Şu Videoyu İzleyin Gerisine Siz Karar Verin

Bu Millet gezi parkından sokulecek agaclara ayaklanıyorda bodrumda manisada antalyada cesmede vs gıbı tatıl bolgelerınde yuz bınlerce agacların yok edılıp yerlerıne 5 yıldızlı otel yapıldıgında kımsenın sesı cıkmıyordu .. Lutfen gaza gelıp ulkemıze ayaklanmayalım dıs guclerın ıstedıgını yapıyorsunuz suankı suriye fılıstın ırak afganıstan cecenıstanın basına gelenlerı bızımde basımıza gelmesını ıstemıyorsanız lutfen DURUN ....

Ya birakin bu polis mudahalesini sunu bunu hepsi hikaye abi.Adamlari ne yaptilar ne ettiler bi halka karsi kotu gosteremediler,iste ellerine bir agac firsati gecti ortaligi ayaga kaldiriyorlar.

Su pkk olayi durdukdan sonra sokaklardaki butun olaylarin bas yonetmeni CHP ve Chp ye bagli orgutler.

Ataturk zamanindan bu yana su ulkede yapilmis bu kadar hizmeti yapan baska biri varsa yazsin sunlar yapmisti diye.Yani Savundugum filan yokda ,biz avrupada bile artik yabancilardan Turkiye konusu konusulunca hayretlerle konusuldugunu duyar olduk,imrendiklerini duyar olduk.Yani Bunlar bos muhabbet,tek derdi bu sokaklara dokulen insanlarin ( 100/95'i) akp ye karsi halki ayaklandirmak.Agaci kim ne yapsin...

Agaci savunan adam,kaldirimlari sokuyor,milletin is yerlerine zarar veriyor, bu mu agaci dogrulugu hakki hukuku savunan protesto ?????

Bu Millet gezi parkından sokulecek agaclara ayaklanıyorda bodrumda manisada antalyada cesmede vs gıbı tatıl bolgelerınde yuz bınlerce agacların yok edılıp yerlerıne 5 yıldızlı otel yapıldıgında kımsenın sesı cıkmıyordu .. Lutfen gaza gelıp ulkemıze ayaklanmayalım dıs guclerın ıstedıgını yapıyorsunuz suankı suriye fılıstın ırak afganıstan cecenıstanın basına gelenlerı bızımde basımıza gelmesını ıstemıyorsanız lutfen DURUN ....

maksat gerginlik yaratmak değilmi ormanda yangın cıksa hadi söndürmeye desen hiç biri gelmez bunların.

Ya birakin bu polis mudahalesini sunu bunu hepsi hikaye abi.Adamlari ne yaptilar ne ettiler bi halka karsi kotu gosteremediler,iste ellerine bir agac firsati gecti ortaligi ayaga kaldiriyorlar.

Su pkk olayi durdukdan sonra sokaklardaki butun olaylarin bas yonetmeni CHP ve Chp ye bagli orgutler.

Ataturk zamanindan bu yana su ulkede yapilmis bu kadar hizmeti yapan baska biri varsa yazsin sunlar yapmisti diye.Yani Savundugum filan yokda ,biz avrupada bile artik yabancilardan Turkiye konusu konusulunca hayretlerle konusuldugunu duyar olduk,imrendiklerini duyar olduk.Yani Bunlar bos muhabbet,tek derdi bu sokaklara dokulen insanlarin ( 100/95'i) akp ye karsi halki ayaklandirmak.Agaci kim ne yapsin...

Agaci savunan adam,kaldirimlari sokuyor,milletin is yerlerine zarar veriyor, bu mu agaci dogrulugu hakki hukuku savunan protesto ?????

Abi olayları pek takip edememişsin... İlk önce olay tarihi parkın korunmasıydı herkesin anısı olan bi yer orası benim dahi... Adamlar adam gibi oturup eylem yapıyorlardı sonra hükümet zaman kaybetmemek için dayanamadı polis'e emir verdi çadırlar bir gece ansızın yakıldı gaz bombaları kafalara hedef alınarak atıldı. Sen böyle orantısız güç kullanırsan ve bu ülkede hükümeti istemeyen %50 kesim varsa park elbette kıvılcım olur bahane olur. Bu ayaklanma 3-5 ağaç için değil evet bu ayaklanma %50 lik kesimin yani hiçde azımsanmayacak bir kesimin artık dolmasıdır. Yurtdışından ülke güzel gözüküyor galiba ama gelip yaşamak lazım :)

Olay ağaçtan çıkalı 1 gün geçti. Geçtiğimiz günler yaşanan olaylarında bu ayaklanmaya bir katkısı oldu bu sayede büyüdüde büyüdü geziparki bunu başlatan kıvılcım oldu belki birşeyler döndüğü doğrudur ama şu anda yapılan herşey geçmiş dönemde olanların sorumluları yüzündendir.

Adam Facebookta paylaşmış konunun en güzel açıklaması o "Alkolu yasakladın ayıldık. Şimdi ayran içtik ayrı düştük" :)

Yapılan hizmetler hizmetler .... bana da bunlar hikaye geliyor.

Adam siz 200 bin kişi toplarsanız ben 2 milyon kişi toplarım diyor. Siz ne yaparsanız yapın ben orayı yıkacağım, sizi takmıyorum, kolluk kuvvetlerimle sizi dağıtırım diyor açık açık, bu baskıya isyan ediyoruz, ediyorum.

Yok Akp'imiş yok Chp'imiş oymuş buymuş ne halleri varsa görsün.

serkan abi burdan söylemek istemiyorum ama özeldende atamıyorum yeni konu açtım bakarmısınız sizin fikirleriniz benim için önemli

Yurtdışından ülke güzel gözüküyor galiba ama gelip yaşamak lazım :)

Sen gel yurtdisinda bi yasa daha dogrusu 1 ay bi kal o begenmedigin Turkiyeye donmek icin herseyinden gecersin.

Konunun detayini bilmem,yani dedigin dogru ve saygi duyuyorum haklilarda o konuda ama iste bizim Milletimiz iyilik yapayim derken kotuluge sebeb oluyor.
Ya daha 10 gun oldu Reyhanlidaki bombalamanin ustunden geceli.Orda ap acik Suriye destegi cart curt cikti,yani sen bize karisma bizde sana karisiriz diyor,bizimle ugrasacak vaktin olmaz kendi ic islerindeki sorunlardan diye goz dagi veriyor Turkiyeye.Boyle bir durumda sen tutupda bu tur eylemleri yaparsan illaki dis gucler olsun icdeki hainler olsun boyle seyleri firsat bilir.

Bu ulkede hukuk var yasa var, gir mahkemeye ver,ugras vs.Bu gosteride onlarca vekil,parti baskanlari vs vardi,hic birininmi kuvveti yetkisi yok bu isi durduracak,isteseler kralini yaparlarda boylesi daha islerine geliyor.

Bu videoyu izledinizmi bilmiyorum alaycı konuşmalar yada açıklamalar. Kısaca diyorki ben kararımı verdim isterse 70 milyon gelsin o proje oraya yapılacak...
Herşeyi bir kenara bırakın ayaklanmayı yada ağaçları bu kadar insan yaralanmasına rağmen bu kadar ölü olmasına rağmen bu proejenin yapılması niye bu kadar önemli ? Polisleri geri çekip projeyi iptal edebilirlerdi ama bu gerekçeye göre başka birşeyler döndüğü belli oluyor açıkca karışık durumlar işin içinden çıkılmıyor düşündükçe farklı sorulara yöneltiyor.

Gezi Parkında neler oluyor? - (Bir Diktatörün Seslenişi) - YouTube

Sen gel yurtdisinda bi yasa daha dogrusu 1 ay bi kal o begenmedigin Turkiyeye donmek icin herseyinden gecersin.

Konunun detayini bilmem,yani dedigin dogru ve saygi duyuyorum haklilarda o konuda ama iste bizim Milletimiz iyilik yapayim derken kotuluge sebeb oluyor.
Ya daha 10 gun oldu Reyhanlidaki bombalamanin ustunden geceli.Orda ap acik Suriye destegi cart curt cikti,yani sen bize karisma bizde sana karisiriz diyor,bizimle ugrasacak vaktin olmaz kendi ic islerindeki sorunlardan diye goz dagi veriyor Turkiyeye.Boyle bir durumda sen tutupda bu tur eylemleri yaparsan illaki dis gucler olsun icdeki hainler olsun boyle seyleri firsat bilir.

Bu ulkede hukuk var yasa var, gir mahkemeye ver,ugras vs.Bu gosteride onlarca vekil,parti baskanlari vs vardi,hic birininmi kuvveti yetkisi yok bu isi durduracak,isteseler kralini yaparlarda boylesi daha islerine geliyor.

Abi ben 3 yıl Norveç'te yaşadım Fransayı bilmem ama cennet gibi geçti 3 yılım.
Son olarak hukuk var yasa var demişsin, hepsi hükümetin elinde bilmem farkında mısın? Şuan hükümet BDP de olsaydı CHP de olsaydı hukuk mukuk hepsi hükümete ait olurdu bu işler böyle yürüyor malesef demokrasi öleli çok oldu, polisi devlete şikayet edersen devleti devlete şikayet etmiş olursun

Abi ben 3 yıl Norveç'te yaşadım Fransayı bilmem ama cennet gibi geçti 3 yılım.
Son olarak hukuk var yasa var demişsin, hepsi hükümetin elinde bilmem farkında mısın? Şuan hükümet BDP de olsaydı CHP de olsaydı hukuk mukuk hepsi hükümete ait olurdu bu işler böyle yürüyor malesef demokrasi öleli çok oldu, polisi devlete şikayet edersen devleti devlete şikayet etmiş olursun
Space o 3 yil yasadigin guzel avrupa o avrupa degil artik. :)

Bu mesajindada haklisin kim olursa olsun hukuk onun elinde oluyor yada butun kurumlar ancak istedilermi yaparlardi chp olsun bdp mhp vs ama boylesi daha islerine geliyor.

Bak ben siyaseti severimde oyle cokda kafa yormam.Benim siyasetle bu islerle en son icli disli oldugum zaman cahillik donemim 18 nisan 1999'da Dsp-Mhp'nin sandikdan en yuksek oylari aldigi secimde oldu.

Ben ve benim yasimdaki arkadaslarim,o zamanki bizi doldurusa getiren,gencligin verdigi hevesle saga sola saldirmayi emreden buyuklerin yonlendirmesi ile gecti.Kucuk Moskova olarak bilinen Ankara Tuzlucayir semtinde 14 kisinin ustune yani bizim ustumuze Polisler mermi yagdirdi,kimi yaralandi kiminin ayagi kirildi,kimimizde polisi bicakladik vs.Ve ben hayatimda o kadar ekip arabasini,Zirhli araci bir arada gormedim.8 kisi yakalandik goz altina alindik,Subelerden subelere hoplatildik,Sonra Allah razi olsun,Koray aydin ve Ali isiklar Mhp milletvekilleri bizi cekip cikardilar polislerin kucagindan.Simdi dusunuyorumda cok cahilmisiz,salakmisiz vs vs.

O gun anladimki,bizim gibi,su an sokakda polise tas atan,sopa ceken,isyan eden,kavgayi,bagirmayi,ayaklanmayi ogreten gosteren herkesin bu isten cikari,cikarlari oldugunu.Budunde ayni seyler iste ordaki genclerin basinda.Gencligin verdigi o damardaki gezen hizli kanin etkisinde herkes.Arayada 3-5 provakasyoncu girdimi tamam,herkes ben agayim pasayim diyor,allah ne nerdiyse diyor saldiriyor..

Vallahi bu gunleri yasamis biri olarak sunu diyebilirimki,Polis iyi vursun,iyi gaz SIKSIN,Su SIKSIN ki bir daha bu tur islere girmesinler.Yarin bir gun hepsi gulecek bu olaylara ama sicillerine yedikleri bu leke ile kalacaklar hayatlarinda.

Vallahi bilmiyorum,kesilecek 5 agacsa kessinler,mesele agac meselesi vs degil artik.Orasi bir metropol,dunyanin en buyuk merkezlerinden birisi,illaki guzel seyler yapilmasi gerekiyor,yapilmalida.

Bana belki bu nasil dusunce bu nasil mantik diye yaziklarimdan iclenen yada yuhlayan olabilir ama sunu ustune basa basa belirtmek istiyorum,Bu Turkiye geneli ayaklanma 5 agac icin olduguna siz inaniyormusunuz ? Eger inaniyorsaniz o zaman bu kadar agac seven insana soruyorum..

Bunca yildir yanan ormanlar,yakilan ormanlar,oteller,villalar,binalar yapilmasi icin bicilen agaclar icin nerdeydiniz ? Bende bunu anlamiyorum iste...

Space o 3 yil yasadigin guzel avrupa o avrupa degil artik. :)

Bu mesajindada haklisin kim olursa olsun hukuk onun elinde oluyor yada butun kurumlar ancak istedilermi yaparlardi chp olsun bdp mhp vs ama boylesi daha islerine geliyor.

Bak ben siyaseti severimde oyle cokda kafa yormam.Benim siyasetle bu islerle en son icli disli oldugum zaman cahillik donemim 18 nisan 1999'da Dsp-Mhp'nin sandikdan en yuksek oylari aldigi secimde oldu.

Ben ve benim yasimdaki arkadaslarim,o zamanki bizi doldurusa getiren,gencligin verdigi hevesle saga sola saldirmayi emreden buyuklerin yonlendirmesi ile gecti.Kucuk Moskova olarak bilinen Ankara Tuzlucayir semtinde 14 kisinin ustune yani bizim ustumuze Polisler mermi yagdirdi,kimi yaralandi kiminin ayagi kirildi,kimimizde polisi bicakladik vs.Ve ben hayatimda o kadar ekip arabasini,Zirhli araci bir arada gormedim.8 kisi yakalandik goz altina alindik,Subelerden subelere hoplatildik,Sonra Allah razi olsun,Koray aydin ve Ali isiklar Mhp milletvekilleri bizi cekip cikardilar polislerin kucagindan.Simdi dusunuyorumda cok cahilmisiz,salakmisiz vs vs.

O gun anladimki,bizim gibi,su an sokakda polise tas atan,sopa ceken,isyan eden,kavgayi,bagirmayi,ayaklanmayi ogreten gosteren herkesin bu isten cikari,cikarlari oldugunu.Budunde ayni seyler iste ordaki genclerin basinda.Gencligin verdigi o damardaki gezen hizli kanin etkisinde herkes.Arayada 3-5 provakasyoncu girdimi tamam,herkes ben agayim pasayim diyor,allah ne nerdiyse diyor saldiriyor..

Vallahi bu gunleri yasamis biri olarak sunu diyebilirimki,Polis iyi vursun,iyi gaz SIKSIN,Su SIKSIN ki bir daha bu tur islere girmesinler.Yarin bir gun hepsi gulecek bu olaylara ama sicillerine yedikleri bu leke ile kalacaklar hayatlarinda.

Vallahi bilmiyorum,kesilecek 5 agacsa kessinler,mesele agac meselesi vs degil artik.Orasi bir metropol,dunyanin en buyuk merkezlerinden birisi,illaki guzel seyler yapilmasi gerekiyor,yapilmalida.

Bana belki bu nasil dusunce bu nasil mantik diye yaziklarimdan iclenen yada yuhlayan olabilir ama sunu ustune basa basa belirtmek istiyorum,Bu Turkiye geneli ayaklanma 5 agac icin olduguna siz inaniyormusunuz ? Eger inaniyorsaniz o zaman bu kadar agac seven insana soruyorum..

Bunca yildir yanan ormanlar,yakilan ormanlar,oteller,villalar,binalar yapilmasi icin bicilen agaclar icin nerdeydiniz ? Bende bunu anlamiyorum iste...

Abi güzel konuşmuşsun eyv ama hala olayın 5 ağaç olduğunu sanıyorsun. Emin ol polis sert müdahale etmeseydi o grup elbet toplanır giderlerdi bu olaylar olmazdı... Ama AKP bu tür insan haklarına gelemiyor bunu hepimiz gördük polise tek emirle çat küt giriyorlar zorbacı olmakdan yanalar. Ee sen park korumak isteyen 40-50 öğrenciye orantısız girişirsen AKP karşıtı görüşler ayaklanır ister istemez. Bu olaydan PKK da rant sağlıyor CHP de bu konu doğru ama sen öğrenciye girişirsen olacağı bu ... Tekrar söylüyorum şuan ki kavga 5 ağaç değil polisin orantısız güç kullanması üzerine halkın polise ve doğrusal olarak devlete kan kusmasıdır.

Son olarak
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151575310768880

böyle davranan bir polisi gördükden sonra o polise 3-5 kurşun sıkmak veya bıçaklamak çok mu zor? Ama yapılmıyor taş atanlar var en fazla bırakın oda olsun sana gaz bombası atan polise çiçek atmayacasın herhalde?

Gerçi polise börekde verildi ardından dayak yediler ama olsun;
Börek ikramına biber gazı! - YouTube

izinli yapilan bir gosterimi bu ? Degil gordugum kadari ile,daha konusmaya gerek yok.Kimse izinsiz sokaklara dokulupde,ortaligi karistiracak seyleri yapmaya hakki yok ki zaten biliyorsunuz ulke cok calkantili bir donemden geciyor ve Turkiye dusmanlari boyle seyleri iple cekiyor olsada aralarina karisip olay cikarsak diye.

Gercekden orda agaclari parki savunana helal olsun diyor bende destekliyorum ancak aralarina provakasyoncu tahrikci kisileride alip boyle olaylara sebebiyet veriyorlar.

20 Yildir belki daha fazla istanbulda agac alkomadilar,heryeri kestiler bictiler is merkezleri ,alisveris merkezleri binalar diktiler,o zaman nerdeydi bu toplananlar ??

Birisi bana karşı gelecekse ben ona izin vermem mi? böyle bir şey olsa olsa Halkın 10 yıldır başında duranlara tepkisi olarak adlandırılır.

http://www.swfcabin.com/swf-files/1369851704.swf

nitekim. Kendisini oraya koyan halkı kaale almazlar ise orada kalırlar mı sanırsınız? ben sanmıyorum. tepkilerin arta arta devam ederse ki edecektir inşallah. erken seçime gidilip bu hükümetin gönderilmesi gerekmektedir. asker yok, polis yok. bu erken seçime gitmeyi ancak halk isterse olur.

bence bu hükümetin gözünü artık para bürüdü. evden dışarı çıktığımda oturacak yer yok. herşey vergi herşey para. yazık ki ne yazık.

Bu konu ile ilgili son yorumumdur bu sitede iyi günler dilerim Herkese...

Abi güzel konuşmuşsun eyv ama hala olayın 5 ağaç olduğunu sanıyorsun. Emin ol polis sert müdahale etmeseydi o grup elbet toplanır giderlerdi bu olaylar olmazdı... Ama AKP bu tür insan haklarına gelemiyor bunu hepimiz gördük polise tek emirle çat küt giriyorlar zorbacı olmakdan yanalar. Ee sen park korumak isteyen 40-50 öğrenciye orantısız girişirsen AKP karşıtı görüşler ayaklanır ister istemez. Bu olaydan PKK da rant sağlıyor CHP de bu konu doğru ama sen öğrenciye girişirsen olacağı bu ... Tekrar söylüyorum şuan ki kavga 5 ağaç değil polisin orantısız güç kullanması üzerine halkın polise ve doğrusal olarak devlete kan kusmasıdır.

Son olarak
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151575310768880

böyle davranan bir polisi gördükden sonra o polise 3-5 kurşun sıkmak veya bıçaklamak çok mu zor? Ama yapılmıyor taş atanlar var en fazla bırakın oda olsun sana gaz bombası atan polise çiçek atmayacasın herhalde?

Gerçi polise börekde verildi ardından dayak yediler ama olsun;
Börek ikramına biber gazı! - YouTube

Ya bunlar tabi ters seyler,milleti ayaklandirabilecek sebebler ama Polis ne yapsin.Emir geliyor buyuk yerden oda gorevini yapiyor.Sen bunlari bitirmek istiyorsan,Calis adamlar gibi,dogru soyle,hizmet yap,agzindan cikanla yaptigin bir olsun,Sandikda al asagi et.

Cocuklar gibi sokaklarda milleti ayaklandiran parti baskanlarina vekillerine diyorum bunlari.Adam olsalardida,adam gibi hizmet edip,dogru olup sandikda bunlara cevaplarini verselerdi.Bu halk 3 secimdir bu adamlari basa getiryorsa demekki bunlarin karsisinda adam gibi adam olmadigi icin.

Sokakda bu gosterileri yapanlar hukumeti elestirecegine once bi kendi baskanlarini buyuklerini adam etsin,duzeltsin sandikca Tokati koysunlar ondan sonra.

Bastakinde is yok,sokakdakinde is yok,iste boyle surer gider bu davalar..Allah Polisimize Askerimize Zeval vermesin..

---------- Mesaj saat 16:00:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:38 civarında gönderildi. ----------

Kendisini oraya koyan halkı kaale almazlar ise orada kalırlar mı sanırsınız? ben sanmıyorum. tepkilerin arta arta devam ederse ki edecektir inşallah. erken seçime gidilip bu hükümetin gönderilmesi gerekmektedir.

Rigobert bana soylermisin bu gidince kim gelecek ? kimi basbakan yapacagiz hele goster bi adam gibi adamda yapalim ?? :) :)

Bu adamlar bosunami 2023 diyorlar.2023 e kadar bu adamlar tek basina iktidar aha gorursunuz bakalim.

Chp ye mi oy verecez,kilicdarogluna :) Guldurmeyin,Mhp ye mi :) yada Bdp yemi kime abi adam goster verelim oyu insin gitsin sunlar :)

Ha unutmadan hersey para hersey vergi demissin,Siz vergi gormemissiniz :). Seni nsu sitede sattiginin bile vergisini alirlar avrupada vermede goreyim :). Bulmussunuz bir Ciftlik kafaniza gore at kosturuyorsunuz.Sonrada ulkeyi begenmiyorsunuz.Birakin bu isleri lutfen,Avrupdaki vergi sistemi Turkiyede olsa demekki halk direk kendini oldurup kurtulacak.

1 Paket sigara 7 Euro (18tl)
Normal 55 metre kare :) ev kirasi 400 euro bulabilirsen.
Televizyon vergisi
Ev vergisi
Araba vergisi
Yillik kazanc vergisi
Mazot benzin Tr den farki yok ayni;yiyecek icecek turkiyenin 2-3 kati.
Banka hesabina gireni sen gormeden vergi dairesi gorur,1 kurus eksik bildiremezsin :)
daha saymakla bitirememde,Turkiye cennet bu konuda siz gecin bu vergi ayaklarini. :)

Ha simdi diyceksinki ordada maaslar yuksek :)
Hemn kisaca burdan bahsedeyim,Asgari ucret 1.150 Euro
4 Kisilik bir ailede 1 kisinin calistigini dusunelim..
450 euro ev kirasi
Aylik 400 euro mutfak'kli yetmezde 400 yazalim.
Elektrik su araba sigortasi mazotu vs de 300 de aylik.
Sigara iciyorsan bide gunde 1 paketden 30x7 euro= 210 euro

daha yazsam vay ki vay.2 Cocugunun parasi gelmese bu kisinin her ay 300 euro bu adam ay sonunu birak getirmeyi ayin basinda bunalima girer.

Mesele sadece ağaç meselesi mi eğer öyleyse bunca insan alsın eline birer fidan bulduğu yere diksin.
Ordaki poliste bizim kardeşimiz polise taş atan insanlarda bizim kardeşimiz niye kırıyoruz o zaman birbirimizi.

Atatürk ağaç kesmemek için köşkün yerini değiştirmiş ama o zaman la şimdi bir mi 76 milyon olmuş ülkenin nüfüsü ve her geçen gün de artıyor.
Yok edilen ormanlar da yakılan ağaçlarda sırf otel yapılabilmek için göz göre göre yakılan ormanlar da nerdeydik hepimiz susmadık mı .
Polis haklı mı yaptıklarında sonuna kadar haksız ama ama polisin üzerine yürünürse karışıklık çıkartılırsa onlar ne yapsın.
Ne sağcıyım ne solcuyum ne iktidarı savunan birisiyim.
Şunu da bilmelisinizki biz birbirimizi kırmaya devam ettikçe bu kimin işine gelecek kedinin ciğere baktığı gibi bakan ülkelerin işine gelecek.
Zaten onlarda şu an koltuklarına oturmuşlar keyifli keyifli bizde yaşananları izliyorlardır.

Ya bunlar tabi ters seyler,milleti ayaklandirabilecek sebebler ama Polis ne yapsin.Emir geliyor buyuk yerden oda gorevini yapiyor.Sen bunlari bitirmek istiyorsan,Calis adamlar gibi,dogru soyle,hizmet yap,agzindan cikanla yaptigin bir olsun,Sandikda al asagi et.

Cocuklar gibi sokaklarda milleti ayaklandiran parti baskanlarina vekillerine diyorum bunlari.Adam olsalardida,adam gibi hizmet edip,dogru olup sandikda bunlara cevaplarini verselerdi.Bu halk 3 secimdir bu adamlari basa getiryorsa demekki bunlarin karsisinda adam gibi adam olmadigi icin.

Sokakda bu gosterileri yapanlar hukumeti elestirecegine once bi kendi baskanlarini buyuklerini adam etsin,duzeltsin sandikca Tokati koysunlar ondan sonra.

Bastakinde is yok,sokakdakinde is yok,iste boyle surer gider bu davalar..Allah Polisimize Askerimize Zeval vermesin..

---------- Mesaj saat 16:00:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:38 civarında gönderildi. ----------

Rigobert bana soylermisin bu gidince kim gelecek ? kimi basbakan yapacagiz hele goster bi adam gibi adamda yapalim ?? :) :)

Bu adamlar bosunami 2023 diyorlar.2023 e kadar bu adamlar tek basina iktidar aha gorursunuz bakalim.

Chp ye mi oy verecez,kilicdarogluna :) Guldurmeyin,Mhp ye mi :) yada Bdp yemi kime abi adam goster verelim oyu insin gitsin sunlar :)

Oy vermek herkesin kendi bileceği iş ancak ben Geçen seçimde de HEPAR a verdim. yine aynı partiye vereceğim. Kazanamayacaklardır belki. ama benim oyum her zaman Osman PAMUKOĞLU'nadır.

Abi helal olsun sana söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi söyledin ağzına sağlık sonuna kadar arkandayım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri