Taktiği Paylaşıyorum Herkez Faydalansın.

• Kullanıcı jackjones53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
jackjones53 kardeş bir soru sordum sana zahmet olmassa cevap verebilirmisin diğer arkadaşlar içinde yardımcı olur vereceğin cevaplar şimdiden teşekkürler

müzikle uğraşmıyorum ben-ama ilerde deneyebilirim,teşekkürler..
not:ne gelmez 12 siymiş kardeşim :D

Gelecek de bir gün gelecek...

---------- Mesaj saat 14:35:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:04 civarında gönderildi. ----------

. Soru cevap ile yeni fikirler yaratalım lütfen
Yaratmak Allaha Mahsustur ;)

---------- Mesaj saat 14:37:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:35:02 civarında gönderildi. ----------

bu mesajım bulunsun olayı ne :D ??

Tamda bu işte :D Konuyu unutmustum sen alıntı yapınca bana bildirim geldi ;)

arkadaşlar ben daha değişik taktikle yapıorum ses daha düzgün oynama yok gibi ama izlenim alamıyorum neden :(

Eline Sağlık Dostum. Denemekte fayda var

jackjones53 kardeş bir soru sordum sana zahmet olmassa cevap verebilirmisin diğer arkadaşlar içinde yardımcı olur vereceğin cevaplar şimdiden teşekkürler

Ben Bu KAtegorıde Calısmadıgım ıcın videolardan kazancım yok ama deneme amaclı rıhannanın bır sakısını upload ettım ve 4 gun boyunca ne olucak durum dıye takıp ettım 1000 e yakın ızlenme aldı para kazanma kapatılmadı 4 gun boyunca full tıme dvm ettı para kazandırmaya ama ne kadar getırısı oldu dıye bakmadım oncelıgım vıdeodan para kazanma ısıgının yanmasıydı ve eşleşenden kurtulmaktı o yuzden fazla vıdeo yuklemedıgım ıcın bılgı veremıcem malesef dedıgım gıbı yapın kazanın dıye paylastım.

Ben Bu KAtegorıde Calısmadıgım ıcın videolardan kazancım yok ama deneme amaclı rıhannanın bır sakısını upload ettım ve 4 gun boyunca ne olucak durum dıye takıp ettım 1000 e yakın ızlenme aldı para kazanma kapatılmadı 4 gun boyunca full tıme dvm ettı para kazandırmaya ama ne kadar getırısı oldu dıye bakmadım oncelıgım vıdeodan para kazanma ısıgının yanmasıydı ve eşleşenden kurtulmaktı o yuzden fazla vıdeo yuklemedıgım ıcın bılgı veremıcem malesef dedıgım gıbı yapın kazanın dıye paylastım.

Paylaşım işin teşekkürler. Güzel bir paylaşım olmuş. Sanırım Rizelisiniz? (Nickinizdeki 53 e binaen söyledim).
Ben rihanna nın yeni çıkan bir şarkısını videoyu yavaşlatarak uyguladım , para aktif oldu ama ne yazıkki 2-3 gün içinde eşleşen 3 taraf geldi. İnşallah bunda gelmez. Denemeye değer.
Arkadaşlar müzük kategorisi her zaman iyi kazandıran bir kategoridir. Devamlı izlenen kategoriler arasındadır. Eğer belli süre sonra eşleşen 3. taraf gelmese çalışmaya değer.

Bu arada programı da vermiş mi arkadaş ben göremedim ?

Edit : Audacity 2.0.4 programın adı..

Teşekkürler paylaşım için

virüs programım indirmeye izin vermiyor. Sakıncalı buluyor nedense. Böyle bir engellemeyle karşılaşan oldumu.

[MENTION=2883]jackjones53[/MENTION]; teşekkür ederim ayrıca bir sorum oalcak bilgisayarım sony vegası kaldıracak kadar iyi düzeyde dğeil. Movie maker kullansam olur mu?

Bu arada bu paylaşımınızdan ötürü size ufak bir hediyem olacak.
:)

Arkadaslar ben programi deneyip yorum yapacagim demissim, programi indirim ama yuklemedim cun ki;

Arkadas hazirladigi videoda yazdi yazida diyor ki herseyi gozterecem paranin aktif olduguna kadar ama youtubeye uploand bile etmiyor ayrica ben 5dk bir ugrastim mp3 olarak kayit etmiyor program yada ben yogunluktan alisilmisliklarin disinda bir kayit sekli varsa bulamamisimdir. genel olarak sunu soyleyim;

Program yapacagin sey de evet muhtemelen eslesnden kurtulursunuz ama sanirim ses bayagi bozulur.

birde program diye verdigin linkden de indiremedim farkli yerden indirdim programi....

Genel fikrim, arkadasim kusura bakma ama ben pek birsey anlamadim, dah adetayli anlatirsan ve sonuna kadar sonucu gozterirsen bir ise yaradigini herkes gorur ve benim gibi anlamasi git insanlar daha cabuk anlarlar...

Bir paylasimci olarak ben bu paylasima paylasim demiyorum, paylastigin sey herseyden once anlasilir olacak.!

Deneyeceğim teşekkürler, sonuçlarını olumlu olumsuz bu başlığı editleyerek yazacağım.. iyi forumlar

[MENTION=2883]jackjones53[/MENTION]; teşekkür ederim ayrıca bir sorum oalcak bilgisayarım sony vegası kaldıracak kadar iyi düzeyde dğeil. Movie maker kullansam olur mu?

Bu arada bu paylaşımınızdan ötürü size ufak bir hediyem olacak.
:)

Her turlu birleştırme yapan program olur onun amacı resım ve ses ı bır araya getırmek ıstedıgınız programı kullanabılırsınız bende sony vegas yuklu oldugu ıcın onu gosterdım.

Arkadaslar ben programi deneyip yorum yapacagim demissim, programi indirim ama yuklemedim cun ki;

Arkadas hazirladigi videoda yazdi yazida diyor ki herseyi gozterecem paranin aktif olduguna kadar ama youtubeye uploand bile etmiyor ayrica ben 5dk bir ugrastim mp3 olarak kayit etmiyor program yada ben yogunluktan alisilmisliklarin disinda bir kayit sekli varsa bulamamisimdir. genel olarak sunu soyleyim;

Program yapacagin sey de evet muhtemelen eslesnden kurtulursunuz ama sanirim ses bayagi bozulur.

birde program diye verdigin linkden de indiremedim farkli yerden indirdim programi....

Genel fikrim, arkadasim kusura bakma ama ben pek birsey anlamadim, dah adetayli anlatirsan ve sonuna kadar sonucu gozterirsen bir ise yaradigini herkes gorur ve benim gibi anlamasi git insanlar daha cabuk anlarlar...

Bir paylasimci olarak ben bu paylasima paylasim demiyorum, paylastigin sey herseyden once anlasilir olacak.!

anlamadıysan saygın olsun ben bu paylasıma paylasım demem ne demek daha detaylı ıstıyosan sana 1 kova ıcı dolu lego ıle ozel bır anlatım yaparım.

Ayrıca ben program lınk ı falan vermedım zaten sen aklını vererek okumamıssınkı sana daha neyı anlatıcam ben. kendını topla paylasımı tekrar gozden geçir oda fayda etmıyosa yapıcal birşeyım yok

Her turlu birleştırme yapan program olur onun amacı resım ve ses ı bır araya getırmek ıstedıgınız programı kullanabılırsınız bende sony vegas yuklu oldugu ıcın onu gosterdım.

anlamadıysan saygın olsun ben bu paylasıma paylasım demem ne demek daha detaylı ıstıyosan sana 1 kova ıcı dolu lego ıle ozel bır anlatım yaparım.

Ayrıca ben program lınk ı falan vermedım zaten sen aklını vererek okumamıssınkı sana daha neyı anlatıcam ben. kendını topla paylasımı tekrar gozden geçir oda fayda etmıyosa yapıcal birşeyım yok

Guzel kardesim, oncelikle Program linki konusunda senden ozur diliyorum, haliyle kac kisiyle ugrasiyoruz iki link gorunce program sanmisim simdi baktim yanlis anlamisim bu konu icin ozur dilerim.

diger konuya gelince yaptigin paylasim konusunda elestiri hakkimi kullandim ve begenmedim, begneme konusuda benim aptalligim salakligim dan kaynaklanmiyor.

1- Video ilk actim metin belgesi ile yaziyordun demissin ki, Buyuk Harflerle

Arkadalar merhaba bugun beklenilen taktigi aciklimak istiyorum
Basima bir kac hadise gelmesinden dolayi paylasmiyacaktim ama mesaj atanlar cok var o yuzden birine kizip baskalarini magdur etmenin anlami yok ve videoyu kesinlikle kesmeden cekicem cunku yok bende orasi olmuyor orda ne yaptin gibi sorunlar olmasin o yuzden bakin dibine kadar gorun istiyorum para kazanma aktif olana kadar gosterecem

Kelimesi kelimesine aynen boyle demissin kalni yaziyla yazdigim kisim icin elestiri yaptim.

orda para kazanmayi gozterecegim diyorsun ama youtbeye yuklemiyorsun bile video bitiyor, dogrumu kardesim ??

bu paylasimi ben yapsaydim sen bu durumla karsilassaydin ne hissederdin ? ne yazardin ?

ben senin taktiginde degilim herkes bilir ki ozel bir calisma yapmam kazanmak icin ama denemek istedim cun ki gozumle gormek istedim durumu fakat sana sunu soyleyim bence sana tesaduf deng gelmis.

vakit darligindan kafami vere vere ugrasamiyorum bilgisayarci olmam her programi zehir gibi kullanacagim anl***** gelmez, MP3 olarak kayit edemedim cun ki net bir aciklaman yok.!

ve tecrubelerim gereyi sunuda soyledim, belki, belki diyorum cunki kesin degildir,

ses kodlamalariyla oynadiginizda ses kaliteside bozulacaktir. Eger ki siz dinlediginiz sarkiyi anlayabiliyorsaniz emin olun eslesme alacaksinizdir.

bunu gormek istedim ama MP3 olarak kayit edemedim ugrasmadimda asil konu su

ben para kazanmanin aktif oldugunu gormedim, soylemene ragmen goztermemissin.

sanirim simdi sende bana bir ozur borclusun

işe yarıyor mu bir denerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri