Spm Network

A
  • Kullanıcı abab115
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

abab115

Guest
Özelliklerimiz;
Mevcut Networklerin sağladığı tüm imkanları sağlamaktayız,
Kesinti oranı %30
Adımızdanda belli olduğu gibi Spam Network Spam çalıştığınız kanallarıda bağlayabilirsiniz.
Ödemeleriniz Music Nationals Tarafından yapılır her. paypal ödemeleri 10-15 arası banka ödemeleri 15-25 arasında gerçekleşir.
Ödeme limitleri paypal 1 dolar üstü western union ve banka ödemelerinde 150 dolar üzeri olması gerekmekte.
Canlı destek için : SKYPE: *********** cep *************

ALIM İÇİN KANAL ŞARTIMIZ;
KISA BİR SÜRELİĞİNE TÜM KANALLARINIZI ALIYORUZ...

KANAL BAĞLAMAK İÇİN:****************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Partnerliği de herkes açmaya başladı. :) Yakında herkes kendi partnerliğini açıp kendi kanallarını sokacak içine. :)

%30 arkadaşlar tüm kanallarınızı şart olmadan alıyoruz ve spam kanallarınızıda bağlıyoruz... Şirketleşenlerin telif haklarını koruma altına alabiliyoruz...

herkes mnationstan neden alıyor ? arkadaşlar lifeden alında artık farkınız olsun :)

herkes mnationstan neden alıyor ? arkadaşlar lifeden alında artık farkınız olsun :)

Aynen life yada Quizden alinda tum kanallarimiz feda olsun gecirelim.M.N buyuk ihtimal Awe gibi olucak o yuzden bence artik kanallari M.N gecirmeyin arkadaslar :)

mn network diğer networklere göre spam kanal ödemeleri daha esnek olduğu için music nationals

Aynen life yada Quizden alinda tum kanallarimiz feda olsun gecirelim.M.N buyuk ihtimal Awe gibi olucak o yuzden bence artik kanallari M.N gecirmeyin arkadaslar :)

tercih meselesi mühim olan tercihleri mn den yana yapmak , bu sitede çoğu kişi spam çalısıyor music nationals spam konusunda diğer networklere göre daha esnek blok konusunda diğer networklere göre daha esnek. dashboard var, life girebilmek için belli abone izlenim istemekte ama şuan için öle bir koşul aramıyoruz. lifede benim şahsi kanallarım var idi patır patır bloke koyuldu ... ama tekrar söylüyorum tercih sizlerin...

tercih meselesi mühim olan tercihleri mn den yana yapmak , bu sitede çoğu kişi spam çalısıyor music nationals spam konusunda diğer networklere göre daha esnek blok konusunda diğer networklere göre daha esnek. dashboard var, life girebilmek için belli abone izlenim istemekte ama şuan için öle bir koşul aramıyoruz. lifede benim şahsi kanallarım var idi patır patır bloke koyuldu ... ama tekrar söylüyorum tercih sizlerin...

Sirf ilgi cekmek icin yalan soyleme bari yahu bu kadarda olmaz. Life kimin kanalina bloke koymus ki seninkine bloke koysun? Ayrica nerde mnationun esnekligi bu ay herkesin odemesi bloke oldu sen neden bahsediyorsun? :D

esnek hocam esnek öyle esnekki bazen esneklikten vermiyor bile :)

bakın şimdi ben polemiğe girmek istemiyorum. zoominde 10 kanalın 10nuda blok yiyebilir, lifede 10 kanalın 7 si , mn de 10 kanalın en fazla 5 i yer. en az sizin kadar çogu networku denedim. inan burdan alacagım %5 komisyona ihtiyacım yok kanallardan çift haneli kazancım bana çok fazla yeterli geliyor ve ramazanlık ayı boş kaldım ve mn yi denedim ödememde sıkıntı olmuyor benimde önerim mn network....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri