Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izleyenler den birsizdemi acaba sorun başka kimsede oldumuyorumum pek iyi değildi iptv ilk yraı birinci yayında ses geriden geliyodu 2.yarı hiç açılmadı.Serkan abi ref oldu diye aldım ama pişman oldum açıkcası.gsvid den izlemek zorunda kaldım.
neyse gs yendi ya yeter![]()
Arkadaşlar @iptvcccamfull isimli arkadaş güvenilir bir arkadaşdır.Bu konuda içiniz rahat olsun.
yorumum pek iyi değildi iptv ilk yraı birinci yayında ses geriden geliyodu 2.yarı hiç açılmadı.Serkan abi ref oldu diye aldım ama pişman oldum açıkcası.gsvid den izlemek zorunda kaldım.
neyse gs yendi ya yeter![]()
bendeki tek izleyemeyen müşterim sizsiniz sonuc olarak bir problem olabilir sizdeki sistemde iade ederim arkadaş isterseniz benle iletişime gecerseniz
teşekkürler
---------- Mesaj saat 06:55:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:52:21 civarında gönderildi. ----------
cok cok cok özür dilerim cevap veremedim arkadaşlardan malum dün cok yoğundum
smart tvlerde izlenir markalar lg, samsung
---------- Mesaj saat 07:12:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:55:26 civarında gönderildi. ----------
Bana skype den ulaşır sanız yardımcı olmaya calışırım ligtv ve dsmart vardır ntvsmart
Skype bilgim
[email protected]
Arkadaş bu bilgileri neden skype'den vermek için diretiyorsun ? Herkes birer soru sormuş neredeyse. Hepsine ilk mesajınızı editleyerek cevap versenizde, durmadan aynı sorular sorulmasa nasıl olur ?
Hocam şuan sorulan sorulara cevap verdim zaten özelden mesaj atan arkadaşlara şuan cevap veremedim için dedim mesaj atılmıyor benden
Kesintisiz yayın kalitesi ve üstüne üstelik derbi maçı izlenme keyfi bu ara ne kadar kart çıktı öyle
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki hocam anladımda , siz yinede ilk mesajınızda en çok sorulan soruları maddeler halinda yazsanız daha sağlıklı olur diye düşündüm. Hayırlı işler dilerim
Test üyeliği alıp dünkü maçı iyi bir şekilde izleyebildim diyen var mı?
hocam pm atarmısınız denemek isterim açıkcası böyle bir imkan sağlarsanız memnun olurum
Ben bu bişi yapıpta işinde dürüst olana rastlayamadım size nasıl güvenicez?
Ben bu bişi yapıpta işinde dürüst olana rastlayamadım size nasıl güvenicez?
Maçi sorunsuz izledimTest üyeliği alıp dünkü maçı iyi bir şekilde izleyebildim diyen var mı?
Selam arkadaslar, ben 3 aydan beri kullaniyorum bi sorun olmadi simdiye kadar.
iptvcccamfull arkadasin skype sürekli açik, her zaman ulasabiliyoruz.
Maçi sorunsuz izlemdim
Cokk teşekkür ederim yorumuz için
Hocam lig tv deneme alabilirmiyim bir de sadece maç varken mi oluyor ?
Fiyatı da pm atarsanız sevinirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.