Survivor All Star Başlıyor Arkadaşlar

Ya Seda çok sempatik geliyordu ama şu an çingeneye bağladı.. dedikoducu mahalle kadınlarına benzedi :D gitmeyi haketti şu an

Acun ile arkadaş olduğumu bilmenizi isterim :cool: güle güle Seda :D

edit: yalnız gider ayak herkese Seda bir bir giydiriyor :D birazdan.. Allah onunla evlenecek insana sabır versin.. Survivor Taner ancak onun icabına bakabilir :D

sedanın gittiği iyi oldu, her aklına geleni söyler mi la bi insan :D türkçeside zayıf, ses tonuda acayip ben onla aynı adada kalsam delirirdim valla.

Acun ile arkadaş olduğumu bilmenizi isterim :cool: güle güle Seda :D

edit: yalnız gider ayak herkese Seda bir bir giydiriyor :D birazdan.. Allah onunla evlenecek insana sabır versin.. Survivor Taner ancak onun icabına bakabilir :D

Katip Bey sıralama Acunn.com da veriliyo zaten.. Ama yayın esnasında sadece ben görebiliyorum.. Acun'la arkadaşım o sebepten yani :D

Oh be hasan birinci oldu sonunda be :D Kendim birinci olmuş gibi sevindim.

turabinin millete demediği kalmadı kendine söylenen en ufak bir şeyde çıldırıyor.Kendi her kazandığı oyunda artislik yaptı bir kere doğukan kendisine doğru sevinince üzerine yürüyor.Kamyon arkası yazılarını ezberlemiş survivora gelmiş 2 haftaya kadar favorim turabiydi artık hasan.

turabi hasana gaz vermeye çalışıyor beni çıkar elemeye yiyorsa felan diye hasanın bu ucuz numaraları yiyeceğini sanmıyorum , TANER gider

hasan bu numarayı yemez ve taneri gönderir.Gerçekten turabi çok saygısız bir millete ana avrat sövmediği kaldı.Hasan favorim

turabi hasana gaz vermeye çalışıyor beni çıkar elemeye yiyorsa felan diye hasanın bu ucuz numaraları yiyeceğini sanmıyorum , TANER gider

Delikanlıysan beni çıkar diyor kendini akıllı sanıyor :D E ne yapacak sms'de çıkamadı oradan kurtarmaya çalışıyor kendini. Şimdi hasan taneri çıkarıncada diyecekki işte sen delikanlı değilsin. Ucuz numaralar....

Turabiyi geçen sene sevmezdim ama hayatlarında zorluklar çekmişler diye kazansın istemedim değil. Ama bu sene olması gerektiği gibi değil. Onu bu hale kim getirdi halk getirdi. Sms'te birinci çıkınca adam hareketlerini doğru bulmaya başladı dahada arttırdı en sonda indirdiler aşağıya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri