:15 ----------
Valla duacınız abi amazonu ne zaman anlatacaksın
Amazon muş, etsy miş, yok yaprak site yapıp cross shipping miş falan...olm yt de üreteceğin içerikten ömür boyu para kazanmak varken..stok riski...kargosu ..otu boku müşteri hizmetleri olan platformlarla ilgili bilgi isteme çabanızı anlayamıyorum...bu arada e-ticaretin tr de ki ilk 5 duayninden biriyim...
---------- Spam Engelliyici 04:35 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------
CPA ne oldu abi hani anlatacaktın

Valla bana cpa ile falan gelmeyin yeter artık ..
yaw ne diye adamlara yıllarca sömürecekleri trafik ile insan gönderip amme hizmeti yapalım...ne o 1000 indirmeye 300 dolar üzeri veriyorlarmış..ben size gerçekten bişey öğretememişim.1 milyon indirilmiş bir aplikasyonun kaç para ettiğiniden haberiniz var mı ?..100k kişide 1k indirilme olsa mesela 300 dolar..kendi özgün videonuza ingilizce içerik tabiki 3 dk üzeri...100k da 300 dolar verecek yt zaten..ve ömür boyu azala arta gidecek.. bu soruları cevaplamıyorum artık bilginiz olsun
---------- Spam Engelliyici 04:53 ---------- Önceki Mesaj 04:35 ----------
Topluluk izleni satmak istiyorum nasıl fiyatlandırırım ?
Analytic - daha fazla göster (altta) -en sağda diğer çeneklere bas - en alttaki gönderiyi seç...48 saatte bir rapor at al paranı biçtiğin izlenim bedeli ile
---------- Spam Engelliyici 05:13 ---------- Önceki Mesaj 04:53 ----------
Tiktokta hesapları olup yt de hesabı olmayan kişilerin videolarını paylaşsam bir kanalda para kanzamayı açabilir miyim ?
Kimliğine güzel bürünüp tiktok logoları savefrom.net ten logosuz indirip yükleyerek yt ye yapabilirsin. evet