Stem Digital Ödemeleri 15 Temmuz'a erteledi !

Bende dediğim gibi burada şahsi olarak yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Ve bu yaptığımın da doğruluğunu savunuyorum.
Netice aldığım için istediğim tek şey şuydu buraya yazarken. Ben aldım Oh Çok Şükür dediysem.
Bu formda ki 18 yaşındaki arkadaşımında, 45 yaşındaki abim diyeceğim insanın da ödemelerini almasıydı. Ama gene ortaya karışık bir durum olmuş.

Ben paramı aldım çok şükür. İsteyen bu duruma "abeyy" diyerek alaycı şekilde yaklaşır. İsteyen de başka bir şey der. Ama benim istediğim tek şey. Paramı almaktı ve oldu da. Burada 3 aydır tüm para bekleyenlerin de bu emeline ulaşmasını diliyorum. Bu yüzden yazdım.

Arkadaşlar ben üç ay fala beklemedim Almanya paypal olduğu icin her ay düzenli ödendi sadece bu ay bir gecikme var bende art niyetli olmayalım diyorum adamin bir sorunu var belliki sanırım er yada geç ödeyecek bence biraz daha sabır ve iletişim halinde olan arkadaş ve hublarin güzel bir dille ara ara hatırlatma yapmaları lazım

Küfürle müfürle bir yere varılmaz boşuna günaha girmeyin

Geçmişse yada geçecekse birisi iletişime bu hub arkadaşlar olması lazım sanırım üçü beşi 15i 25 i derken ay sonu oldu hala bişey yok

Partnerdeki kimse ödeme almamış hocam facebook sayfalarında herkese ayın 31'inde ödeme yapıcaz diye açıklama yapmışlar

bunlarin forumda bu kadar hubu olmalarina ragmen hala kimsenin net bir sey soylememesi zaten sonucu belli ediyor bence bosuna bekliyoruz

bunlarin forumda bu kadar hubu olmalarina ragmen hala kimsenin net bir sey soylememesi zaten sonucu belli ediyor bence bosuna bekliyoruz

söylenecekler söylendi hocam.aynı şeyi kaç defa yazalım ya da ayın 31 i gelmeden kaç defa daha partnere soralım...bundan sonra yapılacak 31 ine kadar beklemek ve sonrasında birlikte hareket edeceklerle bir yol çizmek...tutturmuşsunuz bir hub gidiyorsunuz.

ayrıca hangi hub da kanalın var.söylede bilelim....hangi huba gelişmelerden haber vermemiş.herkes gerektiği kadar çaba gösteriyor.

Son düzenleme:
Bugün de birşey değişmez, stem facebook hesabında ödemelerin gelecek günlerde yapılacağını yazmış. Yani yine yedirdiler.

Hukuken ne yapılır bilemem fakat toplu olarak harekete geçelim. Herkes birer tane kanalını kapattırsın veya başka şeyler... Ama bunların canını incitmek lazım.

Hello, payment will be sent in the next few days, thanks for your patience

21 saat önce facebook hesabından bunu yazmış

We fully understand the long wait and the importance of you being paid on time but we truly apologize for the situation. However in the really near future everything will improve and be even faster to future payouts. June's payments are are expected to be completed unfortunately by the 5th of September but July's Paypal payments are expected to be complete by the 11th of September, so only just 6 days after! Payoneer payments will be even faster than this. This is due to Bank of America causing Stem Digital major issues with wiring funds ultimately closing Stem Digital's account. We have sorted out the issue and we are working with Chase bank now so no need to worry about these problems any longer. Everything will be even faster then they were before. Apologies for the delays.

Yeni Mail

Bugün büyük ihtimalle pp ler başlayacak.(davidin dün söyledği) rahat olun

David den mesaj var hocam;

We fully understand the long wait and the importance of you being paid on time but we truly apologize for the situation. However in the really near future everything will improve and be even faster to future payouts. June's payments are are expected to be completed unfortunately by the 5th of September but July's Paypal payments are expected to be complete by the 11th of September, so only just 6 days after! Payoneer payments will be even faster than this. This is due to Bank of America causing Stem Digital major issues with wiring funds ultimately closing Stem Digital's account. We have sorted out the issue and we are working with Chase bank now so no need to worry about these problems any longer. Everything will be even faster then they were before. Apologies for the delays.

:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri