Survivor All Star Başlıyor Arkadaşlar

4 5 senedir hiç kaçırmadan izliyorum ama bu sene hiç izleyesim yok.

turabi kazanmasa böyle rencide olup filan gitse çok mutlu olurum

Akşamı iple çekiyorum sonunda haftasonu izleyecek birşey çıktı ya çok seviniyorum :D

aynen hafta sonu izlenecek bir şey çıktı benim içinde :D bu arada bu yarışmayıda turabi kazanır not alın :D

Turabi kesin finalde zaten ama yanında hilmicem olacağını düşünüyorum ben. Hilmicem ve turabi finale çıkarsa hilmicem alır diye düşünüyorum :D

Acunun yeni sirki başlıyor.
Bayan yarışmacıların geç elenmesini temenni ediyorum.
Merve Oflaz denen hatun 1. bile elenebilir geri kalan hatunlar finale kadar gitsin isterim.

Bu tarz programları tek sevmeyen ben miyim bu Ülkede :D yalnız mıyım yaniii?? Arkadaşlar çok yapmacık geliyo bana bu tarz şeyler ya inanin gram gulemiyorum eglenemiyorum baglanamiyorum bu tarz programlara. Bunları hic kacirmayip tekrar tekrar izleyenler var valla hayret ediyorum. Nisanlim pür dikkat başlamasını bekliyo. Ya ben cok zevksizim ya da ben zevksiz bilemiyorum yani :D :D

Duyguya erken veda :D Adada daha çok kavga çıkaracak olan isim erkenden gitti biraz üzüldüm. Acunda bozulmuştur reyting açısından. Hilmi cem ile turabinin planı on numaraydı duygu ancak öyle giderdi adadan :D

Duyguya erken veda :D Adada daha çok kavga çıkaracak olan isim erkenden gitti biraz üzüldüm. Acunda bozulmuştur reyting açısından. Hilmi cem ile turabinin planı on numaraydı duygu ancak öyle giderdi adadan :D
abi adamlar büyük oynadı buldular kare as ı :D

Bence duygunun kalması yüksek 1 milyon takipcisi var facebookda :D Hilmicem turabinin toplam 500 bin civarı ayrıca hilmicem turabinin yanına geçmesi bir çok insanın hilmicemden soğumasına sebep oldu gerçi turabiyede karaktersiz diyorlar ama 1. oluyor :D eğer hilmicem kalırsa turabi ile hilmicemin finale gideceğinin garantisidir :)

Yemin ediyorum Hilmi Cem kadar sevindim bu gerizekalı duygunun gitmesine. :) Arkadaş böyle bir kız değil böyle bir mahlukat olamaz ya..

Sıralama turabi 1.ci , hilmicem 2.ci, duygu 3.cü. Turabi Hilmicem yerine başka birini söyleseydi Duygu kalıyordu. Zaten Turabi Hilmicemin ismini söyleyince Duygu anlamıştı az çok eleneceğini...

Bence duygunun kalması yüksek 1 milyon takipcisi var facebookda :D Hilmicem turabinin toplam 500 bin civarı ayrıca hilmicem turabinin yanına geçmesi bir çok insanın hilmicemden soğumasına sebep oldu gerçi turabiyede karaktersiz diyorlar ama 1. oluyor :D eğer hilmicem kalırsa turabi ile hilmicemin finale gideceğinin garantisidir :)

Hilmi cemin turabinin yanına geçmesiyle soğumaya başlayanlardan birisiyim bende. Bu sene hilmiyi çok sevemiyorum sanırım muratla ikili olduklarında iyiydi hilmi cem şimdi sanki turabiyi sıvazlıyor gibi hep. Turabi'de adam itici felan ama oylamada hep 1. geliyor :D Çocuklar seviyor.

bu acun da 15-20 kişiyi adaya ,10-12 kişiyi anbara kapatıp iş yapıyor bravo valla :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri