Survivor All Star Başlıyor Arkadaşlar

Yav bu turabiye harbi kim oy atiyor ya ulan acun harbi oynuyor heralde adami seven yok gene 1.

Hilmi cemin turabinin yanına geçmesiyle soğumaya başlayanlardan birisiyim bende. Bu sene hilmiyi çok sevemiyorum sanırım muratla ikili olduklarında iyiydi hilmi cem şimdi sanki turabiyi sıvazlıyor gibi hep. Turabi'de adam itici felan ama oylamada hep 1. geliyor :D Çocuklar seviyor.

Duygu hilmiyi elerse o ada bir daha asla düzelmez ben acunun duyguyu göndermesiyle adada kavganın son bulacağı için göndermeyeceğini düşünüyorum çünkü duygu çok hırs yaptı adada bi kalırsa o ada bugünleri mumla arar :D

Hilmicemi severdim bende ama turabiyle arkadaşlığı çok kötü oldu. Turabi geçen sene sahraya yaptıklarını yapar. Gerçi sahrayıda sevmezdim ama yanlış yaptı. Hilmicemle kavga eder ve onuda yollar. Duyguyu hiç sevmesemde action katıyordu. reytingde %5 civarı düşüş olacaktır. Fakat yinede reyting rekoru pazar pazartesi ve salı günü yine tv8 de kalacaktır. Adam işini iyi yapıyor. Buarada tarafımı belli edeyim.

ÜNLÜLER

Eski Survivor'larda adanın Güzellikleri ve ADA'daki Güzelleri bolca gösterirdi.
Bunda paso yarış yarış, nereye kadar.
Azda güzellikleri gösterin.
İlerde olacak diyorsanız onuda zor bekleriz, tüm hatunları bunlar adadan tek tek sepetler.
Erkek erkeğe yarışırlar.
Gerçi bu sene pek izlemiyorum dediğime etkenler az olunca.

Yav bu turabiye harbi kim oy atiyor ya ulan acun harbi oynuyor heralde adami seven yok gene 1.

abi sizin şu zihniyetinizi anlamıyorum sizin tayfa sevmiyor diye bütün ülke sevmiyor sanıyorsunuz yemin ediyorum dünya sizin etrafınız da dönmüyor bunun farkına varın artık

abi sizin şu zihniyetinizi anlamıyorum sizin tayfa sevmiyor diye bütün ülke sevmiyor sanıyorsunuz yemin ediyorum dünya sizin etrafınız da dönmüyor bunun farkına varın artık

Ben gorduklerime dayanarak yazdim bir tane adam cikip bu turabi adam gibi adam demiyor :D

Fazlasıyla saçma ve gereksiz.. Uzun süre önce aldığım tv izlememe kararıma bir kez daha sevindim...

Duygu yüzünden reytingin düşeceğini düşünenler bence çok yanlış düşünüyor. Ben tam bir survivor hastası olarak o lanet insan konuşmaya başladığında kanalı değiştiriyorum. Sonra yeniden açıyorum. Bence tam tersi olacak reyting artacaktır. İnsanlar artık bu bıdı bıdı konuşmaları çekemiyordu. Artık survivor daha yerinde bir yarışma olacak. Gerçi daha Sahra denen biriside var o daha başlamadı. :) Sonra Ünlülerde Merve Aydın tam bir geçimsiz insan..

Ben gorduklerime dayanarak yazdim bir tane adam cikip bu turabi adam gibi adam demiyor :D

ortamla alakalı yetişme büyüme vs. bunu insanlara anlatamıyoruz galiba ve herşeyi internetde araştırmakda doğru olmaz çoğu insan internet mi kullanıyor emekçi adamlar var
sabah iş akşam işe gidip vakti böyle geçen insanlar var yani anlatamıyorum ama gerçekten bu adamları destekleyenler var inanmak zor değil

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

Duygu yüzünden reytingin düşeceğini düşünenler bence çok yanlış düşünüyor. Ben tam bir survivor hastası olarak o lanet insan konuşmaya başladığında kanalı değiştiriyorum. Sonra yeniden açıyorum. Bence tam tersi olacak reyting artacaktır. İnsanlar artık bu bıdı bıdı konuşmaları çekemiyordu. Artık survivor daha yerinde bir yarışma olacak. Gerçi daha Sahra denen biriside var o daha başlamadı. :) Sonra Ünlülerde Merve Aydın tam bir geçimsiz insan..

evet aynen olucak duygunun da baya takipçisi var bende buna inanmıyorum diyicem ama tahmin edebiliyorum kız sms de 3. sırada ve duygunun takipçileri hilmicem ve turabiye kim karşıysa onun yanın da olup aksiyon yaratıcakladır :D

gönüllüler bu sene duygu gittiği için iyi iş yapıcaktır

GÖNÜLLÜLER :D

Ulan bunları kim izliyor ? Dediğim programken kendimi hastalığım sebebiyle fanı olarak buldum.Büyük konuşmamak gerekiyormuş bir koltuğa sıkışıp kalınca dünyan kısıtlanınca insan izliyormuş.Bu arada duygunun gitmesi kötü oldu turabiyi sonradan sevdim oylamada birinci gelmesi gayet normal bu ülkede ya bu na kim oy veriyor bunun şarkılarını kim dinler dedikleriniz en tepede turabide aynen öyle.Büyük ödülü hilmicem yada bozokun almasını isterim anılda olabilir.

Ulan bunları kim izliyor ? Dediğim programken kendimi hastalığım sebebiyle fanı olarak buldum.Büyük konuşmamak gerekiyormuş bir koltuğa sıkışıp kalınca dünyan kısıtlanınca insan izliyormuş.Bu arada duygunun gitmesi kötü oldu turabiyi sonradan sevdim oylamada birinci gelmesi gayet normal bu ülkede ya bu na kim oy veriyor bunun şarkılarını kim dinler dedikleriniz en tepede turabide aynen öyle.Büyük ödülü hilmicem yada bozokun almasını isterim anılda olabilir.

evet anlatmak istediğim bu :D herkes kendi çevresine bakıyor

o çevrede büyümedikleri için turabi onlara yanlış geliyor ama ben de turbocuyum ne kadar bir kaç gereksiz hareketi olsa da :D herkesin kendine göre bir tarzı var eleştirmek yerine keyif almaya bakmak lazım

ulen şu türkiyede düşünüyorum tek akıllı acun mu acaba diye adam yıllardır aynı terhaneden parayı gömüyor. bizde burda burda ay sonunu dört gözle bir heyecanla bekliyoruz :D

Turabi yüzünden unluleri tutuyorum.nefret ediyorum turabiden :) o hareketlerine karsilik kimse cvp vermiyo ya yenilince snr oluyorum.hakketen ya turabiye kim oy atiyor ki :)

---------- Spam Engelliyici 03:00 ---------- Önceki Mesaj 02:58 ----------

O adayi ayrintili kimse bilmiyo mu.millet tras nerde oluyor wv banyo vs.kesin herkesin ozel odasi var arkada

Başladığında ilk bölümlerini izleyip sıkıldığım rutin yarışmadır, Kurtlar Vadisi ne kadar monotonlaşmışsa heycan bakımından Survivor da bir o kadar monotonlaşmıştır.

Ya bu hasan nasıl birinci çıkmaz ya sms'te. Turabiye kıl olmaya başladım iyice.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri