adam emek verip bisey anlatmaya calısmıs niye böyle şeylerle ugrasıyosun kı kardesım.
Güzel bilgiler deneyeceğim. konu dağılmasın ama sende 'i' harfi bir var bir yok neden.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam emek verip bisey anlatmaya calısmıs niye böyle şeylerle ugrasıyosun kı kardesım.
müzikle uğraşmıyorum ben-ama ilerde deneyebilirim,teşekkürler..
not:ne gelmez 12 siymiş kardeşim![]()
Yaratmak Allaha Mahsustur. Soru cevap ile yeni fikirler yaratalım lütfen
bu mesajım bulunsun olayı ne??
jackjones53 kardeş bir soru sordum sana zahmet olmassa cevap verebilirmisin diğer arkadaşlar içinde yardımcı olur vereceğin cevaplar şimdiden teşekkürler
Ben Bu KAtegorıde Calısmadıgım ıcın videolardan kazancım yok ama deneme amaclı rıhannanın bır sakısını upload ettım ve 4 gun boyunca ne olucak durum dıye takıp ettım 1000 e yakın ızlenme aldı para kazanma kapatılmadı 4 gun boyunca full tıme dvm ettı para kazandırmaya ama ne kadar getırısı oldu dıye bakmadım oncelıgım vıdeodan para kazanma ısıgının yanmasıydı ve eşleşenden kurtulmaktı o yuzden fazla vıdeo yuklemedıgım ıcın bılgı veremıcem malesef dedıgım gıbı yapın kazanın dıye paylastım.
virüs programım indirmeye izin vermiyor. Sakıncalı buluyor nedense. Böyle bir engellemeyle karşılaşan oldumu.
[MENTION=2883]jackjones53[/MENTION]; teşekkür ederim ayrıca bir sorum oalcak bilgisayarım sony vegası kaldıracak kadar iyi düzeyde dğeil. Movie maker kullansam olur mu?
Bu arada bu paylaşımınızdan ötürü size ufak bir hediyem olacak.
![]()
Arkadaslar ben programi deneyip yorum yapacagim demissim, programi indirim ama yuklemedim cun ki;
Arkadas hazirladigi videoda yazdi yazida diyor ki herseyi gozterecem paranin aktif olduguna kadar ama youtubeye uploand bile etmiyor ayrica ben 5dk bir ugrastim mp3 olarak kayit etmiyor program yada ben yogunluktan alisilmisliklarin disinda bir kayit sekli varsa bulamamisimdir. genel olarak sunu soyleyim;
Program yapacagin sey de evet muhtemelen eslesnden kurtulursunuz ama sanirim ses bayagi bozulur.
birde program diye verdigin linkden de indiremedim farkli yerden indirdim programi....
Genel fikrim, arkadasim kusura bakma ama ben pek birsey anlamadim, dah adetayli anlatirsan ve sonuna kadar sonucu gozterirsen bir ise yaradigini herkes gorur ve benim gibi anlamasi git insanlar daha cabuk anlarlar...
Bir paylasimci olarak ben bu paylasima paylasim demiyorum, paylastigin sey herseyden once anlasilir olacak.!
Her turlu birleştırme yapan program olur onun amacı resım ve ses ı bır araya getırmek ıstedıgınız programı kullanabılırsınız bende sony vegas yuklu oldugu ıcın onu gosterdım.
anlamadıysan saygın olsun ben bu paylasıma paylasım demem ne demek daha detaylı ıstıyosan sana 1 kova ıcı dolu lego ıle ozel bır anlatım yaparım.
Ayrıca ben program lınk ı falan vermedım zaten sen aklını vererek okumamıssınkı sana daha neyı anlatıcam ben. kendını topla paylasımı tekrar gozden geçir oda fayda etmıyosa yapıcal birşeyım yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.