Takwene MCN ve Müzik Distribütörü

Takwene Turkey

Kayıtlı Üye
Merhaba, Takwene Partnerimiz hakkında size bilgiler vermek istiyorum.

Partner İsmi : Takwene
Kelime Anlamı : Yaratıcılık
Kuruluş Tarihi : 2011
Bağlı Kanal sayısı : 4000+
Ülke: United Arab Emirates
Email: [email protected]
Email Türkiye : [email protected]
Website: https://www.takwene.com
Facebook :https://www.facebook.com/Takwene/
Standart Kesin oranı : 65/35
NOT : Kazancı Yüksek olan kanalların yüzde kesinti oranları daha düşük olabilir. Kanal içerikleri ve gelir incelendikten sonra net bir oran belirleriz.

Takwene MCN ve Müzik müzik distribütörü
Youtube Kanal haricinde bizimle çalışmak isteyen müzisyenler ve içerik üreticileri youtube 'dan bağımsız bir şekilde müzik dağıtımlarını kullanıyoruz.

Takwene, MENA'da (orta doğu) DDEX'e (Dijital Veri Değişimi Müzik standardı) tam üyeliğe sahip tek şirkettir.
https://ddex.net/membership/current-...amex Finland

Takwene, Audible Magic's Rights Rxâ„¢ Plus ile Sanatçıların Haklarını Korur ve Kataloglarını Yönetir.
https://www.audiblemagic.com/2021/02...rightsrx-plus/

Takwene, Deezer'ın tercih ettiği distribütörlerden biridir.
https://www.deezer.com/en/company/mu...20a provider

Takwene, Youtube Service directory
https://servicesdirectory.withyoutub...ctory/takwene/

Takwene, Music biz üyeliği
https://musicbiz.org/welcome-our-new...bers-may-2022/

Takwene, Sanatçı ihlal içeriğini tespit etmek için ACR CLoud teknolojisi kullanıyoruz

youtube'da ve tüm müzik mağazalarında içeriklerinizi analiz etmek ve takip etmek için size kontrol paneli sunuyoruz.

Birden çok ödeme yöntemimiz var. tercih ettiğiniz ödeme yönetimine göre ödeme alırsınız

Genel olarak her ay ödemeleri Ayın ilk haftası 1-7 arasında tamamlamış oluruz. (Tatil günleri hariç)

Müzik dağıtım ödemelerini ilk ödeme 3 ay sonra , daha sonra ki aylar için her ay ödeme yaparız yine aynı şekilde ayın ilk haftası 1-7 arasında tamamlamış olur.

Sevgili arkadaşlar Spam ve Youtube poltikalarına aykırı bulunan kanalları partner bünyesine almıyoruz.

Hedeflediğimiz özgün içerik üreten ve en öncelikli olarak müzik kanallarıdır.

Türkiye de Tanınırlığımızın az olmasının sebebi daha önceki yıllar da Türk kanalları ve Türkiye pazarında araştırma yapmamızdan kaynaklı
ancak 2022 yıllında aldığımız karar sonrası Türk kanallar ile iş birliği yapmaya karar verdik.
Bu yıl içinde bizimle çalışmaya başlayan kanalların istikrarlı büyüme ve kazançlarında artış olduğunu gözlemledik.
Sorunsuz bir şekilde tüm kanalların ödemelerini de gerçekleştirdik.

Bizimle birlikte çalışmak veya daha fazla bilgi almak için partnerimizin iletişim kanallarını ekledim veya Türkiye mail adresimize de ulaşabilirsiniz
Aynı şekilde bizimle çalışan Türk kanallarından hakkımızda bilgi almak için Türkiye mail adresimizden bilgi isteyebilirsiniz.
[email protected]

Hepinize iş hayatınızda başarılar diliyorum değerli arkadaşlarım
Sorularınız olursa lütfen konu altında sormayı ihmal etmeyin

Ek olarak forumda paylaşılan konular hakkında bilgim dahilinde size katkı sunmaya çalışacağım.

Account Manager Turkey
Teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu partner hakkında bilgisi olan var mı?

konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın ama sitesine girince bir tane bile ortaklarımız ibaresi görmedim. Hiç bir kullanıcısı gözükmezken nasıl güvenip de katılalım? Burada yazılan sözlere itimat edip kanalın kontrolünü bırakmak için bence daha fazlası lazım. Bunlar tamamen kişisel görüşlerim belki de çok iyi bir partnerdir bilemem

konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın ama sitesine girince bir tane bile ortaklarımız ibaresi görmedim. Hiç bir kullanıcısı gözükmezken nasıl güvenip de katılalım? Burada yazılan sözlere itimat edip kanalın kontrolünü bırakmak için bence daha fazlası lazım. Bunlar tamamen kişisel görüşlerim belki de çok iyi bir partnerdir bilemem

haklısınız, amatör olduğu belli hocam, belki ilerde gelişirler.

Bu partner hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba Geç dönüş için Üzgünüm istediğiniz tüm bilgileri bana sorabilirsiniz.
Size yardımcı olabilirim

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

Kesinti oranı nedir?

Kesinti oranlarım kanalın kazancına göre değişkenlik gösterir.
Kanal değerlendirmesi yaptıktan sonra bu konu hakkında size net bilgi verebilirim.

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim

bir tane ortaklarımız ifadesinden ne demek istediğiniz tam olarak anlayamadım.

Bünyemizde 4000+ kanal bulunmaktadır.

Fakat Türk kanallar ile çalışmamıza yeni başladık ve bizimle çalışan Türk kanalları var.

MCN Hizmetinden ziyade yaptığımız sözleşme ile müzik içeriklerinin korumasını tüm platformlar üzerinde gerçekleştiriyor ödemelerini ilk defa için 3 ay sonra daha sonra her ay şeklinde olarak devam ediyor.

Daha fazla bilgi yada soru sormak istersen lütfen bu konuya ekleyin .

Merhaba Geç dönüş için Üzgünüm istediğiniz tüm bilgileri bana sorabilirsiniz.
Size yardımcı olabilirim

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

Kesinti oranlarım kanalın kazancına göre değişkenlik gösterir.
Kanal değerlendirmesi yaptıktan sonra bu konu hakkında size net bilgi verebilirim.

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim

bir tane ortaklarımız ifadesinden ne demek istediğiniz tam olarak anlayamadım.

Bünyemizde 4000+ kanal bulunmaktadır.

Fakat Türk kanallar ile çalışmamıza yeni başladık ve bizimle çalışan Türk kanalları var.

MCN Hizmetinden ziyade yaptığımız sözleşme ile müzik içeriklerinin korumasını tüm platformlar üzerinde gerçekleştiriyor ödemelerini ilk defa için 3 ay sonra daha sonra her ay şeklinde olarak devam ediyor.

Daha fazla bilgi yada soru sormak istersen lütfen bu konuya ekleyin .

Hocam şu resimde takwene mcn sayfasının içeriğini görüyoruz. Başka mcn şirketlerinde adamlar yazıyorlar misal enes batur, orkun ışıtmak vs. partnerimizdedir diye ve sitelerine eklemişler. Ama sizin sitede sadece 250 tane kanaldan bahsediliyor ama kimdir necidir belli değil. Ortaklarımızdan biri de şudur deseydiniz dediğimde bunu kastetmiştim. Yani herhangi biri de bir site açıp ben partnerim gelin şöyle yapacam gelin böyle yapacam deyip işlem yapabilir. İlk mesajımda dediğim gibi belki de mükemmel bir partnersiniz ama şu noktada güven açısından daha çok bilgiye ihtiyacımız var

Takwene, MENA'da DDEX'e (Dijital Veri Değişimi Müzik standardı) tam üyeliğe sahip tek şirkettir.
https://ddex.net/membership/current-members/#:~:text=Gracenote-,Takwene,-Gramex%20Finland
Sanatçıların Haklarını Korur ve Kataloglarını Audible Magic's RightsRx™ Plus ile buradan yönetir
https://www.audiblemagic.com/2021/02/26/takwene-protects-artists-rights-and-manages-their-catalog-with-audible-magics-rightsrx-plus/
Resmi Deezer'ın tercih ettiği distribütörler Burada
https://www.deezer.com/en/company/musicians_podcasters#:~:text=as%20they%20may-,already,-have%20a%20provider
Youtube Servis dizini Burada
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/takwene/
Sanatçı ihlal içeriğini tespit etmek için ACR CLoud teknolojisi

Aslında bu linkleri inceleseydiniz daha fazla bilgiye sahip olabilirdiniz.

Ben size örnek resimler ekledim daha fazla eklemeye çalıştım ancak 5 foto ile sınırlı sanırım

Ekli dosyalar

• TW Digital (1)_Page15.jpg
    TW Digital (1)_Page15.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 23
  • TW Digital (1)_Page16.jpg
    TW Digital (1)_Page16.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 18
  • TW Digital (1)_Page18.jpg
    TW Digital (1)_Page18.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 16
  • TW Digital (1)_Page5.jpg
    TW Digital (1)_Page5.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 16
  • TW Digital (1)_Page21.jpg
    TW Digital (1)_Page21.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Adam arap kanallarını Türk diye gösteriyor, dışardan öyle mi gözüküyoruz ya :/

Bir kanalımı bağlayarak denemek istiyorum

Harika , sizinle özelden mesaj göndereceğim

---------- Spam Engelliyici 10:17 ---------- Önceki Mesaj 10:11 ----------

Adam arap kanallarını Türk diye gösteriyor, dışardan öyle mi gözüküyoruz ya :/

Acaba Türkçe okumanız var mı? Ben bunu nerede yazdım bunlar Türk kanalı diye? Yeni Türk kanaları ile çalışmaya başladığımızı söyledim

Biriside referans kanaları istedi ben foto yükledim fakat kanal dillerini yazmadım
Ne sizi nede başkasını yanıltma gibi bir derdim yok ben iş yapmaya çalışıyorum

Gerekli tüm bilgileri sağlıyorum

Buda benim iş mailim : [email protected]

Selamlar.

Takwene şirketi temsilen Türkiye pazarında araştırma yapıyoruz. Bizimle birlikte çalışmayı düşünen youtube kanalları varsa lütfen bizimle iletişime geçebilir.

Sunduğumuz Hizmetler.

Müşteri Desteği
Desteğiniz için iyi Hazırlanmış YouTube sertifikalı ekip! Size 7/24 destek olmaya her zaman hazır olan uzmanlar. E-posta, Skype, Facebook ve WhatsApp aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Telif Hakkı Koruması
Telif Hakkıyla Korunan İçeriğinizi korumak için Content ID özellikleri sunuyoruz. Sizin adınıza içerik korsanlığıyla mücadele edeceğiz. Bu, talepler dahil, engelleme, sonlandırma, içerme ve içeriğinizden her zaman, her yerde para kazanmaya devam edersiniz.

gösterge paneli
YouTube iş ortaklarımıza en güçlü panoyu sunmaktan gurur duyuyoruz. Her kpı'yı (kazanç bilgileriniz, kanal istatistikleriniz, büyüme raporunuz ve daha pek çok şey) kolayca takip edebilirsiniz.

Ödeme Seçenekleri
Ödeme yöntemlerinde dünyanın en çeşitliliğini sağlıyoruz! Ortaklarımız, nakit, PayPal, doğrudan banka mevduatı, çek, döviz büroları vb. Seçenekler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, tercih ettikleri yöntemle aylık ve mevsimsel olarak ödeme alırlar.

Sosyal Araçlar
İçeriği yönetmek, Oluşturmak ve yayınlamak için tüm Sosyal Medya hesaplarını tek bir yere entegre eden ücretsiz şirket içi geliştirilmiş araçlar! Bu, yeni hedef kitleler elde etmek için ekstra etkileşimlerin ilham almasına ve otomasyonuna yardımcı olur. İçerik zamanlamasını ve yürütülmesini optimize etmek için ekipler arasında işbirliği yapın.

Gelir payı
Uygun fiyatlı bir iş modeli, hem maliyetleri hem de gelirleri paylaşmaktır! Optimize edilmiş katalog performansınız size her ay daha fazla para kazandıracak ve katılımlarınızı artıracaktır. Piyasadaki en iyi modeli veriyoruz.

SÖZLEŞMEDE KİLİT YOK
İçerik oluşturucuları hiç kilitlemiyoruz! Taahhütsüz sözleşmelerle her zaman gitmekte özgürsünüz. Katılmak için tek tıklatma olduğu için, bağlantıyı kesmek için de tek tıklatmadır.

sanatçı kanalına müzik onaylı rozet alıyoruz.
Mevcut kanalı olmayan sanatçıya resmi kanal oluşturup 1k abone ve 4000 saat şartlarını tamamlıyoruz.

Yaratıcıları ve Sanatçıları güçlendirmek. Takwene, bölgemizde gelişmekte olan yaratıcılar, sanatçılar ve müzisyenler için varlıkların yaratılması, yönetilmesi, dağıtılması, korunması ve paraya dönüştürülmesine ilişkin sorunsuz süreçler vaadiyle küresel olarak bağlantılı bir içerik dağıtım platformudur (bölgesel dijital vitrin). Motivasyonumuz, yaratıcılarımıza ve yeteneklerimize olan güçlü inançtır. Tam potansiyellerine ulaşmalarına ve çalışmaları için ödüllendirilmelerine olanak sağlamaya ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. İçerik oluşturucular müziklerini, videolarını, fotoğraflarını veya diğer türdeki entelektüel çalışmalarını dağıtmak için bize güvenebilir. Doğrudan sizden Dijital Servis Sağlayıcılara (YouTube, Facebook, Spotify, Deezer, Apple Music, Anghami, TikTok, Amazon Music, vb."
Takwene Teknolojisi
Takwene, MENA'da DDEX'e (Dijital Veri Değişimi Müzik standardı) tam üyeliğe sahip tek şirkettir.
https://ddex.net/membership/current-members/#:~:text=Gracenote-,Takwene,-Gramex%20Finland
Sanatçıların Haklarını Korur ve Kataloglarını Audible Magic's RightsRx™ Plus ile buradan yönetir
https://www.audiblemagic.com/2021/02/26/takwene-protects-artists-rights-and-manages-their-catalog-with-audible-magics-rightsrx-plus/
Resmi Deezer'ın tercih ettiği distribütörler Burada
https://www.deezer.com/en/company/musicians_podcasters#:~:text=as%20they%20may-,already,-have%20a%20provider
Youtube Servis dizini Burada
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/takwene/
Sanatçı ihlal içeriğini tespit etmek için ACR CLoud teknolojisi
İçeriğinizi sunmak için tam kontrol paneli, youtube'da ve tüm müzik mağazalarında derin analizler gösterir

Sadece kendi içeriklerini (kendine ait veya resmi izinli içerik) üreten kanalları şirket bünyesine alıyoruz.
Teşekkürler.

Müzik lisanslıyormusunuz acaba ?

Birde elimde adsensesi saçma sapan sebepsiz yere kapanan 2 kanalım var,partnerinize bağlayabiliyormuyuz?

Müzik lisanslıyormusunuz acaba ?

Birde elimde adsensesi saçma sapan sebepsiz yere kapanan 2 kanalım var,partnerinize bağlayabiliyormuyuz?

Evet size ait olan içerikleri lisanlama yapıyoruz sözleşme yaptıktan sonra
Size takip etmeniz için panel veriyoruz

Kanaların para kazanma bölümündeki kısmın fotolarını çekip benimle paylaşabilir misiniz
Mail adresim mevcut konuda

youtube haksız yere para kazanmamı kapattı elimdeki 2 kanal patner bağlama imkanımız var mı acaba?

youtube haksız yere para kazanmamı kapattı elimdeki 2 kanal patner bağlama imkanımız var mı acaba?

Malesef son dönemlerde adsense de ciddi sorunlar ile karşı karşıya kalıyor kanallar.
Son 3 gün youtube bir çok kanalın para kazanmasını devre dışı bıraktı
Özelikle dizi ve filim gibi kanllar.

Ve ayrıca

“YouTube'da platformun politikalarına aykırı ve kesinlikle kabul edilemez reklamlar var. Bu nedenle, YouTube'un politikalarını ihlal eden istismarcıları durdurmak için bir dizi acil önlem aldık.”

“ Bu reklamlar kaldırılmış ve sorumlu reklamcıların hesapları kapatılmıştır. Biz başka çözümler üzerinde çalışırken, YouTube'da kötüye kullanıma yönelik belirli reklam biçimleri geçici olarak kısıtlanacaktır.”

“Suistimalciler her zaman sistemlerimizde boşluklar bulmaya çalışıyorlar – geçen yıl boyunca Google, reklamcılık politikalarımızı ihlal eden içeriği tanıtmak için platformlarında dünya çapında 286 milyondan fazla reklamı yasakladı.“

“Bölgedeki YouTube topluluğunu kullanıcılardan, içerik oluşturuculardan veya reklamverenlerden korumak için platformu kötüye kullanma girişimlerine uzun vadeli çözümler bulmaya devam edeceğiz. Daha fazla ayrıntı için en son Yıllık Reklam Güvenliği Raporu 2021'i ziyaret edebilirsiniz.”

Özelden mesaj attım dönüş yapmadınız. Şimdiden olumsuz bir imaj veriyorsunuz. Bilginiz olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri