SPORLİNK temin edlilir 100 kanallı

• Kullanıcı Anason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Cevap: SPORLİNK temin edlilir 30 kanallı

Kesintisiz yayın kalitesi ve üstüne üstelik derbi maçı izlenme keyfi bu ara ne kadar kart çıktı öyle :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yorumum pek iyi değildi iptv ilk yraı birinci yayında ses geriden geliyodu 2.yarı hiç açılmadı.Serkan abi ref oldu diye aldım ama pişman oldum açıkcası.gsvid den izlemek zorunda kaldım.

neyse gs yendi ya yeter :)

yorumum pek iyi değildi iptv ilk yraı birinci yayında ses geriden geliyodu 2.yarı hiç açılmadı.Serkan abi ref oldu diye aldım ama pişman oldum açıkcası.gsvid den izlemek zorunda kaldım.

izleyenler den birsizdemi acaba sorun başka kimsede oldumu

çok aradım ip tv linklerini fakat bulamadım bi türlü.

fiyatını bende alabilirmiyim.

bendeki tek izleyemeyen müşterim sizsiniz sonuc olarak bir problem olabilir sizdeki sistemde iade ederim arkadaş isterseniz benle iletişime gecerseniz
teşekkürler

---------- Mesaj saat 06:55:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:52:21 civarında gönderildi. ----------

cok cok cok özür dilerim cevap veremedim arkadaşlardan malum dün cok yoğundum

smart tvlerde izlenir markalar lg, samsung

---------- Mesaj saat 07:12:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:55:26 civarında gönderildi. ----------

Bana skype den ulaşır sanız yardımcı olmaya calışırım ligtv ve dsmart vardır ntvsmart
Skype bilgim
[email protected]

bendeki tek izleyemeyen müşterim sizsiniz sonuc olarak bir problem olabilir sizdeki sistemde iade ederim arkadaş isterseniz benle iletişime gecerseniz
teşekkürler

---------- Mesaj saat 06:55:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:52:21 civarında gönderildi. ----------

cok cok cok özür dilerim cevap veremedim arkadaşlardan malum dün cok yoğundum

smart tvlerde izlenir markalar lg, samsung

---------- Mesaj saat 07:12:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:55:26 civarında gönderildi. ----------

Bana skype den ulaşır sanız yardımcı olmaya calışırım ligtv ve dsmart vardır ntvsmart
Skype bilgim
[email protected]

Arkadaş bu bilgileri neden skype'den vermek için diretiyorsun ? Herkes birer soru sormuş neredeyse. Hepsine ilk mesajınızı editleyerek cevap versenizde, durmadan aynı sorular sorulmasa nasıl olur ?

Arkadaş bu bilgileri neden skype'den vermek için diretiyorsun ? Herkes birer soru sormuş neredeyse. Hepsine ilk mesajınızı editleyerek cevap versenizde, durmadan aynı sorular sorulmasa nasıl olur ?

Hocam şuan sorulan sorulara cevap verdim zaten özelden mesaj atan arkadaşlara şuan cevap veremedim için dedim mesaj atılmıyor benden

Hocam şuan sorulan sorulara cevap verdim zaten özelden mesaj atan arkadaşlara şuan cevap veremedim için dedim mesaj atılmıyor benden

Peki hocam anladımda , siz yinede ilk mesajınızda en çok sorulan soruları maddeler halinda yazsanız daha sağlıklı olur diye düşündüm. Hayırlı işler dilerim

Test üyeliği alıp dünkü maçı iyi bir şekilde izleyebildim diyen var mı?

Kesintisiz yayın kalitesi ve üstüne üstelik derbi maçı izlenme keyfi bu ara ne kadar kart çıktı öyle :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyurun izleyen arkadaşımızın yorumu

---------- Mesaj saat 08:35:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:31:35 civarında gönderildi. ----------

Peki hocam anladımda , siz yinede ilk mesajınızda en çok sorulan soruları maddeler halinda yazsanız daha sağlıklı olur diye düşündüm. Hayırlı işler dilerim

Düzenleme yaptım hocam 1. Konumda sizede teşekkür ederim ilginiz için iyi günler

sorunsuz Kesinlikle şişirme yorum yapmıyorum ciddi anlamda asla donma olmadan maç başladıgı andan bitimine kadar donmadan ve net bir goruntu ve net ses kalıtesı ıle maçı tum aile izledik :) işin hakkını veriyor bır çok iptv denemelerımın sonucunda aldıgım test yayını sonunda full paket almış bulunmaktayım.. alacak arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun..

hocam pm atarmısınız denemek isterim açıkcası böyle bir imkan sağlarsanız memnun olurum

Ben bu bişi yapıpta işinde dürüst olana rastlayamadım size nasıl güvenicez?

Ben bu bişi yapıpta işinde dürüst olana rastlayamadım size nasıl güvenicez?

Selam arkadaslar, ben 3 aydan beri kullaniyorum bi sorun olmadi simdiye kadar.
iptvcccamfull arkadasin skype sürekli açik, her zaman ulasabiliyoruz.

Maçi sorunsuz izledim

Selam arkadaslar, ben 3 aydan beri kullaniyorum bi sorun olmadi simdiye kadar.
iptvcccamfull arkadasin skype sürekli açik, her zaman ulasabiliyoruz.

Maçi sorunsuz izlemdim

Cokk teşekkür ederim yorumuz için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri