Abi güzel konuşmuşsun eyv ama hala olayın 5 ağaç olduğunu sanıyorsun. Emin ol polis sert müdahale etmeseydi o grup elbet toplanır giderlerdi bu olaylar olmazdı... Ama AKP bu tür insan haklarına gelemiyor bunu hepimiz gördük polise tek emirle çat küt giriyorlar zorbacı olmakdan yanalar. Ee sen park korumak isteyen 40-50 öğrenciye orantısız girişirsen AKP karşıtı görüşler ayaklanır ister istemez. Bu olaydan PKK da rant sağlıyor CHP de bu konu doğru ama sen öğrenciye girişirsen olacağı bu ... Tekrar söylüyorum şuan ki kavga 5 ağaç değil polisin orantısız güç kullanması üzerine halkın polise ve doğrusal olarak devlete kan kusmasıdır.
Son olarak
http://www.facebook.com/photo.php?v=10151575310768880
böyle davranan bir polisi gördükden sonra o polise 3-5 kurşun sıkmak veya bıçaklamak çok mu zor? Ama yapılmıyor taş atanlar var en fazla bırakın oda olsun sana gaz bombası atan polise çiçek atmayacasın herhalde?
Gerçi polise börekde verildi ardından dayak yediler ama olsun;
Börek ikramına biber gazı! - YouTube
Ya bunlar tabi ters seyler,milleti ayaklandirabilecek sebebler ama Polis ne yapsin.Emir geliyor buyuk yerden oda gorevini yapiyor.Sen bunlari bitirmek istiyorsan,Calis adamlar gibi,dogru soyle,hizmet yap,agzindan cikanla yaptigin bir olsun,Sandikda al asagi et.
Cocuklar gibi sokaklarda milleti ayaklandiran parti baskanlarina vekillerine diyorum bunlari.Adam olsalardida,adam gibi hizmet edip,dogru olup sandikda bunlara cevaplarini verselerdi.Bu halk 3 secimdir bu adamlari basa getiryorsa demekki bunlarin karsisinda adam gibi adam olmadigi icin.
Sokakda bu gosterileri yapanlar hukumeti elestirecegine once bi kendi baskanlarini buyuklerini adam etsin,duzeltsin sandikca Tokati koysunlar ondan sonra.
Bastakinde is yok,sokakdakinde is yok,iste boyle surer gider bu davalar..Allah Polisimize Askerimize Zeval vermesin..
---------- Mesaj saat 16:00:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:58:38 civarında gönderildi. ----------
Kendisini oraya koyan halkı kaale almazlar ise orada kalırlar mı sanırsınız? ben sanmıyorum. tepkilerin arta arta devam ederse ki edecektir inşallah. erken seçime gidilip bu hükümetin gönderilmesi gerekmektedir.
Rigobert bana soylermisin bu gidince kim gelecek ? kimi basbakan yapacagiz hele goster bi adam gibi adamda yapalim ??
Bu adamlar bosunami 2023 diyorlar.2023 e kadar bu adamlar tek basina iktidar aha gorursunuz bakalim.
Chp ye mi oy verecez,kilicdarogluna

Guldurmeyin,Mhp ye mi

yada Bdp yemi kime abi adam goster verelim oyu insin gitsin sunlar
Ha unutmadan hersey para hersey vergi demissin,Siz vergi gormemissiniz

. Seni nsu sitede sattiginin bile vergisini alirlar avrupada vermede goreyim

. Bulmussunuz bir Ciftlik kafaniza gore at kosturuyorsunuz.Sonrada ulkeyi begenmiyorsunuz.Birakin bu isleri lutfen,Avrupdaki vergi sistemi Turkiyede olsa demekki halk direk kendini oldurup kurtulacak.
1 Paket sigara 7 Euro (18tl)
Normal 55 metre kare

ev kirasi 400 euro bulabilirsen.
Televizyon vergisi
Ev vergisi
Araba vergisi
Yillik kazanc vergisi
Mazot benzin Tr den farki yok ayni;yiyecek icecek turkiyenin 2-3 kati.
Banka hesabina gireni sen gormeden vergi dairesi gorur,1 kurus eksik bildiremezsin

daha saymakla bitirememde,Turkiye cennet bu konuda siz gecin bu vergi ayaklarini.
Ha simdi diyceksinki ordada maaslar yuksek

Hemn kisaca burdan bahsedeyim,Asgari ucret 1.150 Euro
4 Kisilik bir ailede 1 kisinin calistigini dusunelim..
450 euro ev kirasi
Aylik 400 euro mutfak'kli yetmezde 400 yazalim.
Elektrik su araba sigortasi mazotu vs de 300 de aylik.
Sigara iciyorsan bide gunde 1 paketden 30x7 euro= 210 euro
daha yazsam vay ki vay.2 Cocugunun parasi gelmese bu kisinin her ay 300 euro bu adam ay sonunu birak getirmeyi ayin basinda bunalima girer.