Srhttsdmr Tarafından dolandırıldım Başkaları dikkatli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nicomedya

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Pc ye format attıgım için önceki yazışmalarım silnmiş,ama para gönderdigime dair dekontlar elimde mevcut,olay geçen ay serhatın bana 2 site var 200tl alalım, kelimesinde googlede ön sayfada dahada geliştiririz para kazanırız istersen iyi fiyata sonra satarız demesiyle başladı.bana wepmasterde satıldıgını siteyi benim dışardan şans oyunlarına 200tl yatırmam gerektigini ve siteyi daha dogrusu siteleri alacagımızı söyledi 2site neyse aldık güya düzenleme vs yapıyor bana ne şifre ne kullanıcı adı vermedi,seo yapılacak biri 60tl yapıyor diye benden bi 60tl daha aldı sonra bi 100tl gönderdim benim için misliye para yatırması için benim ing bank şans oyunlarını kapatmış o yüzden 60tl yatırdı bana bi 40 50tl lazım verebilirmisin demişti bende kalan 40tl ona bıraktım, en son şüphelendim ve siteleri satmak istedigimi söyledim tamam ilan verdim dedi wepmastere bana da ver şifre vs bende vereyim ytoara r10 dedim geçiştirdi hep en son adsense ödemeleri yakın abi ben alıyım ay sonu dedi tamam dedik ay sonu s.a as site işi nooldu alıyormusun napıcaz yada şifre vs ver satayım dedim adam o gün bugün cevap bile vermiyor ne yazıkkı.hep açık.
ayrıca birkerede paypala para yatırması için 200tl göndermiştim 150tl yatırmış abi kredi kartı kesiyor dedi onu saymıyorum bu kredi kartı 50tl kesmez herhalde.ayrıca bi 50tl yine gönderdik abi o hesaba gönderdin para gitti kredi kart kesti dedi. ayrıca adams007 nicli semih bereket isimli arkadaşında parasını vermedi abi konuya benide yaz dedi o yüzden yazıyorum nicke çalışması yaptırdı 700tl parasını vermedi çocugun başka arkadaşlar dikkatli olsun bu arkadaşa karşı.. allah korkusu varsa dürüsce cevap versin.

abi üzüldüm valla. aslında yanlış anlama ama söyle bişey söylicem insanlara kolay güveniyorsun. umarım zararını giderir bu arkadaş ama gidermessede siteleri geri vermezze buradan belirtki satmaya kalkıştıgı zaman r10 veya webmaster sitesinden müdahale edelim .

siteleri nasıl temin ettiginini alıcı diger insanlara söyleyelim

o 50 tlde hesap işletim ücretidir muhtemelen onuda sana ödetmiştir:)

Dün bendende biri 40-50 tl paraya ihtiyacı olduğunu söylemişti ? Aynı kişimi acaba verdiğiniz isimle olsun skypedeki ekli adıyla olsun uyuşmuyor isimleri..

Tam tarihini hatırlamıyorum fakat 2 ay önce yumi'nin verdiği linkteki arkadaşı banlamıştım. Sizden bahsedip çok samimi arkadaş olduğunuzu söylemişti.

o olması lazım evet bi grup vardı orada muhabetimiz oluyordu skaype de şu an banlı görünmüyor

Kusura bakma ama halen böyle insanların bir kaç güzel cümle kurup sizi ikna edebilmesine hayran kalıyorum hele ki böyle bir devirde. Her şeyden haberimiz varken. Nasıl bir şeydir ki o kişinin yaparız abi, ederiz abi gibi cümlelerine yenik düşülüyor anlam veremiyorum yine de Geçmiş olsun.

Aslında iyi biri gibi gözüküyodu bana bir kaç konuda yardımcı olmuştu demekki dış görünüşe inanmamak gerekiyor.

Geçmiş olsun temiz kalpli olmak kaybettiriyor bu dönemde bunu bilmek lazım insanları iyi seçmek lazım bu yüzden. Eğer elinde kayıtlı konuşmalar ödeme dekontları vs. varsa tavsiyem bilişim şubeye suç duyurusunda bulunmanız. Bu gibi insanların ortalıkta çoğalmaması için en başında indireceksin kafalarına.

Maalesef insanlara güven olmuyor.. Niche çalışma yaptım ve baya bi kazanç sağladım 700TL emeğimin üstüne yattı yapacak bir şey yok Allah yedirmesin..Hiçbir şekilde cevap da vermiyor ulaşılamıyor da kendisine

Arkadaş ağır konuşucam kimse kusura bakmasın. Bu nasıl bir karaktersizlik şerefsizliktir ? Bu tip insanlarin yaşamaya hakkı yok gerçekten yok. Nasıl bu kadar vicdansız insafsız olabiliyorlar ya? Adamdan 200 lira para isteyip parayı alıp ortadan tüyüyorsun. Benimde çok yakın olmadığım mahalleden bir arkadaşım başının belada olduğunıu söylemişti. Telefonumu satıp 600 lira borç verdim çocuğa çocuk taşınmış adresini telefonunu değiştirdi 3 yıl önce yalan oldu o para. Nasıl zor bir durum çok iyi anliyorum. Sen gene 200 liraya falan yırtmışsın. Sıkma canını 3-4 günlük youtube parası. Ders olmuş olur. 50 100 lira üzeri meblalarda internetten alışveriş yapma kimseyle.

ben gerçkten bunu konuyla birlikte bunu çok daha iyi anladımki
öyle kolay kolay kimseye güvenmeyeceksin
konuda bahsi geçen arkadaşlara çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
bu konuda yazdıklarınız bana bir ders oldu
benimde böyle bir anım olmuştu 50 Tl pisi pisine gitmişti

Geçmiş olsun hocam.Milletin cebinde ki 3 kuruşu da umut tacirliği yaparak gözdüken haysiyetsizler var bence hocam elinizden ne geliyorsa yapın mahkemeyse mahkeme ama yanına kar kalmasın bu yaptıkları

Ben olsam bu işin peşini bırakmam. O arkadaşın foruma girdiği IP'lerden adres bulunabilir eğer Moderatörlere rica ederseniz.

Para yatırdığınıza dair, dekont vs da varsa direk savcılığıa şikayet ederim.

Hani vicdanı olan insan, zaten o parayı yiyemez, böyle bişey yapmaz ama bu gibi tipler için idari yollara kesinlikle başvurmalı.

Lütfen bu dediklerimi uygulayın ve kendisine de bi şekilde belirtin. Cidden çok üzüldüm, geçmiş olsun.

Pc ye format attıgım için önceki yazışmalarım silnmiş,ama para gönderdigime dair dekontlar elimde mevcut,olay geçen ay serhatın bana 2 site var 200tl alalım, kelimesinde googlede ön sayfada dahada geliştiririz para kazanırız istersen iyi fiyata sonra satarız demesiyle başladı.bana wepmasterde satıldıgını siteyi benim dışardan şans oyunlarına 200tl yatırmam gerektigini ve siteyi daha dogrusu siteleri alacagımızı söyledi 2site neyse aldık güya düzenleme vs yapıyor bana ne şifre ne kullanıcı adı vermedi,seo yapılacak biri 60tl yapıyor diye benden bi 60tl daha aldı sonra bi 100tl gönderdim benim için misliye para yatırması için benim ing bank şans oyunlarını kapatmış o yüzden 60tl yatırdı bana bi 40 50tl lazım verebilirmisin demişti bende kalan 40tl ona bıraktım, en son şüphelendim ve siteleri satmak istedigimi söyledim tamam ilan verdim dedi wepmastere bana da ver şifre vs bende vereyim ytoara r10 dedim geçiştirdi hep en son adsense ödemeleri yakın abi ben alıyım ay sonu dedi tamam dedik ay sonu s.a as site işi nooldu alıyormusun napıcaz yada şifre vs ver satayım dedim adam o gün bugün cevap bile vermiyor ne yazıkkı.hep açık.
ayrıca birkerede paypala para yatırması için 200tl göndermiştim 150tl yatırmış abi kredi kartı kesiyor dedi onu saymıyorum bu kredi kartı 50tl kesmez herhalde.ayrıca bi 50tl yine gönderdik abi o hesaba gönderdin para gitti kredi kart kesti dedi. ayrıca adams007 nicli semih bereket isimli arkadaşında parasını vermedi abi konuya benide yaz dedi o yüzden yazıyorum nicke çalışması yaptırdı 700tl parasını vermedi çocugun başka arkadaşlar dikkatli olsun bu arkadaşa karşı.. allah korkusu varsa dürüsce cevap versin.

Tek kurusun kalmaz bende rahat ol elimizi eteqimizi cektik netten işe basladık bazıları gibi tuzumuz kuru olmadığından dolayı 3 gün yazdın cevap alamadın 4. gün böyle oldu :) ayıptır aldıqın sitelerden benim cıkarım neydi de ben onlarla uğraşıyordum ... napabiliriz diye sorduğunda babamın oğlumuydunda geceli gündüzlü anlatıp birseyler yapmaya çalışıyorduk 2-3 güzel muhabbetimiz vardı abi demiştik değilmi ... sen bi online olda merak etme ne siten ne paran kalacak bende

Maalesef insanlara güven olmuyor.. Niche çalışma yaptım ve baya bi kazanç sağladım 700TL emeğimin üstüne yattı yapacak bir şey yok Allah yedirmesin..Hiçbir şekilde cevap da vermiyor ulaşılamıyor da kendisine

Al güzel kardesim buda sana olan cevabım ... zaten anlasıldıqı uzere ben sana sen benim kapımada dayansan kafama silahda dayansan sana senin bana yapmıs olduqun calısmaların parasının elime ulasacaqı zaman ödemeni yapıcaqımı söylemiştim .

şimdi illakki parama yattı diyorsun yazıyoruz cevap vermiyor diyorsun öylemi

burdan yaptığın çalışmayıda açıklıyımda millette bir kac bişiler kapar belki ;)

arkadasın çalısma yapmak için benden istedikleri sadece 4 tane kanal (mail ve şifre değil)
sadece kanal adı

arkadas aksam iştenmi geliyor okuldanmı bilmiyorum saat 7-6 civarı gelior sabahdan aksam 6-7 ye kadar adsense de bi kıpırdama yok arkadas o günün raporunu istediğinde adsense e giriyorum sabahtan aksama kadar 1 dolar kazanç olan adsense olmus 60 dolar
sizce bu adam sadce benden kanal adı alarak nasıl yaptı bunları ?
Browserstack.com mu yoksa Tor mu
4c9acf89ea41c9a5ce67c8dda9282d45.png

buda bu 1 haftalık calısmanın reklam istatislikleri (Cekinmeyin siz güzel yorumları olanlar konuya, siz bi cevap verin de arkadasında gözü gönlü acılsın )

123c04ca8f5313da233b0dfc618d4e9c.png

56b8bc38cabc615bb0010c2adeed5dd9.png

a8e3824720fa8c5f4301eb9e1878f7d2.png

41bf4f91fe2c74650b2166c25952b259.png

2 yıldır ne hikmetse 3 adsensesinide kapatmamışlar . güzel peki ben senin haramına ortak olmak zorundammıyım ?

gizlimiz saklımız yok iş güc sahibi olduk kimseden de kacmıyoruz güzel düşünceleriniz için herkeze teşekkürler ...

---------- Mesaj saat 20:25:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:11:45 civarında gönderildi. ----------

bu arada unutmadan ...

daha dün adamın arkasından atıp tutup bügün koltuqunun altına alan adam sensin dahada ortada düzenbaz arıorsun :)

Nicomedya da bir kusur göremedim... daha önce illegal bir çalışma yaptığı söylensede mesajda ne yazıkki emin olamıyorum!

adams007 nickli arkadaşın yaptığı ortada... tahmin etmek çok zor değil ve bu gibi bir kazancı ya da ticareti ne bu frm da barındıyoruz ne de çanak tutuyoruz...

Kendisi süresiz uzaklaştırılmıştır...

Srhttsdmr nickli arkadaş, nicomedya ile ilgili ticaret problemini gidermen için 3 gün süre veriyorum...

Sorunun giderildiği zaman mutlaka pm ile bilgi vermenizi rica ediyorum konu takibimde...
Ve bu konuda bir uyarı... Adsens bu gibi ödemeleri yapar fakat unutmayın imzalamış olduğunuz sözleşmede adsense yaptığı ödemeyi 30 gün içerisinde geri isteme hakkı olduğu maddesi yer almakta...

Çakallığın alemi yok...

Konu kilit!

Arkadaş hala daha nicomedia nın maduruyetini gidermemiştir...
İyi niyetten şuphe etmemek elde değil.

Süresiz uzaklaştırıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri