Sürekli Olarak Pinli Adsense Alınır !!!

satılıksa alırız hocam no problemo :)

---------- Mesaj saat 10:48:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:32 civarında gönderildi. ----------

sen kaşınıyon heralde !!! son 4 günün hatırlatayım :D

2800 tl :D

satılıksa alırız hocam no problemo :)

---------- Mesaj saat 10:48:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:32 civarında gönderildi. ----------

sen kaşınıyon heralde !!! son 4 günün hatırlatayım :D
Hesap spam diye banlandı :mad: Diğer hesaplarımda giderse sorumlusu sensin :mad::mad::mad:

Elimde var bir pinli adsense hesabi,icinde kesinlesesen 25$ para var fakat en az 350$ dan satarim. :)

2800 alırım sıkıntı yok

---------- Mesaj saat 10:59:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:58:20 civarında gönderildi. ----------

Elimde var bir pinli adsense hesabi,icinde kesinlesesen 25$ para var fakat en az 350$ dan satarim. :)

bu dediğiniz şakyasa gülebilriz sıkıntı yok :D

lakin hesaplar içindeki para + hesap kaç ay/yıllık olduğuna göre 20-30 -50 $ = oalrak hesaplanır

sizin hebaınıza 6 aydan yeniyse en fazla 50 $ verilir

yok hocam ciddiyim.Nasil ki paraya ihtiyaci olan sikintiya dusup satmak isterse,ben de adsense ihtiyaci olanlar icin satiyorum elimdeki fazladan 1 adsense'i.

2800 alırım sıkıntı yok

---------- Mesaj saat 10:59:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:58:20 civarında gönderildi. ----------

bu dediğiniz şakyasa gülebilriz sıkıntı yok :D

lakin hesaplar içindeki para + hesap kaç ay/yıllık olduğuna göre 20-30 -50 $ = oalrak hesaplanır

sizin hebaınıza 6 aydan yeniyse en fazla 50 $ verilir

Benimki şakaydıda

fakat son yazdığın o bilgilendirme dikkatimi çekti

mesela bir adsense alacağım içinde 50$ kesinleşmiş kazanç var ve hesap 4 aylık. Bu durumda o adsense ne kadar eder? bunu bilmemiz gerekir

yok hocam ciddiyim.Nasil ki paraya ihtiyaci olan sikintiya dusup satmak isterse,ben de adsense ihtiyaci olanlar icin satiyorum elimdeki fazladan 1 adsense'i.

dostum nakite htiyacın varsa ciddiysen piyasa hakkınnda detaylı bilgi verebilriim bu forumda adsense ile en çok uğraşan 1-2 kişiden biriyim....ama içinde n25 $ olan bi hesaba 350 $ mümkün değil....satmakta kararlı iseniz pm den size bir fiyat vereyim....ama öncesind esiz bana içindeki meblayı tam -net şekilde bir pm geçin lütfen bana

---------- Mesaj saat 11:27:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:25:33 civarında gönderildi. ----------

Benimki şakaydıda

fakat son yazdığın o bilgilendirme dikkatimi çekti

mesela bir adsense alacağım içinde 50$ kesinleşmiş kazanç var ve hesap 4 aylık. Bu durumda o adsense ne kadar eder? bunu bilmemiz gerekir

hocam şöyle : adsense şarap gibidir yıllandıkca güzelleşir :) eskidikçe-ödeme aldıkça googlenin gözünde hesap iyi seviyelere çıkar onun için eski hesaplar daha çok para eder mesela 6 yıllık içinde 32 $ olan adsenseye 120$ verdim aldım nerdeyse 4 katına aldım ...anlatabildim mi acaba ???

hocam icindeki kesinlesen miktari 25$ ama benim satis fiyatim 350$ . dedigim gibi ekstradan bekleyen bir hesap o yuzden satiyorum...

dostum nakite htiyacın varsa ciddiysen piyasa hakkınnda detaylı bilgi verebilriim bu forumda adsense ile en çok uğraşan 1-2 kişiden biriyim....ama içinde n25 $ olan bi hesaba 350 $ mümkün değil....satmakta kararlı iseniz pm den size bir fiyat vereyim....ama öncesind esiz bana içindeki meblayı tam -net şekilde bir pm geçin lütfen bana

---------- Mesaj saat 11:27:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:25:33 civarında gönderildi. ----------

hocam şöyle : adsense şarap gibidir yıllandıkca güzelleşir :) eskidikçe-ödeme aldıkça googlenin gözünde hesap iyi seviyelere çıkar onun için eski hesaplar daha çok para eder mesela 6 yıllık içinde 32 $ olan adsenseye 120$ verdim aldım nerdeyse 4 katına aldım ...anlatabildim mi acaba ???

:( ben pahalı ya aldım öyleyse :(

4 aylık hesap içindede 58$ kesinleşmiş kazanç vardı

275 tl ye aldım normalmi ?

Hocam pinini daha 1 hafta once girdim...

hocam hesap açılalı en fazla 1-2 ay oldu ynai ve daha hiç ödem alınmadı hesabınzı için istediğiniz 350 $ hayal hocam kimse o parayı vermez....zaten dedğim gibi alacak olanlar kaç para eder gibisnden bizlere (serkan-faruk-ben vb) kişilere sorarlar ....az öncede sölediğim gibi hesablar kaç yıllık oldualrına -kaç ödmee aldıkalrına göre değerlerinr ....

sizin hesabınız o meblağ mümkün değil hocam...bilginize

---------- Mesaj saat 11:35:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:34:12 civarında gönderildi. ----------

:( ben pahalı ya aldım öyleyse :(

4 aylık hesap içindede 58$ kesinleşmiş kazanç vardı

275 tl ye aldım normalmi ?

vereceğiniz mebla en falza 80-100 $ olmalıydı...ama sağlık olsun

hocam hesap açılalı en fazla 1-2 ay oldu ynai ve daha hiç ödem alınmadı hesabınzı için istediğiniz 350 $ hayal hocam kimse o parayı vermez....zaten dedğim gibi alacak olanlar kaç para eder gibisnden bizlere (serkan-faruk-ben vb) kişilere sorarlar ....az öncede sölediğim gibi hesablar kaç yıllık oldualrına -kaç ödmee aldıkalrına göre değerlerinr ....

sizin hesabınız o meblağ mümkün değil hocam...bilginize

hocam dedigim gibi elimde ekstradan bulundugu icin satiyorum,yoksa satmak gibi bir niyetim yoktu.Nasil ki acil nakite ihtiyaci olanlar uce bese bakmadan hesaplarini satiyorlarsa,acil pinli adsense ihtiyaci olanlar da uce bese bakmadan alabilirler..

hocam dedigim gibi elimde ekstradan bulundugu icin satiyorum,yoksa satmak gibi bir niyetim yoktu.Nasil ki acil nakite ihtiyaci olanlar uce bese bakmadan hesaplarini satiyorlarsa,acil pinli adsense ihtiyaci olanlar da uce bese bakmadan alabilirler..

hayırlısı hocam sana özelden teklifimi sundum.....

---------- Mesaj saat 11:44:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:39:19 civarında gönderildi. ----------

ama hocam aynı maç saati gelmiş ama bilet bulamayanlara bilet satan karaborsacı gibi olmuş bu yorumun :) hakkında hyaılrıısı hocam aama o fiyat çok-çok-çok fazla ......

Yok hocam kara borsaci demeyelim ona da tok satici diyelim bence :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri