Arkadaslar bana ve benim kanallarima calisma yapacak bir arkadas ariyorum.Yapmasi gereken isleri asagida listeledim.Bu isleri duzenli ve duzgun bir sekilde her gun atlatmadan yapmasi gerekiyor.Vakti zamani bol olmali.Bu iste hem yaptigi is karsiligi kazanacak,hemde benim bazi yardimlarimla kendisine kazanc saglayacakdir.Lutfen vakti bol olan,bu islerle ugrasan bu isi kazanc kapisi olarak dusunen isi yapabilecek 1 arkadas olsun.Vakti olmayan,1 gun dahi isini yerine getiremeyecek arkadaslar hic yaparim demesin.Gozum arkada olsun istemiyorum.
Yapilacak isler gunluk ;
Bu isi yapacak kisinin Vps-vds'si yoksa Vds temin edilecekdir.
Kanallari ben acip verecegim.Ayarlarini ben yapacagim.
Yuklenecek videolari ben ayarlayip kendisine verecegim.
Yapmasi gereken tek is,yuklemek ve para kazanma durumlarini aktif ederek kanali temiz olarak birakacakdir.
Her gun 10 Yeni kanala 50-200 arasi video ekleyecek.(Vds-Vps ile)
Ekledigi her videonun,para kazanma ayarlarini vs duzgunce aktif edecek.
Ertesi gun yeni kanallara Yukleme yapmadan once,bir onceki gunki kanalalari kontrol edecek.(Uyari,ihlala vs gibi durumlar varmi diye).
Yapilacak is budur,gayet acik ve net.Yuklemek ve kontrol etmek,para kazanmalari aktif halde ayarlamak.
Bu is icin yaklasik 1.000 kanala kadar yeni kanal acilip calisma surekli olarak yaptirilacakdir.1.000 Kanal limitinden sonra,tekrar basa donup,ayni kanallara yeniden video girilecekdir.
Fiyat konusunda ,isi gercekden yapacak ,ve yapacagina inandigim anlastigimiz kisi ile 1 haftalik deneme sonucunda kendinisi ucretde anlasilip,calisma yaptigi ilk haftanin ucreti hemen odenip,her hafta istedigi gunde istedigi hesaba odemesi gecilecekdir.
Saygilarimla.