Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hilmi cemin turabinin yanına geçmesiyle soğumaya başlayanlardan birisiyim bende. Bu sene hilmiyi çok sevemiyorum sanırım muratla ikili olduklarında iyiydi hilmi cem şimdi sanki turabiyi sıvazlıyor gibi hep. Turabi'de adam itici felan ama oylamada hep 1. geliyorÇocuklar seviyor.
Yav bu turabiye harbi kim oy atiyor ya ulan acun harbi oynuyor heralde adami seven yok gene 1.
abi sizin şu zihniyetinizi anlamıyorum sizin tayfa sevmiyor diye bütün ülke sevmiyor sanıyorsunuz yemin ediyorum dünya sizin etrafınız da dönmüyor bunun farkına varın artık
Ben gorduklerime dayanarak yazdim bir tane adam cikip bu turabi adam gibi adam demiyor![]()
Ben gorduklerime dayanarak yazdim bir tane adam cikip bu turabi adam gibi adam demiyor![]()
Duygu yüzünden reytingin düşeceğini düşünenler bence çok yanlış düşünüyor. Ben tam bir survivor hastası olarak o lanet insan konuşmaya başladığında kanalı değiştiriyorum. Sonra yeniden açıyorum. Bence tam tersi olacak reyting artacaktır. İnsanlar artık bu bıdı bıdı konuşmaları çekemiyordu. Artık survivor daha yerinde bir yarışma olacak. Gerçi daha Sahra denen biriside var o daha başlamadı.Sonra Ünlülerde Merve Aydın tam bir geçimsiz insan..
Ulan bunları kim izliyor ? Dediğim programken kendimi hastalığım sebebiyle fanı olarak buldum.Büyük konuşmamak gerekiyormuş bir koltuğa sıkışıp kalınca dünyan kısıtlanınca insan izliyormuş.Bu arada duygunun gitmesi kötü oldu turabiyi sonradan sevdim oylamada birinci gelmesi gayet normal bu ülkede ya bu na kim oy veriyor bunun şarkılarını kim dinler dedikleriniz en tepede turabide aynen öyle.Büyük ödülü hilmicem yada bozokun almasını isterim anılda olabilir.
Beyler bunlar hep senaryo...
senaryo olsa duygu yerine bengü ya da taner giderdi. duygunun tehtidlerini duymadın sanırım sen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.