satılıksa alırız hocam no problemo
---------- Mesaj saat 10:48:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:32 civarında gönderildi. ----------
sen kaşınıyon heralde !!! son 4 günün hatırlatayım![]()
2800 tl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
satılıksa alırız hocam no problemo
---------- Mesaj saat 10:48:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:32 civarında gönderildi. ----------
Hesap spam diye banlandısatılıksa alırız hocam no problemo
Alan olursa bu şekilde 1 kamyonda ben satmak istiyorumElimde var bir pinli adsense hesabi,icinde kesinlesesen 25$ para var fakat en az 350$ dan satarim.![]()
2800 tl![]()
Elimde var bir pinli adsense hesabi,icinde kesinlesesen 25$ para var fakat en az 350$ dan satarim.![]()
2800 alırım sıkıntı yok
---------- Mesaj saat 10:59:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:58:20 civarında gönderildi. ----------
bu dediğiniz şakyasa gülebilriz sıkıntı yok
lakin hesaplar içindeki para + hesap kaç ay/yıllık olduğuna göre 20-30 -50 $ = oalrak hesaplanır
sizin hebaınıza 6 aydan yeniyse en fazla 50 $ verilir
yok hocam ciddiyim.Nasil ki paraya ihtiyaci olan sikintiya dusup satmak isterse,ben de adsense ihtiyaci olanlar icin satiyorum elimdeki fazladan 1 adsense'i.
Benimki şakaydıda
fakat son yazdığın o bilgilendirme dikkatimi çekti
mesela bir adsense alacağım içinde 50$ kesinleşmiş kazanç var ve hesap 4 aylık. Bu durumda o adsense ne kadar eder? bunu bilmemiz gerekir
hocam icindeki kesinlesen miktari 25$ ama benim satis fiyatim 350$ . dedigim gibi ekstradan bekleyen bir hesap o yuzden satiyorum...
Hocam pinini daha 1 hafta once girdim...
dostum nakite htiyacın varsa ciddiysen piyasa hakkınnda detaylı bilgi verebilriim bu forumda adsense ile en çok uğraşan 1-2 kişiden biriyim....ama içinde n25 $ olan bi hesaba 350 $ mümkün değil....satmakta kararlı iseniz pm den size bir fiyat vereyim....ama öncesind esiz bana içindeki meblayı tam -net şekilde bir pm geçin lütfen bana
---------- Mesaj saat 11:27:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:25:33 civarında gönderildi. ----------
hocam şöyle : adsense şarap gibidir yıllandıkca güzelleşireskidikçe-ödeme aldıkça googlenin gözünde hesap iyi seviyelere çıkar onun için eski hesaplar daha çok para eder mesela 6 yıllık içinde 32 $ olan adsenseye 120$ verdim aldım nerdeyse 4 katına aldım ...anlatabildim mi acaba ???
kaç tl istiyon peki :d
Hocam pinini daha 1 hafta once girdim...
ben pahalı ya aldım öyleyse
4 aylık hesap içindede 58$ kesinleşmiş kazanç vardı
275 tl ye aldım normalmi ?
hocam hesap açılalı en fazla 1-2 ay oldu ynai ve daha hiç ödem alınmadı hesabınzı için istediğiniz 350 $ hayal hocam kimse o parayı vermez....zaten dedğim gibi alacak olanlar kaç para eder gibisnden bizlere (serkan-faruk-ben vb) kişilere sorarlar ....az öncede sölediğim gibi hesablar kaç yıllık oldualrına -kaç ödmee aldıkalrına göre değerlerinr ....
sizin hesabınız o meblağ mümkün değil hocam...bilginize
350 dolarmı ben o hesaba max 20 dolar veririm.![]()
hocam dedigim gibi elimde ekstradan bulundugu icin satiyorum,yoksa satmak gibi bir niyetim yoktu.Nasil ki acil nakite ihtiyaci olanlar uce bese bakmadan hesaplarini satiyorlarsa,acil pinli adsense ihtiyaci olanlar da uce bese bakmadan alabilirler..
hocam dedigim gibi elimde ekstradan bulundugu icin satiyorum,yoksa satmak gibi bir niyetim yoktu.Nasil ki acil nakite ihtiyaci olanlar uce bese bakmadan hesaplarini satiyorlarsa,acil pinli adsense ihtiyaci olanlar da uce bese bakmadan alabilirler..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.