Spamle ilgili herşeyi burada toplamaya karar verdim .spam can falan değil artık :)

Quick Video render diye bir arkadaş paylaşmıştı...o çok pratik veya camtasia da proje dosyası oluşturacaksın...

---------- Spam Engelliyici 02:34 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

Beyler Netflikşşş saatim geldi..soru falan olursa yarın müsait olunca cevaplarım..ben kaçar

hocam bu kedi köpek aslan compilation vs hayvan içerikli kanallar iş yaparmı para kazanma acılır mı veya acık kanala atsakk kapanır mı ?

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION];

Short videolardan youtube dışı nasıl kazanç sağlayabiliriz.
Cpa, Affiliate vb. yöntemler için

amazon ve cpa için fikir istiyoruz hocam forumca.

Migrostan 5 kg lık en ucuz mamalardan alıp sokak hayvanlarını besle...linkleri redditte ilgili subredditlere at...sadece 1k dolar sözünü ben veriyorum....iyi produksiyon yaparsan sen bile şaşırırsın kazançlara ;)

Bunu yapmayı düşünüyorum. Sokağımızda bir ablamız maşallah 20 30 tane kedi besliyor :)

Bunu yapmayı düşünüyorum. Sokağımızda bir ablamız maşallah 20 30 tane kedi besliyor :)

ben ve kardeşimde aynı şekilde yıllardır kedi köpek besliyoruz sokakta.videoya çekmek,paylaşmak 1 kez olsun aklıma gelmedi valla :D aslında güzel,özgün videolar çıkar o işten gerçektende.

Madde 1 - Parayı hemen bulmak için güncel çalışacaksınız..
Amerika saati ile yaşayacak ....gerekirse uyumayacaksınız..
Madde 2 - Videoları çok iyi render yapacaksınız...yüzde 30 üzeri eşleştiğinizde ödeme alamazsınız.
Madde 3 - para kazanması açık kanal elde etmek için güncel videoların sonuna kendi özgünlerinizi koyup şartları tamamlayınca düzenleme kısmından kırpacaksınız...72 saat sonra onaya göndereceksiniz.
Madde 4 - kesinlikle zoomla gececeksiniz...algoritma şöyle çalışıyor...her 7 sn de 4 sn zoom...3 sn normal görüntü...tillahı yakalayamaz...ses eşleşenini aşmak..kolay zaten...onu ayrı anlatacam...çerçeve falan hikaye bundan sonra...
Madde 5 - Çok para kazanıp şımarmak yok....neden ? çünkü her 2 ayda bir güncelleme yapıyor yt deki beyaz yakalılar.
Madde 6 - işin aslı trafik...trafik alt yapısı oluşturacaksınız ..onu sonra anlatacam....misafirlerim geldi :)
. Merhaba iki haftadan fazla zaman geçti ses eşleşen hakında bilgilerinizi paylaşacaktınız. Unuttunuz mu yoksa hala sıra gelmedi mi

ben ve kardeşimde aynı şekilde yıllardır kedi köpek besliyoruz sokakta.videoya çekmek,paylaşmak 1 kez olsun aklıma gelmedi valla :D aslında güzel,özgün videolar çıkar o işten gerçektende.

Homeros hocamın dediği gibi uygularsanız bence en kötü mamalar bedavaya gelir. Kazan kazan misali herkes kazanır 😀

hocam bu kedi köpek aslan compilation vs hayvan içerikli kanallar iş yaparmı para kazanma acılır mı veya acık kanala atsakk kapanır mı ?

bunlarla para kazanmayı açamazsın..yani yt den derleme videolarla...ama iyi renderla para kazanman kapanmaz o ayrı ..

