Surekli Calisacak Youtube Uploader Alinacakdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdiden çift tarafa da bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 06:10:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:08:44 civarında gönderildi. ----------

Şimdiden iki tarafa da bol kazançlar.

Abi çalışan sayısını artırmak istediğin zaman biz buradayız :D size şimdiden kolay gelsin

abi bende talibim arkadaşlarla çalışmaya başlamadıysan veya calışan sayısının artırısan ben burdayım.3 ay pc başındayım ayak kırık bol bol vaktım var :) arkadaşla anlaştıysanız her 2 niz içinde hayırlısı olur inşALLAH.

6 Aydır evdeyim youtube kazanç işine subat ayında başladım (: gecen ay ile toplam 11 dolar kazanabildik...

fırsat varsa çalışmak isterim ..en çokda bilgi tercübe katkı katacağını düşüyorum benim için...

Minimum 10 saat netde bulunmaktayım

herkese kolay gelsin hocam biraz konu dışı olucak ama konunun içinde geçtiği içinde burada sorayım dedim.

şimdi 1000 kanal demişsinizde bu 1000 kanal için kaç ayrı adsense kullanıyosunuz acaba?
ve 1 adsense kaç farklı kanal bağlanabiliyo?

king burdan öğrendiğim kadarıyla cevap vereyim 1 adsense hesabına 500 kanal bağlıyabiliyorsun :)

abı ben 12 saatten fazla pc basındayım ama talipler cok bıze sıra gelmez heralde gelirse benıde aklında tut abi..

hocam bende bu işe talibim üniversite öğrencisiyim ve bu işte yeniyim uygunsa özelden konuşalım hocam (para kazanmak ikinci planda önemli olan senin gibi bi üstadın deneyimlerinden faydalanmak)

Hocam bende katılabilriim , zaman vs hersey var. İstersen pm at hocam konusalim

Serkan abi eğer yardımı olucaksa ben ıstersen 2 3 kanalına gunluk vıdeo yukleye bılırım para felan ıstemıyorum konuda soyledıgın gıbı yardım etsen yeter günlük youtube uploader programıyla videoları yukleye bılırım ıstersen abi .

Serkan abi eğer yardımı olucaksa ben ıstersen 2 3 kanalına gunluk vıdeo yukleye bılırım para felan ıstemıyorum konuda soyledıgın gıbı yardım etsen yeter günlük youtube uploader programıyla videoları yukleye bılırım ıstersen abi .

Hocam bende aynı şekilde yardım ederiz size.

Serkan'ın çalışma prensibini çalmak için ben de diğer .... arkadaşlar gibi bedava çalışmayı kabul ediyorum :)

Üstad her türlü çalışabiliriz, karın tokluğuna :)

Merhabalar usta 3 aylık vps var ve kullanmıyorum çünkü yapacak birşeyim yok boş boş duracağına kullanalım seninle istersen eğer ulaşabilirsin bana özel mesaj atılamıyor sana ne yazıkki :)

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ben üni öğrencisiyim bu işten zamanında güzel para kazandım bunu gören arkadaşlarla beraber yurtta hep beraber bu işi yapmaktayız finallerimizde bitiyor isterseniz bu işe talibim

Hocam bende talibim hiç olmazsa bende öğrenirim işlemler nasıl yürüyor 1 yıldır uğraşıyorum aldığım toplam 100 dolar :D İster ücretli ister ücretsiz her türlü varım abi

Arkadaslar bana ve benim kanallarima calisma yapacak bir arkadas ariyorum.Yapmasi gereken isleri asagida listeledim.Bu isleri duzenli ve duzgun bir sekilde her gun atlatmadan yapmasi gerekiyor.Vakti zamani bol olmali.Bu iste hem yaptigi is karsiligi kazanacak,hemde benim bazi yardimlarimla kendisine kazanc saglayacakdir.Lutfen vakti bol olan,bu islerle ugrasan bu isi kazanc kapisi olarak dusunen isi yapabilecek 1 arkadas olsun.Vakti olmayan,1 gun dahi isini yerine getiremeyecek arkadaslar hic yaparim demesin.Gozum arkada olsun istemiyorum.

Yapilacak isler gunluk ;

Bu isi yapacak kisinin Vps-vds'si yoksa Vds temin edilecekdir.
Kanallari ben acip verecegim.Ayarlarini ben yapacagim.
Yuklenecek videolari ben ayarlayip kendisine verecegim.

Yapmasi gereken tek is,yuklemek ve para kazanma durumlarini aktif ederek kanali temiz olarak birakacakdir.

Her gun 10 Yeni kanala 50-200 arasi video ekleyecek.(Vds-Vps ile)
Ekledigi her videonun,para kazanma ayarlarini vs duzgunce aktif edecek.
Ertesi gun yeni kanallara Yukleme yapmadan once,bir onceki gunki kanalalari kontrol edecek.(Uyari,ihlala vs gibi durumlar varmi diye).

Yapilacak is budur,gayet acik ve net.Yuklemek ve kontrol etmek,para kazanmalari aktif halde ayarlamak.

Bu is icin yaklasik 1.000 kanala kadar yeni kanal acilip calisma surekli olarak yaptirilacakdir.1.000 Kanal limitinden sonra,tekrar basa donup,ayni kanallara yeniden video girilecekdir.

Fiyat konusunda ,isi gercekden yapacak ,ve yapacagina inandigim anlastigimiz kisi ile 1 haftalik deneme sonucunda kendinisi ucretde anlasilip,calisma yaptigi ilk haftanin ucreti hemen odenip,her hafta istedigi gunde istedigi hesaba odemesi gecilecekdir.

Saygilarimla.

Hocam eğer kontenjan varsa gelebilirim. Sınavlarda bitti bütün gün öyle takılıyorum pc'nin başında sınavlar olmadanda öyleydide. İşi iyi bildiğimi düşünüyorum. Şuana kadar belirli kazançlar elde ettim. Babamın borçlarını kapatmaya çalışıyorum aldığım paralarla bu benim için iyi fırsat olur aslında.

Hocam eğer kontenjan varsa gelebilirim. Sınavlarda bitti bütün gün öyle takılıyorum pc'nin başında sınavlar olmadanda öyleydide. İşi iyi bildiğimi düşünüyorum. Şuana kadar belirli kazançlar elde ettim. Babamın borçlarını kapatmaya çalışıyorum aldığım paralarla bu benim için iyi fırsat olur aslında.
Su an icin gerek yok arkadasim ihtiyac olursa konuya yazarim.

hocam merhaba ilerde açık olursa diye yazıyorum. Zamanım bol şöyle ki günün 24 saati evde pc başındayım, hem pc, youtube hemde seo konusunda yeterli bilgiye sahibim iletişime geçebilirsek daha detaylı görüşebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri