Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorunların nedeni ve cevapları bu konudaki yorumlarda olabilir mi?
http://www.ytpara.com/yerli-network...konusu-pp-wmz-iban-odemeleri.html#post1386571
ben partneri foruma açmayı hiç düşünmedim.Böyle bir olay niye sadece benim başıma geldi onu da anlamadım
[MENTION=13845]original[/MENTION] daralll abi ile alakası yok hocam. ben zaten daralll abi aracılığıyla bağladım kanalı. 4 kanalım vardı. üçüne ödeme aldım. birine alamamıştım. onda da 1,900 küsür$ vardı içinde. bir haftadır mail atıyorum skype, face, kendi sitelerinden yazıyorum salladıkları yok. daralll abi de saolsun yardımcı olmaya çalışıyor ama adamlar ödemedikkten sonra daralll abi ne yapsın.
[MENTION=13218]aragon[/MENTION] kanalları atmadılarsa hocam zaten scam amaclı silmemişlerdir hublıgı.Umarım dediğiniz gibidir.
Arkadaşlar [MENTION=12033]daralll[/MENTION] ile alakası yok.Skypeden konuştum tüm kanallar bana ait olduğu için hubluğu sildiğini söylüyorlar.
Bakalım diğer ay parayı ödiyecekler mi
hocam öncelikle geçmiş olsun. yorumları tek tek okudum. ve şu yorumunuz üzere şunu sormak istiyorum.
şayet, kanallar sizin olmasaydı sıkıntı olmayacakmıy dı?
hocam öncelikle geçmiş olsun. yorumları tek tek okudum. ve şu yorumunuz üzere şunu sormak istiyorum.
şayet, kanallar sizin olmasaydı sıkıntı olmayacakmıy dı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.