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:30 ----------

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION];

Short videolardan youtube dışı nasıl kazanç sağlayabiliriz.
Cpa, Affiliate vb. yöntemler için

Kazanç sağlamak için 10k üzeri abone yapıp topluluktaqn dilediğn siteye gönderim yapabilirsin ..onu daha önce anlattım zaten..ya da kımi olarak en çok syredilen shorts videoun yorumlarına ilk yorumu pinleyerek

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

amazon ve cpa için fikir istiyoruz hocam forumca.

anlatacam bu konuyu daha sonra ama para yt de ...anlatacam mutlaka ama

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------

. Merhaba iki haftadan fazla zaman geçti ses eşleşen hakında bilgilerinizi paylaşacaktınız. Unuttunuz mu yoksa hala sıra gelmedi mi
bahsettiğin olay spam ile ilgili çok az ömrü kaldı ama anlatacam ilk fırsatta..özgüne dönsek :)

---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

Homeros hocamın dediği gibi uygularsanız bence en kötü mamalar bedavaya gelir. Kazan kazan misali herkes kazanır 😀

:) eyw

---------- Spam Engelliyici 02:12 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------

Abi bazı kanallar zoomlu spam yapıyor senin anlattığın gibi 4 aydır para kazanmaları açık..ben yapınca 1 hafta dayanmıyor ?
Abicim sen muhtemelen günlerdir ne paylaştığımı okumadın..atıyorum yakın çekim ağız asmr yemek videosu paylaşanların videolarını 5 sn de 2 sn zoom yapıyorsundur seni yakalayamaz..ama sen tom cruise un filmini söylediğim oranda zoomla geçemezsin..ağız hepimizde aynı ağız..ama tom cruise bildiğin nft :) yakalar tabi

---------- Spam Engelliyici 02:19 ---------- Önceki Mesaj 02:12 ----------

Senden esinlenip 1400 tl ye kanal aldım ...daha birinci gününde para kazanması kendini tekrar eden içerikten kapandı...var mı bir cevabın ?
Uslübunu ayrı seni ayrı seviyorum..
Kanalına bakmadan ne yaptığını söyleyeyim..Öyle robot seslendirme ile fox haberlerin slaytlarını yapamazsın...elli bin tane site var bu hizmeti veren...bu başkasının içeriğini kopyaladığın için para kazanman kapanma olayı değil..kendi içinde tekrarlanan dan dolayı kapanma bu çpk sonraki mevzu...onuda anlatacam

---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------

Bu konuyu bana gönül koyup yalandan gizli sekmeden üyeliksiz girenleride biliyorum okumak için :) ne gerek varsa

Hep Anlatıcam diyor aç kaldık tersoya bağladık anlat da gözünün yağında pirzola pişirdiğim
:) :)

bunlarla para kazanmayı açamazsın..yani yt den derleme videolarla...ama iyi renderla para kazanman kapanmaz o ayrı ..

---------- Spam Engelliyici 01:33 ---------- Önceki Mesaj 01:30 ----------

Kazanç sağlamak için 10k üzeri abone yapıp topluluktaqn dilediğn siteye gönderim yapabilirsin ..onu daha önce anlattım zaten..ya da kımi olarak en çok syredilen shorts videoun yorumlarına ilk yorumu pinleyerek

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:33 ----------

anlatacam bu konuyu daha sonra ama para yt de ...anlatacam mutlaka ama

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:34 ----------

bahsettiğin olay spam ile ilgili çok az ömrü kaldı ama anlatacam ilk fırsatta..özgüne dönsek :)

---------- Spam Engelliyici 01:36 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

:) eyw

Merhaba. Ömrü az kalmışsa daha fazla bekletmeden paylaşmanız sevindirici olur. Yaptığım içerikler ses hariç tamamı bana ahit seste daha önce youtube kesinlikle yüklenmemiş içerikler den oluşuyor. Yinede kanallarımın iki güne pk kapanıyor geçen ay farklı bir yöntem denedim bir ay gitti kanallar. Şimdi bulduğum yöntem işe yine yaramıyor. Ses eşleşme render bunlarla hiç işim olmadı gerek yoktu zaten ama şimdi anlamadığım bir şekilde kanallarım kapanıyor iki güne şuan adsense baktım kazançlar yansıma mış pk açtığım kanal hariç o yansımış 4 haneli olan 5 haneli kanalar yansıma mış buradan da ayrıca üzgünüm bilgilerinizi keşke bir sene önce paylaşsaydınız şahsen yazdıklarınızı çoğu deneme yanılma yöntemiyle öğrendim ve bana çok pahalıya mal oldu diyebilirim çok uzattım kusura bakmayın. Eyer youtube bir okul olsaydı siz o okulun profesörü olurdunuz şimdi bu doğrultuda size bir kaç soru sormak istiyorum. Playlist konusunda sizinle hemfikirim ve yaklaşık bir senedir 100 taneye yakın var bende yani kitle var yüklediğim gibi izlenme alır. Bunu farklı şekillerde kazanca dönüştüreblirmym 2 =) içerikleri yaklaşık en az bir saat haliyle çok fazla reklam koyuyorum bu durum pk kapanmasına etkisi varmdır 3=> pk yeni açılan kanala hemen içerik yüklemek mantıklımıdır. Yada bir kaç gün bekledikten sonramı yüklemek mi mantıklı 4=> PK Giden kanalların adsenseye yansıması için yapacağımız birşey varmı mesala video sonunda yada başında etiket ve açıklama gibi. 5=> içeriklerim de genelde fotoğraflarda animasyon yapıyorum. Ve sürekli kendini tekrar edecek şekilde oluyor meditasyon kanallarda görmüşsünüzdür. 6=> pk açtırmak için video sonunda özgün içeriğinizi koyun demişsiniz ben bunu geçen sene benzerini yapmıştım . İçerik bana aitti ses değil sesi değiştirmek istemiştim tam olmamıştı öyle bırakmıştım sesle ilgili bu manada yapılacak birşey varmı video uzun olduğu için yt müzikleri bir yerden sonra olmamıştı son olarak birşeyi sona saklamıştım ama unuttum=) hatırlasam yazarım. Çok uzun yazdım tekrardan kusura bakmayın.

Abi ilan al sat da dolandırıldım.2000 tl para gönderdim birine 17k aboneli full özgün aylık 900 tl kazanan bir kanal için..adam engelledi..kredi çekmiştim..kanal linki bu ..yardımcı olur musun ?

Olamam olabilsem inan olurdum...isim soy isim şehir ver yeter...ilan al sat da böyle binlercesi var sürekli duyuyorum...bunlar yani bu kanal arkası ekran görüntüleri kime ait bilişyor musun ?
ytpara da kanal satmak isteyen düzgün adamlara.. analytic isteyip onları oralarda kendi kanalı gibi satmak için tezgah kurmuş ergen dolu orası..vaktim olsa onlarla ayrı ilgilenecem

---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

Hep Anlatıcam diyor aç kaldık tersoya bağladık anlat da gözünün yağında pirzola pişirdiğim
:) :)

Aslında anlattım herşeyi..yt dışında herşey sonraki konum :)

---------- Spam Engelliyici 02:39 ---------- Önceki Mesaj 02:36 ----------

Merhaba. Ömrü az kalmışsa daha fazla bekletmeden paylaşmanız sevindirici olur. Yaptığım içerikler ses hariç tamamı bana ahit seste daha önce youtube kesinlikle yüklenmemiş içerikler den oluşuyor. Yinede kanallarımın iki güne pk kapanıyor geçen ay farklı bir yöntem denedim bir ay gitti kanallar. Şimdi bulduğum yöntem işe yine yaramıyor. Ses eşleşme render bunlarla hiç işim olmadı gerek yoktu zaten ama şimdi anlamadığım bir şekilde kanallarım kapanıyor iki güne şuan adsense baktım kazançlar yansıma mış pk açtığım kanal hariç o yansımış 4 haneli olan 5 haneli kanalar yansıma mış buradan da ayrıca üzgünüm bilgilerinizi keşke bir sene önce paylaşsaydınız şahsen yazdıklarınızı çoğu deneme yanılma yöntemiyle öğrendim ve bana çok pahalıya mal oldu diyebilirim çok uzattım kusura bakmayın. Eyer youtube bir okul olsaydı siz o okulun profesörü olurdunuz şimdi bu doğrultuda size bir kaç soru sormak istiyorum. Playlist konusunda sizinle hemfikirim ve yaklaşık bir senedir 100 taneye yakın var bende yani kitle var yüklediğim gibi izlenme alır. Bunu farklı şekillerde kazanca dönüştüreblirmym 2 =) içerikleri yaklaşık en az bir saat haliyle çok fazla reklam koyuyorum bu durum pk kapanmasına etkisi varmdır 3=> pk yeni açılan kanala hemen içerik yüklemek mantıklımıdır. Yada bir kaç gün bekledikten sonramı yüklemek mi mantıklı 4=> PK Giden kanalların adsenseye yansıması için yapacağımız birşey varmı mesala video sonunda yada başında etiket ve açıklama gibi. 5=> içeriklerim de genelde fotoğraflarda animasyon yapıyorum. Ve sürekli kendini tekrar edecek şekilde oluyor meditasyon kanallarda görmüşsünüzdür. 6=> pk açtırmak için video sonunda özgün içeriğinizi koyun demişsiniz ben bunu geçen sene benzerini yapmıştım . İçerik bana aitti ses değil sesi değiştirmek istemiştim tam olmamıştı öyle bırakmıştım sesle ilgili bu manada yapılacak birşey varmı video uzun olduğu için yt müzikleri bir yerden sonra olmamıştı son olarak birşeyi sona saklamıştım ama unuttum=) hatırlasam yazarım. Çok uzun yazdım tekrardan kusura bakmayın.
Vinebaba ben sittim sene bu yazdığından bu kafayla bişey anlamam ...inan yorar beni...yarın okuurm söz

Abi ilan al sat da dolandırıldım.2000 tl para gönderdim birine 17k aboneli full özgün aylık 900 tl kazanan bir kanal için..adam engelledi..kredi çekmiştim..kanal linki bu ..yardımcı olur musun ?

Olamam olabilsem inan olurdum...isim soy isim şehir ver yeter...ilan al sat da böyle binlercesi var sürekli duyuyorum...bunlar yani bu kanal arkası ekran görüntüleri kime ait bilişyor musun ?
ytpara da kanal satmak isteyen düzgün adamlara.. analytic isteyip onları oralarda kendi kanalı gibi satmak için tezgah kurmuş ergen dolu orası..vaktim olsa onlarla ayrı ilgilenecem

Vinebaba ben sittim sene bu yazdığından bu kafayla bişey anlamam ...inan yorar beni...yarın okuurm söz

=) nasıl uygun görürseniz cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor olacam İyi geceler.

Sürekli ne kadar render alsamda telif yiyorum...içerik sahibi beni nasıl buluyor ?
Maliyetli işler bunlar ...para kazanması ucuzundan açık bir kanal bulacaksın...özgün evde çektiğin videoalrı o kanala atacakcaksın...sonra başka kanala render alıp alıp test edip videolar atacaksın...2 günde bir para kazanması açık kanalının telif kısmından bakacaksın yüzde kaç eşleşmeişsin...sonra daha iyi render alacaksın falan filan

---------- Spam Engelliyici 03:07 ---------- Önceki Mesaj 02:44 ----------

Sahte Telifi nasıl kaldırım ?
Eskiden kaldırıyorduk gerçek telifleri bile coyright@youtube a maskeli maillerle ...şimdi kaldırmazsın yani en azından ben bilmiyorum ....ama sahte telif yememeği anlattım

---------- Spam Engelliyici 03:13 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

=) nasıl uygun görürseniz cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor olacam İyi geceler.

illaki cevaplarım iiii geceler ;)

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:13 ----------

vietnamlı yamlarlar anlamısın diye çok özel birşey paylaşacam :
her gördüğünüz yumuşak ğğğyi silin siz..
onlar bunu :
I will share something very special so you can understand Vietnamese yams:
Erase every soft tissue you see..
böyle convert edecekler kendi diline :)
Para kazanması açık kanallarınıza sanatçı rozeti alın...*** da 200 tl ye yapanlar var..sizde yapabilirsiniz.çok kolay..sizi attığınız her içerikte benzer şarkılarda öneriyor..benzer başlıklarda da yani..yapıştırın geçin :)

---------- Spam Engelliyici 03:30 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------

ğğğğ yi koymayı unutmuşum o ayrı tabi :)

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 03:30 ----------

Bot abone bot izlenim kanal mı daha hızlı yürür özgün kanal mı spam yapsak yani abi ?
Bot kanala özgün video ile proje yapıp index beklersen aylarını alır...ama elinde trafik varsa o eşiği 15 günde aşarsın...ama sağlam trafikle saatlik 1k izkenim falan olmalı..normalde sittim sene göz atma önerilen gelmez vermez yt....mantık şu aslında izlenim çektiğinden daha çok etkileşimi doğal olarak alırsan kanalı salar..
trafiğin varsa bot kanalda makbul yani..yoksa ve özgün yapacaksan bot kanal hikaye...(şimdi linç yerim o da ayrı tabi :))

---------- Spam Engelliyici 03:53 ---------- Önceki Mesaj 03:40 ----------

Günlük ödeme yapan partnerler var demiştiniz link paylaşır mısınız hocam
çok zor değil ki "pay for day youtube mcn" gibi salak saçma bir ingilizce ile bulabilirsiniz.
Top Youtube Networks!
gibi gibi ama sadece özgüne

---------- Spam Engelliyici 04:15 ---------- Önceki Mesaj 03:53 ----------

günde 10 dolar kazanmam için bir yöntem var mıdır ?
anlattım ama yoruldum da..her gün sifonu çekerek video paylaşsan bile günde 10 dolar kazanabileceğin subredditler var redditte....önce reddit i bir anla..sonra dua edeceksin bana

---------- Spam Engelliyici 04:23 ---------- Önceki Mesaj 04:15 ----------

Valla duacınız abi amazonu ne zaman anlatacaksın
Amazon muş, etsy miş, yok yaprak site yapıp cross shipping miş falan...olm yt de üreteceğin içerikten ömür boyu para kazanmak varken..stok riski...kargosu ..otu boku müşteri hizmetleri olan platformlarla ilgili bilgi isteme çabanızı anlayamıyorum...bu arada e-ticaretin tr de ki ilk 5 duayninden biriyim...

---------- Spam Engelliyici 04:35 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------

CPA ne oldu abi hani anlatacaktın :)
Valla bana cpa ile falan gelmeyin yeter artık ..
yaw ne diye adamlara yıllarca sömürecekleri trafik ile insan gönderip amme hizmeti yapalım...ne o 1000 indirmeye 300 dolar üzeri veriyorlarmış..ben size gerçekten bişey öğretememişim.1 milyon indirilmiş bir aplikasyonun kaç para ettiğiniden haberiniz var mı ?..100k kişide 1k indirilme olsa mesela 300 dolar..kendi özgün videonuza ingilizce içerik tabiki 3 dk üzeri...100k da 300 dolar verecek yt zaten..ve ömür boyu azala arta gidecek.. bu soruları cevaplamıyorum artık bilginiz olsun

---------- Spam Engelliyici 04:53 ---------- Önceki Mesaj 04:35 ----------

Topluluk izleni satmak istiyorum nasıl fiyatlandırırım ?
Analytic - daha fazla göster (altta) -en sağda diğer çeneklere bas - en alttaki gönderiyi seç...48 saatte bir rapor at al paranı biçtiğin izlenim bedeli ile

---------- Spam Engelliyici 05:13 ---------- Önceki Mesaj 04:53 ----------

Tiktokta hesapları olup yt de hesabı olmayan kişilerin videolarını paylaşsam bir kanalda para kanzamayı açabilir miyim ?
Kimliğine güzel bürünüp tiktok logoları savefrom.net ten logosuz indirip yükleyerek yt ye yapabilirsin. evet

Arkadaşlar, müzik lisanslayarak kazanma yönteminde , %90 müzik lisansını iptal ediyorlar, bunu bir çözümü var mı veya yapılan bir hatadan dolayı mı müzik lisansı iptal ediliyor ,
Bu konuda bilgisi olan var mı ?

Arkadaşlar, müzik lisanslayarak kazanma yönteminde , %90 müzik lisansını iptal ediyorlar, bunu bir çözümü var mı veya yapılan bir hatadan dolayı mı müzik lisansı iptal ediliyor ,
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Şikayet üzerine iptal ediliyor...sadece muzik melodi ile o iş yürümüyor..artık söz beste istiyorlar...yani sanatçı sesi..şarkı söyleyen biri...ve bu kişinin o muziği yüklemeden önce açılmış instagram hesabı..twitter hesabı vs..bunların dışında göze çarpacak parayı kazanırsanız parayı alamaz sınız...halbuki yt o music mcn lere ödediği halde..bu bahaneyle size ödemezler

---------- Spam Engelliyici 03:32 ---------- Önceki Mesaj 03:10 ----------

Ben bunu okuyup okuyup bişey anlamıyorum...özeti ne bu konunun yardımcı olayım

Bu muzik işine ben ciddi taktım abi ne önerirsin nasıl parayı almayı garanti ederim
Valla ben devam ediyor olsaydım..Pop muzik sanatçıları ile anlaşma yapardım..bitiklerle ...isim tam yazamayacam ama mesela y**ca evcimik , ne bileyim o ses türkiye de parlamı,,ş, ama bitmş elli tane sanatçı ile...bitmişler zaten :) ayda 20k dolar bassan yüzde kırk versen hepsi kabul eder...eski register sanatçı onlar..sony muziğe bağlı falan filan...kabul etmeyen salaktır ;)

---------- Spam Engelliyici 03:16 ---------- Önceki Mesaj 03:11 ----------

Senin dediğin gibi yaptım şu içerikte xxxxxxxx zoom in zoom out normalde 5 günde para kazanması kapanan kanalım 3 haftadır açık :)
:) o içerikte bu bahsettiğim yçntemle kapanmaz o kanalın para kazanması kolay kolay...herkes anlasın diye tiyo vererek yazıyorum...herkesin kolu bacağı ağzı burnu neredeyse aynı...nasıl eşleşsin ;)

---------- Spam Engelliyici 03:23 ---------- Önceki Mesaj 03:16 ----------

:) hayda shorts spam yeni başlıyor

---------- Spam Engelliyici 03:44 ---------- Önceki Mesaj 03:23 ----------

Abi bişey soracam bazı unutulmuş kanallar var muzik kullanmışlar 30 sn falan intro ama kullandıkları muzik youtube library de yok. O muzikleri tescil ettirsem o videolardan gelir elde edebilir miyim ?
Edebilirsin..tescilden sonraki tüm gelirler sana yazar. :) sen nasıl onun yt kütüphanede olmadığını tespit edebildin o muamma tabi...ama öyle her gördüğün milyon izlenimli video artık düşündüğün gibi izlenmiyordur o ayrı..he birde 400 doları falan geçince muzikte kazancını ödemiyorlar kolay kolay...Bunlar daha önce düşünüldü yapıldı da ;)

Spam video muydu hocam izlenme sayısı kaçtı?

Aynen spam di ...yani tioktok ta hesabı olup youtube da kanalı olmayan birinin videolarıydı...önemli olan bu zaten...6 günlük hareketin geliri bu..saatlik 360k şu an ..muhtemelen bir sonraki ay 6-7k dolar verecekler ..o zaman max 3k izlenim görmüş geceleri

---------- Spam Engelliyici 04:01 ---------- Önceki Mesaj 03:49 ----------

Abi şu kanalı bir inceler misin ? ben bu içerikleri üretebilirim bana trafik desteği verir misin ?
Cansın ama arapça başlıklı içeriklerle ilgilenmiyorum..ikimizide yorar..saçmalık zaten..amerika kanada izlenimi arapça başlığın altında değersizleştiremem..arapça ne yapsan tutar bunu forumun yarısı biliyordur muhtemelen..çok üzgünüm

merhabalar verdiğin bilgiler için tşk benimde bir sorum olacaktı elimde Quick Video Render programı var zoom out nasıl yapacağız tam anlamadım anlayacağım dilden anlatırsan sevinirim mesela programda böyle sayılar var ne yapmam lazım

video zoom ayarı

kaç saniye içinde

kaç saniye zoom

zoom miktarı ne yapmam lazım şimdiden tşk ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri